32

карачанаков

преди 1 година

Мараба ПЕСков ,преди година и нещо САШ твърдяха че Русия ще нападне Украйна а Вие заявявахте че е пълен абсурд ,да ама стана. Сега се готвите да ОСВОБОЖДАВАТЕ ,,братския,, финландски народ, ако съдим по това че говорите едно а правите друго финландците могат да са спокойни ама може ли пък да Ви се вярва.

31

Демократ

преди 1 година

Ама какво се шашкате бе, ушшанки? НАТО е ОТБРАНИТЕЛЕН съюз и няма никакво намерение да ви напада. Изобщо няма дори да ви обръща внимание ако вие не нападне съседите си.

30

Анонимен

преди 1 година

"...а не Русия приближава своята военна инфраструктура към границите на НАТО" Да бе, сигурен съм, че превзетите територии които сега Русия твърди че са си нейни въобще не я приближават към НАТО... А относно неговото твърдяно "приближаване", като виждаш как други държави биват изяждани пред очите ти, да влезеш в дефанзивен съюз търсейки защита за собствената си страна от тая съдба не е равнозначно на нападание. Не знам какво "предприемат" ама те са най-виновни за растежа на НАТО.

29

до 27

преди 1 година

Украинците скъсаха пружината на ра6истите. Вече повече от година се бият, а не могат да отлепят на 50-100км от границата си. Бааати 2-та по сила армия в света. Къде са им самолетите? А танковете, а кораба страшилище?

28

Анонимен

преди 1 година

Единствените разумни мерки са да си спуснете наново желязната завеса и да се скриете зад нея. Там може да дрънчите с оръжия и хейтите по целия свят колкото искате. Така никой няма да ви разпокъса, превземе и тн. Вие сте най-великите, най-добрите, всички ви завиждат. Но, няма как, не всеки е имал късмета да се роди рашисть.

27

до 27

преди 1 година

Руската "пружина" е от глина...

26

До 27

преди 1 година

Така, ше се освободи, че повече рашистан няма да има! :)))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27, все сърпове, чукове и пружини в беттонните глави на копейниците.

24

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-силно натягаш пружината на Русия, с толкова по-голяма сила тя ще се разтегне, след като се освободи.

23

Анонимен

преди 1 година

Пак лъже розавия мишок. Полша е в НАТО а ра6истите искат да окупират и превземат Украйна като по този начин ТЕ ще преместят границите си към НАТО, а не поляците към русоазиятците.

22

Анонимен

преди 1 година

БГ копейките пак са амбразурата, да видим до кога Мутрафонова ще има денги за родните предатели.

21

До "до 17"

преди 1 година

Чуй ме "обратното на острото", Украйна е много по-демократична като държава от селото, в което живуркаш. А блатная за която копнееш е пълен антипод на това. Но какво да обясняваш на продал се за копейки необразован индивид!

20

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво значение какво плямпа тоя сурикат.

19

Анонимен

преди 1 година

Микрон бил изразил надежда, че Пекин ще положи усилия за мирно уреждане на украинската криза на пиндостански и еесовски условия. Песков каза, че ситуацията с Украйна все още е сложна и не показва никакви перспективи за мирно уреждане.

18

.!.

преди 1 година

айдеее, робската путинофилия тука пак и отново почна да ЛЪЖЕ! НАТО се разширява! рашистан и тя иска дс се разшири, но нейните разширения са същите такива каквито Хитлер е правил! т.е. разбирай отива граби краде и лъже! Е сега се видя, че рашистан армия няма! оръжията не струват, командването пък хич! при това цял свят го видя това! само платената продажна путинофилия продължава да ЛЪЖЕ, кат разправя, че то това не било война ами специална военна операция! Еми ... и ви да сте живи и здрави!

17

до 17

преди 1 година

''Умнико'' Окрайна кво па общо има с демокрацията???????????????????????

16

Един с Една

преди 1 година

НАТО ...САЩ по-скоро ше сгафи , лошото , е че Европа ше го отнесе ...кофти тръпка

15

До Германец

преди 1 година

Много им е зад Урал. Да се наврат в тундрата и от там да не излизат. Слава на свободата и демокрацията. Слава на Украйна.

14

ФАКТ

преди 1 година

И Правилно !

13

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-силно натягаш пружината, с толкова по-голяма сила тя ще се разтегне, след като се освободи.