478

Ниновица

преди 1 година

Всички активисти на БСП да се явят на позитано ,другаря Станишев ще раздава цветни пера-военна помощ от Германия и Франция!Да подкрепим другаря Путин срещу Украйна!Само с дигане на цената на кашкавала нема пролетарии!

477

Защото укрите

преди 1 година

Останаха,без армия!С деца и дядовци,срещу професионална армия,как ви се струва?

476

БългариН

преди 1 година

Обиждате Русия, лъгахте Русия, използвахте Русия-за всичко ви беше виновна ТЯ. Нагли Британци и Американци, сеейки смърт и проблеми където стъпите-Безсилни. Така е. Това сготвихте, това ще плюскате. Заради вас, се избиват братя. Бий Вова, бий. Само, ако има как, на всяка ракета качвай по един Български политик, и задавай цел зад океана.

475

Жалко, много жалко

преди 1 година

Човек трябва да е много елементарен, да се радва на такива новини.

474

Боби

преди 1 година

До До Боби "16.02 2022-няма да нападаме Украйна?" 22.02.2022 В Русия всички млъкнаха(Брат ми има рожден ден за това съм го запомнил) По-късно се оказа че ВСУ са разпратили запечатани заповеди по своите поделения в които пише: 03.03.2022 ВСУ ще напада Донецк(като руснаците успяха след 24.02 да пленят подобни запечатани заповеди и друга документация). Същото е днес няма да се жениш за твоето гадже ама изобщо но след един ШУЪРЧЕК изведнъж започваш да планираш голяма свадба...

473

Генералисимус

преди 1 година

Ами, време е да изкараме лазерното оръжие от МКС, явно е, че няма да пускаме ядрените глави още, затова само лазер. Засега.

472

Шах и Мат

преди 1 година

За този, който няма хиперзвукови ракети (като НАТО например) изстрелването на цели шест броя му се вижда ТВЪРДЕ МНОГО. Защо пък използването на цели шест такива ракети наведнъж да не е демострация за това, че Русия вече ги е вкарала в серийно производство в достатъчно голям обем? Шах и мат. Не ме разбирайте погрешно, не се раздавм на никое оръжие и считам, че оръжия ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ (а когато оръжията се натрупат, все така става, че влизат в употгреба).

471

Питам

преди 1 година

До Кой е дядо Байдън 507 И каква поука си взеха сърбите от тези бомбандировки ?Никакво. Сега плачат за още.

470

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да загуби нито милиметър от територията си! До 2014 година!

469

Напред, на нож

преди 1 година

До Анонимен 506: Наоред със Соломончо. Да си припомним, че във войната в Ирак участва и наша военна част. Тогава Соломончо Паси обещаваше, че щом участваме във войната от правилната страна и щом опростим дълга на Ирак към България, ще участваме в следвоенното възстановяване на Ирак. И какво стана? Опростихме им дълг от милиони долари и си останахме с пръст в устата. Соломончо би трябвало да го съдят за нанесени щети на държавата, но при толкова продажници няма кой да я свърши тази работа.

468

До Боби

преди 1 година

А кое не е излъгал! 16.02 2022-няма да нападаме Украйна???

467

Кой е дядо Байдън

преди 1 година

Според най-скромните оценки общият брой на цивилните, убити по време на бомбардировките на НАТО над Сърбия, възлиза на над 1700 души, включително почти 400 деца, около 10 хиляди са тежко ранени. Около 1 милион души са останали без вода, 500 хиляди души са останали без работа, хиляди са останали без покрив над главите си. Според ООН 821 души са изчезнали, повечето от които сърби. "Аз предложих да бомбардираме Белград", казва тогава сенатор Делауеър (сега дядо) Байдън.

466

До 499

преди 1 година

Писах минус, но сбърках! Прав си: " Ами приватизира селското стопанство и пусна завод за трактори или Китайски нито големи нито малки но веядни като гориво. И повиши се производителността на селското стопанство тоест нахраниха населението. Ето как се задържа на власт... "Руснаците са добре, но ние къде сме!?

465

До497Това е истината

преди 1 година

"Унгария се грижи за унгарското малцинство в Украйна и настоява за защита на правата им. А какво прави България за българското малцинство там? Пълно мълчание и от политиците ни, и от медиите. Каквото и да вършат националистите от Киев, нашите "патриоти" не смеят да гъкнат. Когато става дума за правата на хората с българско самосъзнание в Северна Македония някак си е по-лесно да се приказва. Защо така?"

464

Малко за политика

преди 1 година

САЩ и сателитите им не мислят изобщо за край на войната, а само за нейното продължаване. Ето го и дядо Байдън. Как да дадем повече оръжия на Украйна за да воюва до последният украинец. Давайте, да видим. На следващата годишнина от началото на войната може и да се позамислите за нещо друго.

463

Време е за преговори

преди 1 година

До време е: Време е от Киев да помислят за преговори за мир. Колкото по-рано ги започнат, толкова по-малко ще загубят.

462

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Русия ще загуби не само Крим, а и Питербург и Москва, ако продължават с лъжите" Я кажи какво е излъгала Русия?

461

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКолата ми като вдига 200 км/ч ефективна ли е според теб?

460

Боби

преди 1 година

До Анонимен "КНДР 2 нямат какво да ядат, но имат Кинжал. Голям праз." Умнико това ама изобщо не е вярно. Запитай се как(когато взе властта) Комчо един 30 годишен пикльо в една сръх тоталитарна структура взема и запазва властта? Ами приватизира селското стопанство и пусна завод за трактори или Китайски нито големи нито малки но веядни като гориво. И повиши се производителността на селското стопанство тоест нахраниха населението. Ето как се задържа на власт... Ама четете и мислете бре хора!!!

459

Анонимен

преди 1 година

Русия ще загуби не само Крим, а и Питербург и Москва, ако продължават с лъжите