114

А, СТИГА НАДУВКИ....

преди 1 година

...с тия ДЪРТИ крадени руски технологии и сглобки от Китай---Всичко е измислено у САЩ и ЕС!ТАМ СА МОЗЪЦИТЕ НА СВЕТА!

113

Анонимен

преди 1 година

До болнявия ми покажи Украинските кораби,покажи украинските танкове Русия си прави това, което на нея и трябва,я ходи с Мерцедеса в тайгата да видиш дали ще можеш.Що няма западни танкове в Украйна,а щото някой не е можел да ги произведе.Що нямат вече боеприпаси,щото са правели електромобили.Е сега да сложат оръдие на една Тесла и да ходят в Украйна да се бият.

112

Анонимен

преди 1 година

ЕС загуби трилиони, но ЕС е богат и икономиката още е силна и още е най-мощната световна икономика. ЕС да си позволи да загуби още няколко трилиона и ще издържи поне още 1-3 години преди да рухне тотално. Колкото и да скачат цените, ЕС ще издържи поне още 2 години, а ако зимата е топла и 3, а през това време Русия и Китай със сигурност ще рухнат от санкциите, Путин и Си Дзипин ще бъде свалени и със сигурност всичко ще се върне както си беше по-рано.

111

Анонимен

преди 1 година

До Българска майка -- Много се съмнявам да си майка, а за българска нямам никакво съмнение, че не си. Защото коя майка би пратила сина си да се бие на страната на укрофашистите?

110

НАТО-Стандарт

преди 1 година

Разпадът на роzzия и смъртта на диктатора ще са грандиозни празници за целия свободен свят! :)

109

ЗДРАСТИ.....

преди 1 година

Виждам, че освен русофили, в България са се пръкнали и жълтофили...... Егати падението на българщината...... Кой каквото си направи и господ не може да му направи....

108

Ние без война

преди 1 година

през горивата и Лукйол, дадохме по 5000 лева на Путин, за ракети Шахид...

107

топла зима

преди 1 година

Според експертите на "Брьогел" само Германия е похарчила 270 милиарда долара, за да премине през тази нежна и необичайно топла зима. Формално извън ЕС Великобритания - 103 милиарда. И дори Норвегия, която има колосални запаси от собствен газ и петрол и до голяма степен измести Русия на експортния пазар, беше принудена да отдели 8,1 милиарда долара.

106

Анонимен

преди 1 година

САЩ не са в позиция да поставят искания на Китай, заяви днес говорителят на китайското външно министерство, предаде Ройтерс. "Ние не приемаме натиск или принуда", отговори Ван Вънбин на редовната пресконференция, след като бе запитан за държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън, който предупреди Китай да не помага на Русия във войната в Украйна.

105

Анонимен

преди 1 година

Financial Times: У ВСУ снарядите са на изчерпване, а Пентагонът вместо помощ, само изисква нови успехи.

104

НАТО-Стандарт

преди 1 година

Крайно време е да видим раzия на колене. Без пощада!

103

Анонимен

преди 1 година

Газпром обяви, че ще увеличи продажбите на газ за Китай до 100 милиарда кубаметра годишно.

102

ПроСоТо

преди 1 година

значи:..-Оръжия за Украйна може,оръжия за Русия-не може?!..Що е то?...-Аааа!.."Демокрацията на свободния свят"..

101

До 93

преди 1 година

Този сайт работи благодарение на щатските иновации: браузъри, интернет, сателитни връзки, форуми, чатарници и прочее. Отде ви изкопаха толкова съветски специалисти?

100

Анонимен

преди 1 година

Производственият капацитет на танковете Abrams е 12 на месец. Само един завод работи, три не работят - няма достатъчно квалифицирани работници, загубени са компетенции. Германия възобновява производството на танкове и теоретично може да увеличи производството на Leopard-2 до 140 до 2027 г. Никой не знае как да стане това на практика - няма достатъчно специалисти, като заварчици на бронирана стомана, няма достатъчно инженери. Дефицитът трябва да се възстанови, а това отнема време. В същото време в Русия само Нижни Тагилският "Уралвагонзавод" сглобява 40-50 машини на месец ...

99

Си

преди 1 година

Много ме уплашихте....

98

Анонимен

преди 1 година

До момента, конфликта в Украина струва на немската икономика 160 милиарда, а до края на годината (2023), се очква, всеки немец да обеднее с мин. 2000Евро. Ето това е цената, на заигрвката на ЕУ върхушката. Тези пари, после ви е ясно, кой ще ги плаща нали? Това наред с издръжката на туристките от украина...

97

Анонимен

преди 1 година

До смях "И ние пропаднахме за 45 години." ------- ахахахахахаха, на фона на унищожението и западът през последните 30 години, ония 45 изглеждат като ренесанс! 30 години, въпреки старанието на новите ни "приятели" така и не успяхме да затрием всичко построено през онези години!

96

стига бе

преди 1 година

Не ли уекинко нагло? Значи целият "демократичен свят", който реално е сбор от краварски колонии може да доставя оръжия на укрофашистите, но видите ли Иран, Китай не мога да доставят на Русия?! Пита се - ЗАЩО???

95

Китаец

преди 1 година

И какво ще стане като прекрачите червената линия? Ще спреде да купувате евтини китайски стоки ли? Ами давайте, след евтините суровини от Русия откажете се и от евтините консумативи от Китай. Китайците има на кой да продават, а вече енергийно дефицитния европейски пазар тепърва ще има да бере ядове. Европейските чиновници са тотал щета, като пуделчета лаят и си мислят че някой ги бръсне за слива.