19

Анонимен

преди 1 година

Ами ако бъде отнето имуществото и авоарите на Намагнитените и Другите 200 червени фамилии които разграбиха България по време на прехода,обзалагам се че може да бъде създаден един многомилиарден фонд с който да се обезпечи бъдещето на дечицата и техните майки които са в нужда!

18

Анонимен

преди 1 година

Смяна на лева и конфискация на парите на забогателите след 2000 г. от хиперинфлация и приватизация и евро интеграция.

17

Heh

преди 1 година

Стига с тия украинци, ЕС плаща (даже надплаща) всичко за тях, а местните мутряги лапат ...А тия 2500 за дете - това е с такса 2000 за утра скъпа частна ясла/детска градина. Проблема за София тук е учителката по руски Фънди, дето за 3-4 мандата не можа да направи 15-20 детски градини, или да дават на родителите, неприети в държавните, по 800-1000 лв за частни.

16

АНОНИМЕН

преди 1 година

Много нагла статия. За детски градини и ясли плащахте, колкото преди 50г., демек 10 пъти по-малко. Сега ги напрвиха безплатни. Кво ме интересува колко плаща богатият комплексар за едно или друго. Може би трябва да плащам и на богатите, че плащат по нам си колко. ми те може да твърдят, че детската им струва и по 50 000. и да искат някой да им я покрива.

15

Ей така става...

преди 1 година

Един приятел скоро стана татко и ми разправя как преди да се роди детето ходили да гледат бебешки колички. Харесали една за 700 лв. обаче жената в магазина им казала да изчакат ако могат до другата седмица - щяло да има намаления. Отишли другата седмица и количката била намалена от 700 на 690 лв.

14

Анонимен

преди 1 година

Трябва да сменят лева с нив лева защото много се обесцени. Еврото не става също защото беше досега в борда. Трябва и ново евро или без евро.

13

анонимен

преди 1 година

Забелязва се появата на масова болест-изперкване. Каква градина 1700 лв,бе.С какво ще ги хранят хлапетата-птичи гнезда, вода от Антрактида, златни скакалци, Лелките с какво ще ги преспиват,

12

Анонимен

преди 1 година

Издържам студент , на квартира и всичко останало .Да ви разкажа ли за разходите ? Или по добре не , защото изобщо ще спрете да правите деца .

11

чакай малко

преди 1 година

Тази сметка нещо не ми се върза, тоест за две деца - 5 000 лв. само за децата, а родителите? Имам две деца, едно на градина и едно в първи клас, найстина разходите са скочили, но тези калкулации на тефтер от НОВА, малко ми се виждат, да говорим и да си пълнен новинаркияст блок.

10

че и повече

преди 1 година

Само айфоня му е 4000 лева, ами ланците, смартуоча, плейстейшана, лаптопа, адидаси-мадидаси, как ги смятат тез 2500 не знам.

9

Милюзки

преди 1 година

И още толкова за издръжка на жената, защото хич не им се работи на жените

8

Капачки за бъдеще

преди 1 година

Друг път .Дайте капачки ,аз ще ви предложа бъдеще и ще взема кеша и към Украйна !Давайте народе давайте за моя кефа и кефа на чужди

7

Анонимен

преди 1 година

Нищо, че се топим като нация - важното е евроатлантическата ориентация, издръжката на украинците по хотелите и оръжейните доставки за Украйна ...Какво тук значи някакви си деца, издръжки и прочие делнични проблеми...ама моля ви се...Умнокрасивитета има други логически вериги и приоритети а ороблема на давещият се р ясно чий е ... въпросът е давещия се да си е взел поука и на изборите да им покаже червен картон

6

пришълеца

преди 1 година

И какво следва от това?:)))

5

Да бе

преди 1 година

Ква е тая издръжка, две деца общо 5000 и двама възрастни 5000, 10 000 лв средно на месец. Да почти толкова е, само че лятото като си почивам в гърция за 2 седмици...

4

Анонимен

преди 1 година

ромите сами се отглеждат.

3

Анонимен

преди 1 година

Колко ни струва издръжката на украинец в момента?

2

Анонимен

преди 1 година

А заплати 800 лева и как ще има деца. Даже работодатели искат да се замразят а НС гласуват да е 50 % от средна но средна е 1000 лева или мин. е 500 лева.

1

Размисли и Страсти

преди 1 година

Може......ама може и 250 лева да е........зависи колко имаш!