164

до 194

преди 1 година

Миналата година парадът се чакаше в центъра на Киев. Ама на- още сме на има-няма 20км от границата. Ахахахахаха. Самолети ли? 5-то поколение ли?! Лошо е времето, няма да има!

163

Анонимен

преди 1 година

До Сана. Верно ли ? И що тогава са си взели каквото са искали ?

162

Дон Кикот

преди 1 година

Видя се, че руската армия само от към пропаганда е силна. 9ти май наближава и ми е интересно на парада какво ще покажат да им се посмеем малко :)

161

Zеленски

преди 1 година

До 191. Тази плоча отдавна се изтърка. Пробвай нещо друго.

160

Сана

преди 1 година

Тези сибирски диваци май са забравили как 5 милионна Финландия мачкаше огромната червена армия по време на зимната война и изби 300 000 съветски глу.паци.

159

Анонимен

преди 1 година

До do 178 Украина не владее нищо. Тези сялоеди и пияници са разходен материал за НАТО и САЩ. По последни данни вече почти не са останали живи мъже от поколението на около 20 години. Цялата война я води НАТО и САЩ, чрез натегачи като Полша и трибалтийските лимитрофи. Тоест, НАТО за сега владее нещо там, но няма да е за дълго. Главатарят на ОПГ-то НАТО е тежко болен и скапването му е неминуемо. Запасите им свършват а европейските натегачи все повече закъсват икономически. Няма да устискат дълго.

158

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 185. Фантазиите ти нямат нищо общо с действителността. Дори и историческите.

157

Империя на злото

преди 1 година

Ха-ха-ха, тези тотално са изтрещели. Увредени съветски мозъци, които не са мръднали от 1941.

156

до 184

преди 1 година

Линкове не могат да се публикуват тук, ще го премахнат. Все пак, договорът е за вечни времена. Срокове няма. Ако имаше, голташка Русия да е пропищяла 1 милион пъти. Ама няма. Капиш?!

155

Москва потъна

преди 1 година

Да се пробват, но по-скоро Финландия ще ги освободи от Кремъл :)

154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 180 а други си мтслиш , че трева пасът - нали хамериканец!!!

153

Анонимен

преди 1 година

Русия, ще отговаря за създаването на Македонизма и за отнемането на Северна Добруджа от България. И за гибелта на българите в Украйна. Русия, ще бъде подведена под отговорност за страданието на таврийските българи и за забраняването на българския език, който се говори и днес в църквите им. Русия, ще бъде държана отговорна за опитите си да заличи произхода на българска писменост. И като казвам Русия, говоря за путинския кръвожаден диктаторски режим на джуджетата.

152

Анонимен

преди 1 година

До до 159 Дай линка бе отворко. За вечни времена няма в договора. Освен ако не четеш някоя специално префасонирана версия

151

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 179. Какво да кажем ?Върви освобождавай. Какво чакаш още просто не знам. Ние ще ти ръкопляскаме и ще викаме "браво" и "да живей". И черешово топче може да ти издълбаем. И ще те предложим за Нобелова награда за акъл.

150

do 178

преди 1 година

Украйна към днешен момент владее повече от половината ДНР и ЛНР. Окупаторите владеят около 11% от територията на Украйна. Картите са навсякъде няма какво да си говорим.

149

Анонимен

преди 1 година

нека знаят българите (а хамериканофилите да слуша песента Е.Димитров "Ако си дал ")НАРОДА НА ФИН-Я Е ПРОТИВ това да им растът цените на всичко и за евтините ресурси и пазара (всичката им стока се продаваше в Русия ) !Никой няМа да позволи на финл-те да си прОдават стоките в ЕС (ВСИЧКО Е ЗАЕТО ) а това означава мизерия и глад както и е у нас

148

Анонимен

преди 1 година

До до 164 Абе мозък, колкото ядка от орех, ти дори не можеш да разбереш какви тъпотии си изписал с промитото си създнание...

147

Анонимен

преди 1 година

Няма такава нагла и брутална руска дивашка орда. Дали да не освободим цялата, всичката земя, която Русия се е осмелила да заграби от народите, които е подчинила? какво, ще кажете. Изглежда, че някой ден ще има огромна война с Русия. тази дивашка империя няма да спре, докато не бъде заличена.

146

Анонимен

преди 1 година

До 666 Засрал си си очите или нарочно пишеш глупости отворко. Образовай се малко, осведоми се, после се прави на интересен. Завзетата територия извън Донецката Република и Луганската република е около 28 - 30% от територията на Украйна а като линейно разстояние е над 1500 км дължината на контакта. При това лека полека тези числа се увеличават всеки ден

145

до 164

преди 1 година

Такива роби са Финландия, че средният финландец на месец печели колкото водкаджията за 2-3 година. Аууу, какво робство. Мале, мале... Русия им подарила била свободата... Цццц... Колкото и на нас ни подари свобода. Русия може само да поробва и нищо повече. Ако руският ботуш не беше идвал тук, България щеше да е много по-голяма и с много по-мощна икономика. Ама снишените главици от прованса сте си с промити мозъци, не знаете какво беше в София и как руските войници грабиха десетилетия...