97

Гледна точка

преди 1 година

До 88. Ха-ха-ха, айде и ти си поредният олигоффрен с бакалските сметки. Ами ако 90 процента са против Борисов (знам я смешната ти логика от изборите), тогава при другите как е, а, тарикат? Срещу Кирчо и кокорчо и *** значи са 91 процента, срещу Възраждане 95 процента и т. н. Ти ако искаш ги смятай. Крет.тен.

96

Soli Invictus

преди 1 година

Само боговете и македонците могат вече да ви спасят загубената колониална държава. Поклонете се на Непобедимото Слънце и Македонското знаме!

95

Анонимен

преди 1 година

91 Никлскочелият ааакавец с кривата уста Киро парапета, който излъга в декларацията за гражданство и наруши конституцията, няма място във властта. Другата му абсурдна половина Кокорчо скъсания чорап, измамника, също.

94

Урсула

преди 1 година

Тиквата у пандиза при бай Ставри за обединение :)))

93

преди 1 година

Шайка крадци

92

ПроСоТо

преди 1 година

Тиквата наистина напълно изтрещя покрай това така лелеяно правителство.....Забележете:..-Призовава тези,които той хилядя пъти обвини в некомпетентност и че съсипали тотално държавата,да "направели правителство" с него,за да.."извадят държавата от кризата"...?!?!...Има две разумни обяснения:-Или Тиквун се гласи да използва ПП само за гласуващи "бройки" ,или отвратителните му крясъци по адрес на ПП са просто типични мутренски ХВАТКИ..Но,.."Спи градът"..

91

ПУТИН

преди 1 година

ЧАКЪРА СТРЕЛЯ СРЕЩУ ПОЛИЦАИТЕ С АВТОМАТ, А ТЕ ДА НЕ ВЗЕМАТ ЕДНО КАФЕ ДА ГО ПОЧЕРПЯТ, ЗНАЧИ? В РУСИЯ ИЛИ ЩАТИТЕ НЕ С ГРАНАТОМЕТ, С ТАНК ЩЕ ГО ИЗНЕСАТ ОТ РАЗВАЛИНИТЕ НА СГРАДАТА!

90

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са корупционери, ПП са антикорупционери. Няма как да се сработят. Едната партия трябва да се прекрачи принципите си.

89

Анонимен

преди 1 година

Но Борисов е в час с плашилата на ДС и КДС и на ГРУ,за тях е чел той,освен за Винету!Знае,че като извади плашилото Копейкин,или Ахмед Доган,ще се налеят гласове в ГЕРБ.Освен това нарече УБИЕЦ бившия архитект на Триадица и сегашен министър,за да активира Мешерето.Ония ''белокожите'' венага си викат:''Еййй тоя мисли за наще!''Гласуват като гламави масово за ГЕРБ!

88

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС да се коалира с ДПС, ИТН, БСП, или Възраждане с експерти, като направи компромис за еврото, излизане от ЕС,НАТО. Иначе злото ПП,ДБ ще продължи агонията на държавата, докато не я досъсипе. Шарлатаните от ПП,ДБ са на принципа, "ако властта не е цялата наша, нека държавата фалира". ПП,ДБ манипулираха машинния вот, не позволиха общо с хартиените бюлетини преброяване. Купиха циганскикметове. Те са проклятието на България. Трябва да има национален протест срещу ПП,ДБ.

87

Опомнете се ГЕРБЕРи

преди 1 година

Време е ГЕРБ да се осъзнаят и да изритат мутрата от разклатения му трон.

86

Гражданин

преди 1 година

До новият главен. Мнението на зомбиран антигербаджия, който не вижда по-далеч от променливия си нос, не ми е интересно.

85

До Анонимен 92

преди 1 година

Срещу Борисов са 90% от населението.Понеже са много доволни от "успешното " МУ управление.

84

Анонимен

преди 1 година

Добре бе,какъв е проблема да се спрат незабавно милиардите субсидия за бизнеса,да се обложи същият и то най-вече едрият такъв с един данък свръхпечалба от порядъка на едни 20 процента,да се въведе прогресивен данък който да стига до 50 процента както е по цяла Европа и във всички развити страни по света и от така нареченият дефицит в бюджета ще остане само един лош спомен?

83

КОЙ Е КРАДЕЦА?

преди 1 година

КАК ПРИ БОРИСОВ ВСЯКА ГОДИНА БЯХМЕ НА ИЗЛИШЪК А ПРИ ПРОМЯНАТА ВСЯКА ГОДИНО НА 12 МИЛИАРДА ДЕФИЦИТ?

82

Ралица

преди 1 година

Борисов на Държавата ни не ни трябва правителство НЕКА управлява Радев

81

Гербер

преди 1 година

До лаком.... Уф, тази плоча за разпадането на ГЕРБ я слушаме поне от десет години и все не се случва. А ти така и ще умреш със злобата към ГЕРБ, а тях пак ще ги има.

80

Гешев по БНР:

преди 1 година

"Във всичко търсете парите!"

79

Анонимен

преди 1 година

Срещу ГЕРБ и Бойко Борисов са всички комплексари и ***, които завиждат и злобеят заради успешното 12 годишно управление на България преди няколко години.

78

Новият главен

преди 1 година

Гражданин, делото го чака Борисов, за смърт няма давност. Умряха три деца