29

До 17

преди 1 година

Ама нека! Ще се замотрием от алчност, но явно това заслужаваме!

28

Радослав

преди 1 година

Когато цените станат нормални: с други думи едно младо семейство което тепърва започват да градят кариера да могат да си позволят да обслужват ипотечен кредит без да трябва да мизерстват, то тогава ще има търсене. В момента цените са нереално високи на фона на пустеещи цели блокове + ново строителство, обезлюдяване на държавата и заплатите в България!

27

БулшитТохен

преди 1 година

Отчаяни напъни на брокери да увеличат броя сделки. Файненшъл таймс има статия за пазара на имоти в Германия и Европа като цяло. Там се споменава за спад със 6 % В Англия и 15% в Нидерландия и всичко това се дължи на увеличението не лихвения процент от 1 на 4. А, слушайки брокерите - само в България не се очаква промяна.

26

Още, още

преди 1 година

Със 125% да поскъпнат, все ми е тая. Решил съм, че деца няма да правя, да му мислят, тези с имотите за бъдещето.

25

Анонимен

преди 1 година

"приблизително колкото е и ръстът на доходите на хората" - айде бе...това пък от къде го измъдрихте...

24

До 26

преди 1 година

Сравнявай ти ислямска Германия дето има милиони *** намбър файв с БГ дето се топи.

23

Балонест

преди 1 година

1. За високите цени са виновни брокерите с техните спекулации, за висока комисионна. Много случаи има, обявил човек цена, отива брокер и му казва, ще продадем двойно по-скъпо имам клиент, следя имоти от 2019 непродадени но с тройни цени, какъв е смисъла? 2. Неможе гръбнака на икономиката ни да е покупко/продажба на имоти и само заеми за тях! Къде са производствата, услугите, селското стопанствои др. отрасли? Без реална икономика, как ще се връщат заемите? Не е добре да те съветва брокер, за 30г.

22

Boto

преди 1 година

До АнонименТая опашка на границата за твоя апартамент ли е :D

21

Анонимен

преди 1 година

След земетресение 9та степен всичко ще стане на прах.

20

Анонимен

преди 1 година

аз купих в Германия 56кв.м за 150000 евро,сега същият струва 280000евро без дори да го боядисам с латекс.наемателите се редят на опашка.пък вие чакайте да поевтинеят.

19

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Аз купих без брокер с 15% под пазарната цена през 2022

18

Анонимен

преди 1 година

50% надолу

17

True

преди 1 година

Истината, не от брокери които си чакат 6 те % от всеки ,в момента търсенето е изключитечлно слабо един клиент като търси 15 брокера звънят по обяви. Цените вече падат. Доста обекти са замразени защото няма купувачи. България е с огромен отрицателен прираст , София също, Брокерите са повече от купувачите . Тези платени статии са пълна лъжа.. А за ценити и кредитите банките не дават цени _кредити по тези на пазара а с 20% по ниски . Все пак 600 лв мин. Заплата.Зад Албания!

16

Дарвин

преди 1 година

Населението намалява, 30% от жилищата стоят празни, ама цените високи. Добре. Пазарът колкото и да е нелогичен в нелогична страна като България, рано или късно се саморегулира.

15

Аналист

преди 1 година

хаха, яка статия, все едно да питаш продавача на краставици на пазара дали ще паднат цените утре. Всеки знае какво ще ви отговори. И с имотите е така, като питаш брокерите. Реалността обаче е съвсем друга, цените ще паднат и който купува в момента реално се набутва

14

До 13

преди 1 година

На мен ми излизат без пари пелетите, 3-та зима карам на аванта, единствената инвестиция е тока за производството и самата машина, която закупих за 3000лв. Правя ги от трици и стърготини, помагам на хората като им чистя дърводелските работилници от отпадъчен продукт. Който иска да плаща и по 2 бона на тон, щом има овци, ще има и доячи ....

13

Анонимен

преди 1 година

КОЛКО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕКА ЕДНА СТАЯ ЕДНО ЛЕГЛО И ЕДИН ТОПЪЛ ГАЗ ДО НЕГО

12

Анонимен

преди 1 година

То това, ще е вече България, София и няколко големи града и другото Индия в провинцията, ужас е бял човек не можеш да, видиш Новозагорска Казанлъшка Ямболска Сливенска околий са, вече все едно си в Индия само джунгали

11

Анонимен

преди 1 година

За тези напудрени, но ниско качество сгради, трябва да си луд да си даваш парите. Хората не трябва да се лъжат какво пише на хартия, там всичко е докарано за пред инспекции. Земетресението в Турция нагледно показа за какво си хвърлят парите хората, тук може и по лошо да е. Печалбарите са безкрупулни.

10

Анонимен

преди 1 година

Браво! Страхотна новина! Ще си купим апартаменти на Връбница в сряда!