55

Анонимен

преди 1 година

Най-големите престъпници в България: Пеевски, Борисов, Гешев и Цацаров пазели закона? Какво да говорим повече? Пълна пародия, трагикомедия, гротеска е ситуацията в България.

54

бг смешки 2

преди 1 година

До Софиянецзащо Спец съда и спец прокаратурата кой осъди че не се сещам ?!?!?

53

Анонимен

преди 1 година

При съдебна реформа Борисов и Доган влизат в затвора! Няма как ГЕРБ и ДПС да допуснат това! Гешев ще продължи да имитира дейност, броейки кокошки пи селата.

52

Софиянец

преди 1 година

Така наречената правосъдна реформа е чиста поръчка на организираната престъпност!Колко доволни са сега от спрените дела на специализираният съд!

51

бг смешки 2

преди 1 година

мафиот на държавна работа !

50

Анонимен

преди 1 година

прокуратура не, по-скоро бокоратура

49

Анонимен

преди 1 година

Доколкото ми е известно Гешев стана прокурор след делото за КТБ с подкрепата на Пеевски. Скроиха номер на мустака, назначиха синдици, които окрадаха каквото имаше на високи заплати. Някакви хора направиха цесии малко преди фалита. Дали не беше и Вежди един от тия с изгорелите пари, които наши хора му ги върнаха после? Абе тоя случай е много голям 100 томен цирк.

48

Анонимен

преди 1 година

В Европрокуратурата имало текучество на кадри - що не се кандидатираш - като наместник на Господ ...да им я "оправиш" и нея - таман ще се "бориш" с "трансграничната престъпност" и европейски олигарси - любимата дъвка -ще блеснеш къв диамант си,талант и най-вече некадърник- дет реално и за селски пъдар не става без да го посочат..

47

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са сколонни по-скоро България да загуби 9 млрд. лева от плана за възстановяване, отколкото да се разделят със старите схеми и зависимости. Защо е така ? Ами защото ГЕРБ и определени икономически субекти, свързани с тях, ще изкарат повече пари, ако не подкрепят промените в НПК и "Закона за съдебната власт"."Шефът на следствието и заместник-главен прокурор Борислав Сарафов обясни, че всички негови колеги и приятели, както и съпругата му, смятат предложението промени в законаза "открит опит за овладяване на съдебната система и за отстраняване на главния прокурор и председателите на двете

46

Анонимен

преди 1 година

Гешев кога ще се занимае с : 4 милиарда от КТБ, 3 милиарда от турски паток, 2 милиарда от Тракия и Хемус, 2 милиарда от "електронно правителство" на Томислав, 2 милиарда "прехвърлени" от НЗОК, 1 милиард от язовирите, 1 милиард от ББР, 500 милиона на година от Лукойл, 1 милион и 1 ТЕЦ за Доган, 1 Пловдивски панаир за Гергов, 1 джипка за Севи, 1 Мезонет за Пацо Терасата

45

Анонимен

преди 1 година

-н Сарафов, Уведомявам Ви, че след проведено разследване от ДАНС и изискани финансови документи чрез механизмите на международното сътрудничество за банкови операции,е установено че лицето Иван Стоименов Гешев е съдържател на безименни и номерирани банкови сметки,конкретно в Конфедерация Швейцария и Кралство Монако. Към 27.10.2015г. в сметките са 4 247 578,75 CHF(швейцарски франка).И така,да повторя-четири милиона двеста четиридест и седем хиляди,петстотин седемдест и осем швейцарски франка!!! Лицето има достъп чрез електронно устройство-мобилен терминал с интернет свързаност,чрез която осъщес

44

Анонимен

преди 1 година

Малко ме съмнява че ГЕРБ ще подлеят вода на Гешеф, след всички услуги, които им направи, но буци може и да го жертва в името на чекмеджетата и властта да ги пълни.

43

Чудя се!

преди 1 година

Чудя се що всички тук роптаещи срещу Гешев не излязохте един път на множеството пресконференции който той дава и не му казахте това във очите!! Ама като анонимен е много лесно да плювате срещу някой!! То ни е на такова дередже държавата най вече заради такива като вас!!

42

Анонимен

преди 1 година

На каскетя хич не му е весело! Ще поизгуби недосегаемостта си, кой знае от там нататък ко му готвят!

41

ааааа

преди 1 година

нагъл нагъл до безобразие !

40

Анонимен

преди 1 година

КАСКЕТ, ПОЧВАЙ ДА РАБОТИШ, ЧЕ САЩ ЩЕ ОБЪРНАТ СТРАНИЦАТА! ТОЯ МАГНИТСКИ МАЙТАП ЩЕ ТИ СЕ СТОРИ... КАЗА ТИ ГО ОНЯ ДЕН ПО ТВ АМЕРИКАНЕЦА, НАЛОЖИЛ САНКЦИИТЕ! ИЗОБЩО НЕ СЕ ПРАВИ НА СЕНИЛЕН!

39

Гацо Бацо Фиуй Ърьь

преди 1 година

Много речи много нящо бряяя...То не беше реч на Путин...то не беше реч на бай Дън...и сега реч на Каскета...остава само и Баце да се изцепи седна реч и ОЙ ЛЯ ЛЯЯЯ...ептем ШЪ Я вапцаме...

38

Анонимен

преди 1 година

България няма да помръдне, докато Мафията Борисов- Доган-Пеевски и полепналите около тях рубладжии и копейкаджии не бъдат откъснати от обвързването със Съдебната власт в лицето на Висшия Съдебен Съвет и Прокуратурата. Затова трябва основна реформа или закриване на сегашния модел Прокуратура, промяна на критериите за оценка и избор на хората по върховете, така, че да се изключи всякаква възможност за овластяване на неподходящи хора като Цацаров и Гешев или послушниците във ВСС. "Мнозинството"В Съдебната власт е под политическо влияние и в зависимост от Мафията и затова е парализирана всякаква

37

Анонимен

преди 1 година

С герб-дпс няма как да има каквато и да реформа в съдебната система, а за независимост и дума не може да става.

36

Анонимен

преди 1 година

Каскет такъв, млъкни. Назначен си от твои хора, а не избран от народа. Никола Филчев ти е съветник на щат при теб. Та толкова за твоята независимост.