67

Зозо

преди 1 година

Кирю да пусне календар с Лена :))))))) може и да качи някой мижав % :)))))))))))))))))))

66

Всеки Божи Ден

преди 1 година

Коирчо Петков е на Козяк на чайче, кафенце, закуска и получава наставления как да съсипе и малкото останало от държавицата ни. Това е тоя! Предател парекселанс!

65

ВЕРНО КИРЕ

преди 1 година

И НАЙ-МНОГО ДА НА ТРОТИНЕТКИТЕ И НА ГЕЙ ПАРАДА ИЗБИРАТЕЛ ДО ИЗБИРАТЕЛ БРАВО

64

ГЕРБ джендърмъ

преди 1 година

Гласувайте за джендерите от ГЕРБ - партията в която се влиза след страстна нощ в опасна близост до Тулупа. Тези хора ще ви построят завод за скакалци, с подкрепата на Киро ГЕЛА в Разград, ще отпушат задъхващата се незаконна миграция, рекета.

63

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на ПП българите обедняха драстично. Маааааалоумните им действия напомпаха инфлацията до небето. Същите еднолично спряха плащането към Газпром и отвориха врата за газовите посредници,които ни твариха със скъп руски газ. Шарлатаните Петков и Василев никога повече в управлението на Държавата. За тях само Съд и присъда за геноцид над населението.

62

Анонимен

преди 1 година

Киро успешно интегрира България в евроатлантическото семейство, където 90% от избирателите искат да бъдат. Само пълните про'с'таци не разбират това и гласуват за това срещу което реват във форумите. Факт.

61

Анонимен

преди 1 година

48 никой не те е питал. Това че ни занимаваш си е агитация. Има и за кой друг да се гласува , а може и да не се гласува. Между другото твоята хазартна бита карта нали вече "нямаше човек"? Какво се оказа - пак там. А ти като папагал какво ти спуснат. Отделно същия разправяше че на всички им знаел спонсорите. Какво се оказа? Че точно неговите са търсени с Интерпол, избягали в Дубай. А репликата на онзи Атъни беше - малко ме интересува какво се случва в България. Типичен предател като теб.

60

Анонимен

преди 1 година

Кой е този обезумял до глупост българин да гласува за тия розови нацисти? Кой е този българин ,който е до толкова глупав и *** да гласува за партии секти с соревролиберален сатанизъм!

59

Анонимен

преди 1 година

Айде моля да не пипа Витоша и природата, че ако и природата ни скапе, както скапа всичко друго, до което се докосна, аз лично ще го гоня да го замерям с камъни докато мърда!

58

Анонимен

преди 1 година

Дайте му още изяви на Кирето, колкото повече се изявява толко повече хора ще разберат колко е просто момчето и как не му дреме за вас.

57

Само ПП/ДБ

преди 1 година

Мутрогербоваците пак са прекалили с кристалите

56

Анонимен

преди 1 година

ПП е най-меко казано съмнителна партия. Купиха ВОЛТ, нямат структури да не говорим за членове, никаква партийна организация не са създали а тръгнали да управляват. Лампичките трябва да светят на всеки избирател по тези въпроси. Това са абсолютни измамници.

55

Анонимен

преди 1 година

В това се състои промяната. Нали искахте промяна ... Всичко двойно и всеки гледа да не изостане от другия. Щом яйцата от 20 стотинки станаха 60, млякото от 1.50 на над 3 лева, сиренето от 7 на 20 лева ... Всеки знае, че на Киро промяната е тази, двойно и тройно ще плащате за всичко.

54

Джън на Феки Вистис

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис - Възраждане са вредна партия от про-руски агенти. Тях ще ги забранят от ДАНС скоро.

53

Анонимен

преди 1 година

Не само по пистите са твоите избиратели Кире.. Има и в Дубай и на Малдивите и Пунта Кана.. Хора с пари сте все пак. Тук на село няма твои избиратели..

52

реалист

преди 1 година

ПъПъДаиБъ, хубави или лоши, са единствените, които не са от статуквото. Другите са Възраждане. Да се гласува за другите е антибългарско, ама нали сме на работа в общината...

51

Анонимен

преди 1 година

Как не взе едни уроци да си оправи правоговора! Какъв е тоз Харвард ако такива дървета приема?! Много малко багаж...

50

Анонимен

преди 1 година

СПЕЦ СЪДА ЗАКРИХА ТЕЗИ *** ВСИЧКИ ДЕЛА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ ЗАМИНАХА *** = ЧЕРЕПИ СВЕТНА ЛИ ВИ БЪЛГАРИ А ОНЕЗИ ДЕТО ЗАМЕРЯХА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПРЕЧЕХА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА МЕСЕЦИ НАРЕД ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПАЛЕХА ПОЛИЦАИТЕ ОКРАДОХА ВИ БЪЛГАРИ ЖЕСТОКО

49

НОРМАЛНИТе

преди 1 година

Нормалните българи от големите градове ще гласуват за ПП/ДБ. По турските села ще фъргат за ДПС, а по централните села и северозападните села ще фъргат на ГЕРБ. Североизточните села ще го фъргат на Възраждане. Това ще стане на тези избори. Нормалните хора с нормална работа и нормални доходи, както и честните бизнесмени които живеят в градовет и селата, ще подкрепят ПП/ДБ. Бедните, мързеливите, платените и рoмите, ще гласуват за мафията ГЕРБ-ДПС-БСП и Възраждане. ФАКТ. БЕЗСПОРНА ИСТИНА. НЕОСПОРИМО

48

Анонимен

преди 1 година

ПП съсипахте държавата, ограбихте народа и пак искате да "управлявате"! Вие от ПП сте ненормални!