133

АТАКИСТ

преди 1 година

до 152 Ела да ме изплющиш ве, пубер! Искаш ли да се видим и да ме плющиш? Ела бе моето момче. Веднага ти казвам къде да се срещнем, пубер недоносен! Готов ли си, пубер?

132

АнонимеН

преди 1 година

СИМПАТИЗАНТИ НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И ТРЪМП КОЛКОТО ИСКАШ! ГОТОВИ СА НА ВСЯКАКВИ ГНУСОТИИ САМО И САМО ДА ПОДКОПАЯТ ДЕМОКРАТИТЕ В ФАЩ! ТОЗИ Е ЗЕЛЕНООК И СЪМ ВИ КАЗАЛ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ ХОРАТА СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ ТОВА СА МОЗЪЧНО НЕДОРАЗВИТИ ХОРА КЪДЕ ПОВЕЧЕ КЪДЕ ПО МАЛКО И СА ОПАСНИ! ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НА ОЧИТЕ СЕ ПОЛУЧАВА ОТ ЛИПСА НА МЕЛАНИН И Е СИМВОЛ ЗА НЕДОРАЗВИТОСТ НА МОЗЪКА В ОПРЕДЕЛЕНА СТЕПЕН!

131

Анонимен

преди 1 година

Възмутили се шепа хомосексуалисти,платени от краварите,не им обръщайте внимание

130

Ангелов Valve Corp

преди 1 година

Ами глейте сега едни хора водят война срещу изкуството и образованието, каквито трябва да бъдат във времето дето живеем и всичко , което правят е против доказани иобразователни и изкуствоведски методи с хилядолетна практика. Аз не си правя илюзии срещу какви сили се изправям, но погребението си е тяхно, защото като извадя фактите става Хауърд Хюз срещу корумпирани политици и лобисти!

129

АТАКИСТ

преди 1 година

Бай краварски Стоилчо, в Русия са 1/3-та от подземните богатства на света. С една шепичка Украйна ли Путин ще се плаши? Той толкова жертви е дал за тази една година, че няма как да не унищожи Украйна. Няма връщане назад. А ЗАПАДЪТ и наркомана ще се бият до последния украинец!

128

Факт.

преди 1 година

Президентът Путин многократно е обвинявал за нахлуването разширяването на НАТО и стремежа на Украйна да се присъедини към него. Но страните от Източна Европа се опитаха да се присъединят към отбранителния съюз като защитна мярка срещу Русия, докато Швеция и Финландия кандидатстваха за присъединяване едва след нахлуването през февруари 2022 г.

127

Протестиращ

преди 1 година

Е как пък така решиха че България е искала в НАТО ? Има ли поне един българин да е питан ? Смешници...

126

ИСТИНАТА!!!

преди 1 година

Пред ООН звездата от Pink Floyd Роджър Уотърс отново заяви: Инвазията на Русия в Украйна е била "провокирана".Той призова за прекратяване на огъня и осъди "незаконната" инвазия на Русия, но също така заклейми "провокаторите" на Запада, които според него са отговорни.

125

Анонимен

преди 1 година

Не е лошо някой да казва в прав текст нещата на лицемерите. Защото те се самозабравиха напоследък.

124

АТАКИСТ

преди 1 година

до 135 Никой, не ги иска руснаците? Ти по себе си ли съдиш, кравар? Аре да направим една национална анкета дали симпатизираме на русцаците или ги ненавиждаме като теб? Да не се изненадаш че 70-30 ще е в полза на братушките, кравар? Да не кажа 80-20....НИКОЙ кравар като теб! Това е ясно!

123

Луци

преди 1 година

Не мога да повярвам , че тук в пъкала все още има почтени хора с морал и справедливост

122

Анонимен

преди 1 година

Беше велик на млади години,.......деменцията не прощава...

121

Анонимен

преди 1 година

Сърбия беше бомбена от НАТО загуби Косоов и май НАТО заплашва Русия и съюзника Сърбия. Украйна половината население не иска да е в НАТО но НАТО ги изнасилват.

120

Анонимен

преди 1 година

Победата на Русия е неизбежна със или без мнението на Роджър Уотърс.

119

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ - "Великите освободители" все " освобождават" а никой не ги иска , само в България има една шепа пиянки и за една парцуца се продават .

118

Анонимен

преди 1 година

Вълната от възмущение е измислена от автора на тази статия!

117

Анонимен

преди 1 година

Можем ли да сравняваме жребец с магаре?Уотърс е велик и го е доказал със своята стена ! А магарето си е магаре!

116

Анонимен

преди 1 година

Кремльовската мафия казва " с дявола ортак ще стана , но няма да позволя да ме дотътрят в Хага" . Стамболов казва същото " с дявола ортак ще стана, но няма да позволя България да стане руска губерния" .

115

КаскетЯ

преди 1 година

Фюрерът ВоФка има почитатели както фюрерът Адолф, но това не го прави прав! Панимали!

114

Щерю

преди 1 година

Напишете в тубата: - Основной элемент кризиса. Подлинные корни участия Тель-Авива в войне. И второ (по- старо интервю) - План по переустройству мира. Кто строит Новый большой Ближний Восток. В. Матузов. И. Шишкин. Израел насъсква света с/у Русия.