27

АнонимеН

преди 1 година

БУТИЛИРАЩА КОМПАНИЯ ГО ПРОДАВА НА 1.60 ЛЕВА ПАКЕТИРАНО И СВАРЕНО! НО ДОКАТО СТИГНЕ ДО МАГАЗИНА ВЕЧЕ Е НА 2-НА ЦЕНА ,ЗАЩОТО ДИСТИБУТОРА СИ СЛАГА И ТОЙ 50% НАДЦЕНКА ПОСЛЕ И МАГАЗИНЕРА И ТОЙ 50% НАДЦЕНКА :D

26

do 26

преди 1 година

Там такси няма, ама защо да го продават на 2.30, като могат да опъват парата на 3.40, както в големите вериги ?

25

Бесепар

преди 1 година

Искахте капитализъм - получихте си го.

24

Хмм

преди 1 година

Добре де.... ако сте толкова против срещу големите вериги защо не си направите един пазар във всеки един град и да си продавате там? Хем така няма да сте роби на големите вериги хем ще ги накарате те да сменят ценовата политика? Ама вие не се отказвате... защо?

23

Анонимен

преди 1 година

Всичкото е защото чорапеното нищожество разби държавата и лансира шарлатаните да ни окрадат и измамят!

22

сс

преди 1 година

Млякото струва толкова и по кварталните магазини, а там такси няма. Друг е проблема

21

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Всеки частник дали ще е производител или търгаш качва цената с десетки левове и ни пие кръвчицата. Никога нищо няма да се оправи ако не премахнем частниците от веригата. Тогава кашкавала ще ни излиза по 1.70 килото.

20

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо умишлено подклаждаха това и разбира се вдигаха пенсии, раздаваха пари на всеки бизнес без значение дали има свръхпечалба и сега ГЕРБ били виновни, ами при ГЕРБ помним как беше много добре и беше евтино и можеше човек да си купи всичко и сиренето не беше с повишено водно съдържание, който помни управлението на ПП напомня на това на БСП единствено.

19

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да купувате скъпите продукти и те ще продължат да поскъпват.

18

Анонимен

преди 1 година

Казват ви в прав текст , че големите вериги ви мамят , това е !

17

АнонимеН

преди 1 година

В ИСПАНИЯ МЛЯКОТО СЕ ИЗКУПУВА НА 50 ЕВРОЦЕНТА И СЕ ПРОДАВА В МАГАЗИНИТЕ НА 1 ЕВРО! И В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗКУПУВА НА 50 ЕВРО ЦЕНТА НО СЕ ПРОДАВА НА 1.50 ЕВРО :D И НАЙ-СМЕШНОТО Е, ЧЕ ТОЧНО ПРЕКУПВАЧИТЕ ПРИБИРАТ ПЕЧАЛБАТА БЕЗ ДА СА СВЪРШИЛИ НИЩО ПРАКТИЧЕСКИ! ВСЕКИ ПРЕКУПВАЧ СИ СЛАГА КАКВАТО МУ СКИМНЕ НАДЦЕНКА!

16

Анонимен

преди 1 година

Та сега дори трябва да е под 1 лв защото хранят животните с безумна евтин и компрометиран фураж и взимат помощи, а тогава не взимаха.

15

Анонимен

преди 1 година

ДКК е мафиотска структура под прикритие. Прикриват я ГЕРБ, ДПС и БСП. ДКК е флагман на разточителство и грабеж и работи само за частен интерес. Заплатите на членовете на съвета на управлението са баснословни, но нищо не в сравнение с кражбите им.

14

Анонимен

преди 1 година

А като се сетя Борисов и Плевнелиев какви ниски цени държаха. Особено Борисов - постоянно обикаляше с Жипката по паланките (щото в София не смееше) и щом видеше висока цена, на момента я сваляше.

13

Анонимен

преди 1 година

"В момента върви проверка.Проверката е на база сигнали ,подавани от дългогодишни служители на предприятието"Тези дългогодишни служители да бе са калинките от времето на ГЕРБ, които само защитават своите интереси,ако ще и да саботират държавата.

12

Анонимен

преди 1 година

Увеличението на цените тръгва от борсите на едро, а те 95% се държат от хора на ГЕРБ и ДПС, които постоянно надуват цените за да саботират Промяната. Това е истината.

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Да им стои...суроватката по магазините. Много...алхимици се навъдиха в това...млекопреработване. Не си давайте парите за китайското мляко на прах,примесено с вода. От него...забъркват всичките сирена и...кашкавали.

10

Анонимен

преди 1 година

Така е големите верига са нагли! Искат големи отстъпки,маркетинг гушат се с много пари и си плащат заплатите и разходите за сметка на доставчиците и крайните потребители,цялата система е сбъркана!

9

Анонимен

преди 1 година

Преди година и половина имаше промо в Лидъла млякото 1 лв, точно така в едни сини кутии беше. Какво точно се е променило от тогава и цената при производителя -2 лв ли е била?

8

Анонимен

преди 1 година

Гербавите тро лове са толкова задръстени, че продължават да си мислят, че цените в магазините се определят от Президента или Премиера.