55

Стига де

преди 1 година

***/medvedev_telegram/274 не е казал такова нещо,приказки от 1001 нощ

54

Сержант

преди 1 година

Нахални. Сякаш, че някой е нападна Русия и тя е жертвата. Имперски болни амбиции.

53

Анонимен

преди 1 година

До 50 Прав си ,но само до някъде.Нали се сещаш,че тези ядрени оръжия няма да се ръсят като бомбен килин от самолети.Те си имат точни цели къде да ударят.Просто към Русия към някои цели ще летят няколко минути повече.Да не дава Господ да се стига до там,защото няма да има победители.

52

хахаха

преди 1 година

едно време на карикатурите във вестник Стършел изобразяваха капиталистите като дебели чичковци с цилиндри които размахват атомни бомби.Кой е новия империалист сега който плаши света с ядрен апокалипсис ако не му позволи да унищожи украинския народ ,език и -всичко украинско защото били забравили че са руснаци и станали нацисти и не позволиха москва да им назначи президент.

51

Анонимен

преди 1 година

САЩ тероризира открай време целия свят да може да, върви долара за това унищожи Ирак и Либия но тук удря на камък Русия не е Ирак и Либия още повече че зат тях стои Китай американците знаят че господството им е към края си

50

Бонго Бонго

преди 1 година

Ами 1: срещу 4 ядрени сили. Ако се включат и Китай и Индия и Пакистан , едва ли от Путин ще остане нещо и неговите плазмодии.

49

Анонимен

преди 1 година

Щом нещо постоянно се говори значи се мисли.Щом се мисли значи може да се случи.Няма дим без огън.Сериозно се обмисля избухване на ядрена война и от двете страни.Почти всеки ден вече се говори за това.

48

До 30

преди 1 година

Защото от сутрин до вечер ядеш опоркит е на москва и после ги повръщаш във форума тук. Безпомощният агресор затъна здраво в украйна и затова сее страх и заплашва наляво и надясно с ядрена война. Типично за всеки терорист, разчита на страх и паника. Колкото до обедняването, благодари на путин и неговата клика за това. Той вдигна цените на горивата, а оттам и на храната. Помагат му и бг мутрите на герб и дпс в нашето земеделие със здрава спекула.

47

Анонимен

преди 1 година

на тоя му има нещо садистично

46

мдаа

преди 1 година

този плаче да му пекат топките на ядрен грил

45

Анонимен

преди 1 година

Докато не се избие кликата в Кремъл все ще има тотална заплаха от ядрен апокалипсис.

44

Анонимен

преди 1 година

Къде го прочетох те това,че му следя Телеграм канала и няма написано такова нещо.

43

Пич

преди 1 година

Каква е тази "екзистенциална битка за оцемяване на руския народ"?! В смисъл - ако не избият цивилното население на Украйна, а останалите не ги оставят да умрат от глад и студ, нещо ще се случи с руския народ?! Удивителен е таланта на руснаците да лъжат, и да обръщат нещата на 180 градуса. Целият свят започна да живее с тяхната "алтернативна истина". Сега заплашват с ядрен апокалипсис, защо?! Кой нападна Русия, кой им влезна в територията, кой ги избива и заплашва?!

42

Анонимен

преди 1 година

Защо другарю Медведев, нали имате безаналогова армия ... Какъв е проблема просто унищожете всичко с безаналоговите си оръжия !!! Освен ако не се окаже, че безаналогова е само глупостта ви ...

41

До 39

преди 1 година

Великобритания има около 350 бойни глави, Русия около 11000.... Великобритания е малък, гъстонаселен остров, Русия има огромна територия. Кой е в по-неизгодна позиция при тотална ядрена война , според теб?

40

Сата НАТО

преди 1 година

Да каже дали смятат да използват ПЪРВИ нюкуларни оружия. Ако не са готови да го използват ПЪРВИ, нема пъобуем.

39

Кккккк

преди 1 година

Незнам защо давате гласност на болни психопати

38

Анонимен

преди 1 година

Чавка ви е изпила мозъка.Не е заплаха това.Натам вървят нещата.

37

Ddp

преди 1 година

Machkay gi vsiiichki ...Rusiya vpered...

36

Анонимен

преди 1 година

Прочетохте ли това?Цотирам:'да се замесят още повече в продължаващата вече една година война".С оръжията се замесват.Разнирате ли го?Стига ли до мозъка ви?А?Целта им е да подпалят ядрена война,за да намалят свръхнаселението на планетата.Даже статии по темата пускат как трябвало да се намали до 2030-та...а вие си продължавайте с укро пропагандата!Всички в Източна Европа ще загинат.