71

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Финландия и Швеция: к'во е т' ва русия и какво иска?! Шамари ли му се ядат?!

70

До 71

преди 1 година

Значи според тебе 1 трилион икономически загуби от санкции, 10 милиона украински бежанци на издръжка в ЕС и спадаш стандарт на живот всики ден нямат никакво отношение към Европа??

69

Анонимен

преди 1 година

ЕС ще се разпадне след края на военната операция. САЩ и ЕС ако искат незабавно да загубят милиардите вложени в Украйма трябва незабавно да започнат преговори за мир с Русия на условията на Русия. В притивен случай ще загубят много повече. Колкото по-дълго продължава войната в Украйна, толкова по-зле за страните които ще останат след разпада на ЕС. Няма да си върнат нищо от това което вложиха в тази измислена държава и нацисткото и марионетно правителство.

68

toti

преди 1 година

РУСИЯ Е ЕДНО ДЖУЖЕ вКАТО ВОЕННА СИЛА !!

67

Берлин

преди 1 година

В Бъргария изчислиха ли колко струва войната на всеки Българин? В Германия има спад от 5% на брутния вътрешен продукт. Всеки е платил 2022 по 4000 лева за войната, за 2023 се очаква всеки германец да плати 6000 лева!

66

Анонимен

преди 1 година

До До 67 - тя Европа може да реши да плаща и за някаква местна война в Папуа нова Гвинея и да обеднява, но това не означава, че някаква война в Папуа нова Гвинея има отношение към Европа.

65

пак аз

преди 1 година

Тия BaTeHkи пак иазплискаха легена!?!Те с една Украйна не могат да се оправят, тръгнали да плашат Швеция и Финландия, демек НАТО. Много им се иска да се бият с НАТО ама май накрая яко ще се окъкат! 0pkи, какво друго да се очаква от тях!?! А в романтичните мисли на половината свят бяха толкова красива и интересна култура! Колко сме се лъгали всички, че тия са хора!

64

До 67

преди 1 година

Сигурно затова ЕС се превърна във брокер за оръжие и въоражава със съвмесни покупки на муниции Украйна!! Колко си ми приткоумен ;)

63

До 67

преди 1 година

Неее, Европа само плаща за тази война! По 2000. евро на всеки германиц струва за 2022..например. иначе Европа няма нищо общо!! Хахаха!!

62

Анонимен

преди 1 година

До Едно е сигурно - Войната в Украйна няма никакво отношение към Европа, това е междусемейна свада. Украинци и руснаци са един народ, нямат нищо общо с европейците. Европа обеднява не заради войната, а защото сама се намеси във войната който по никакъв начин не я засяга.

61

До Русия

преди 1 година

От Силосите ли ще ги вадимозък две копейки

60

До 61

преди 1 година

Това го повтаряш вече втора година бре..

59

Миг-31

преди 1 година

Какви самолети е приготвил Путин за ядрените оръжия в Белорусия - Миг-31. Оперативно тактически изтребител с огромен радиус на действие, невъобразима скорост, най-бързия. 10 минути полет и цял западна Европа ще бъде унищожена с тактичски ядрени оръжия, няма нужда от стратегичерски ракети. За каква Украйна говорят тук?

58

Анонимен

преди 1 година

Пентагонът съобщи, че в понеделник Съединените щати са поискали от Русия да обменят информация съгласно Новия договор СТАРТ, но са получили "отказ".

57

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно сигурно с пълна увереност без никакво съмнение може да се твърди, че скоро Владимир Путин ще бъде принуден да моли за мирни преговори, при които Кремъл ще отстъпи поне територията която е завзел след инвазията през февруари 2022 г. Тогава Украйна е свободна да закотви бъдещето си на Запад, а един победен и омаломощен Путин ще се изправи срещу гнева на собствения си народ. И тогава Русия ще рухне, и предишния живот ще се върне и всичко ще си бъде както си беше преди, за това можем да бъдем напълно спокойни.

56

анонимен келеш

преди 1 година

Никой не иска с Вовата и Русия:):):)СССР се разпадна и всички бивши републики са в НАТО или на опашка за влизане:):):)Бившия соц лагер се разпадна и България,Румъния,Чехия,Словакия,Унгария,Полша,Албания са в НАТО и ЕС:):):)Даже и една изкуствено създадена от руските комунисти Македония и тя не иска с Русия,а се бута за ЕС и НАТО:):):):)

55

Европеец

преди 1 година

Единственият въпрос е какво да правим с Путин и с Русия когато Украйна спечели. Най-възможният сценарий който можем да изберем е руската армия да бъде деградирана завинаги.

54

До 55

преди 1 година

Е то цяла Европа така..откакто господаря САЩ ни взриви газопроводите и ни кара да купувамеенергия с надценка от него или пак от Русия но с надценка!!

53

Анонимен

преди 1 година

Финландия все повече обеднява след като вече не купува толкова много енергии от Русия. Все повече съкращения, висока инфлация, режат и социалните придобивки. Всичко поскъпва.

52

Швеция и Финландия

преди 1 година

Ще бъдат сготвени за по малко от 2 минути ако стане конфликт. И никой няма да посмее да задейства 5тата статия на НАТО която гарантира само, че страните започват консултации и обсъждане съвместни действия за защита на страна от НАТО която е нападната. Но то какво ще защитават Финладния и Швеция, когато те няма да съществуват физически, от какво да се защитава купчина кирпич където само тук там са останали хора в мазетата?