41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 - То това е - имотите са като разменна мометна. Изчакай 5-6 месеца и все се намира някой, да купи на високата цена. Ако ис на зор за 5-10 000 лева, тегли един ипотечен за 15 хилки, изхарчи си 10-те, а останалите 5 позлвай, за да покриваш вноските. Като продадеш, ще изпалтиш всичко, даже ще си и напреде.

40

До 27

преди 1 година

Най-гнилата го отпусна. Ще цензурират името. Първа ... За премиум клиенти лихвата е под 2%. Под премиум се има предвих хора с над 10к месечен доход, личен банкер и еди какви си други услуги. И о да- за целия период е фиксирана. Условията за премиум клиентите не ги пише по сайтовете, те са си персонални за всекиго.

39

Анонимен

преди 1 година

За себе си съм сложил таван на цените и за имоти и за хранителни стоки , тези в момента не ме устройват и точка .

38

Анонимен

преди 1 година

Путин ще регулира цените като запукат ракетите.

37

До Брокера

преди 1 година

Искат хората, искат нова тухлена сграда от 60-те в Хиподрума с тристаен апартамент с нов ламинат и кухня само за 3166 евро на квадрат. Искат и да инвестират 3000евро на квадрат на зелено за добра мечта-обещание. Това искат хората. А аз искам такива като вас да се върнат от там от където са се появили или с други дума в матката на родителката си!

36

Анонимен

преди 1 година

До До 16 Влагай в наркотици е най-голяма печалба в пъти повече от спекула с имоти или крипто.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 - В Скандинавия беше УЖАС! Преди Ковид, Black Rock решиха, че ще изкупят 5% от сградния фонд (колко са ... сотитна хиялди жилища ... САМО!!!) и подуха пазара, а като дойде Ковди и се зпаочна с апокалиптичните прогнози и никой не искаше да продава, от страх, че пате ще изгорят и гледаш, как самостоятелна стая 10 квадрата, стана от 700 на 1600 лева наем. АПартманет за 950 хил. лева, стана на 1.7 млн. лева. За 3 години общо, а ифалцията релано беше 0.5-1% на годишна база.

34

Анонимен

преди 1 година

Лудост, под 2000 евро/м2 в София неможе да намериш нищо читаво.. не застой ами 100% застиване трябва да има, че да тръгнат да падат.

33

До 16

преди 1 година

Сподели и за фондовете, п2п и крипто валутите? Само от последните не съм губил пари, защото никога не съм инвестирал в тях. Каква ти е доходността от фондове през изминалата години? А от П2П, не чакаш ли едни руски кредитори да ти се издължат друг път? Или пък сайта на платформата да се появи отново в онлайн пространството? Ако не - това значи, че си невероятен късметлия и е страхотен момент да прибереш печалбите кеширайки.

32

Брокер

преди 1 година

А на мен ми писна да развеждам на огледи хора, които не са наясно със себе си какво искат.

31

Анонимен

преди 1 година

До Мен... България е 2 години след Европа,при положение че ще тичат срещу нас

30

Анонимен

преди 1 година

Спада в имотните ПАЗАРИ ,е ВИДИМ и хората се инфрмират какво става ,затова и у нас имаше отлив ,лихвите ще са високи следващите години ,така че който купил на всиоките цени миналата година или пък взел кредит не го виждам .Тепърва срива в имотния пазар в България предстои .

29

Анонимен

преди 1 година

Глупости пишете. В София се избиха, кръв се лее по улиците, брокерите не смоооогват, не смогват :))))

28

Анонимен

преди 1 година

Какво ги правите тия имоти бе? Луди хора, умора нямат.А живота изтича с бясна скорост.

27

Мен

преди 1 година

в цяла европа падат и то с такава скорост че вече са на нивата от 2020г.

26

Анонимен

преди 1 година

До До 16 - Ама виж - той сега ще ти каже, че е нацелил баш тея месец, когато я имаше тая възможност и баш на него му отпусали кредита. Както иинвестициите му крипто, са били ама баштам, кдъето нямаше 80% спад за 4 месеца или още по-невероянти случки от рода на "влзяох на минимума и продадох в деня, преди да тръгне да пада" (или по-натъкменичко, така, след кото прочете този пост) - Не се знаимвай с "онлайн милионери". Много са! Ощт 2000-та всеки втори беше милиионерче в нета.

25

СПАД СПАД

преди 1 година

Колко спад??!!?. Лошото е, че българите са бедни. Но не алчни. ВСЕКИ ЖЕЛАЕ ДОБРОТО НА ДЕЦАТА СИ. ЗА ТЯХ ГО ПРАВИМДА БЪДАТ ЗАЩИТЕНИ ОТ МУШЕНИЦИТЕ И ДА БЪДАТ НЕЗАВИСИМИ. ЗАЩОТО СЕГА ЩО ГОДЕ Е ДОБРЕ, НО В БЪДИЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ. Нещата не ОТИВАТ НА ДОБРО. И НАЙ ВЕЧЕ СМЕ БЕДНИ И ЗАВИСИМ ОТ ДРУГИТЕ БОГАТИТЕ. А ТЕ НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС.

24

Анонимен

преди 1 година

Ей, чистачката на блока и тя иска имот да купи, и тя чака да поевтинее

23

Аз Кочо

преди 1 година

Докато Титаник потъвал оркестърът свирел лек протяжен валс за да успокои пътниците които отивали на заколение-удавяне. Напоследък статиите финансирани от строителите и техните брокерако кредитни фирми придобиват същото звучене

22

Ще паднат на бика мъ

преди 1 година

На бика мъ ди те ще паднат