21

Анонимен

преди 1 година

До 14, много вярно - ако слушаш как се дървят форумните бабаити, и колко много разбират от война, ще кажеш че няма по-силен и страшен народ от българите, а макетата само като ги видят на границата трябва да се разбягат и да подвият опашки... Като излязат от форума обаче... по-кротки и от агънца

20

Анонимен

преди 1 година

Лично на мен не ми пука кой е Гоце Делчев, и на повечето македонци. Но се държим като деца, да се дразним за глупости. Разделяй и владей - много стара мъдрост, винаги ще е валидна.

19

навахо-македоноид

преди 1 година

Каква ще бъде реакцията на правителството на резидента, след като фиромите ясно погазиха поредната договорка?! А след 10 дни предстои и затваряне на българските клубове във фиром... Пак ще извикат обратно посланика?! Или т.нар. външен министър пак ще тръгне да се заканва, само за да може резидента и политофицерския му покемон да капитулират пред... фиромите. Но това се те русофилите мишки...

18

Анонимен

преди 1 година

Комунизмът е отнел у българите достойнството. - и за да си докажем, че ни бива се подиграваме на другите. Българските деца са едни от най-умните в света, но не смеят да го покажат в училище, защото на *** профанчето ще им се подиграва, защото нищо друго не може, както и баща му. Тинейджърите ни от друга страна са прилично глупави, защото за да не ти се подиграват, падаш на ниско ниво... Тъжно е!

17

Unknown

преди 1 година

Защо така ве ваща *** да .........

16

еми нормално

преди 1 година

цвета на България беше затрит окупаторите и слугите им от БКП след 44та, нормално тва де е останало да няма достойнство

15

Анонимен

преди 1 година

Решението е вето за Македония за ЕС и непризнаване на македонския език и държава. Предателят Желю призна Македония и какво получихме за благодарност? Макетата трябва да бъдат мачкани винаги и навсякъде. Те от друго не разбират.

14

Анонимен

преди 1 година

Българите сме силни само по форумите.

13

Анонимен

преди 1 година

Рундьо незабавно да наложи вето на преговорите на ФИРОМ с ЕС, и да скъса дипломатическите отношения с македонската из-мет... Опа, забравих че за това нещо се иска мъжество (като характер) и топки, а льотчика със сигурност няма първото, вече се съмнявам дали има и второто

12

Анонимен

преди 1 година

Комунизмът е отнел у българите достойнството. - много добре казано. Това е основния ни проблем, нямаме никакво самочувствие, и за да си избием този комплекс се правим на пишман бабаити по баровете и на кръстовищата. Хората със самочувствие не спорят кой е с предимство, защото могат да докажат себе си по много други начини, а не да напсуват другия през заключената си врата.

11

Анонимен

преди 1 година

Що за измислена държава е това,с хилядолетна осемдесет годишна история?

10

руските

преди 1 година

агенти отиват да правят мизерии там , как така ги спират?

9

Горд Българин

преди 1 година

Македонците си го просят.

8

Анонимен

преди 1 година

Никой никога няма да уважава българите. Гърците се гаврят с вас, спират ви тировете, после вие им ходите в курортите, тези се гаврят с вас постоянно, вие ги пускате в ЕС. Комунизмът е отнел у българите достойнството. Съвременният българин не знае какво е достойнство. Такъв човек никой никога няма да го уважава. Между себе си ще се изядат, а срещу чуждите са винаги със свалени ***. Никаква реакция. Не народ, а...

7

От хората

преди 1 година

Абе хора,до кога.За такова те ги и ги оставяте да ручат тяхното жито като дрешки като в поговорката.До кога ще ни отвличате вниманието с тези глупости.Живота поскъпва,а някой ни занимават с тъ, по,,тии.

6

Анонимен

преди 1 година

Затворете границата за автобуси от Скопие които идват в Роженския манастир да оскверняват гроба на Яне Сандански със сърбоманските си байраци!

5

навахо-македоноид

преди 1 година

Така е, когато за премиер имаме тутурутка, а за резидент две тутурутки...

4

Анонимен

преди 1 година

Кой от пишещите тук знае, кой е Гоце Делчев? Тия си нямат никой, защо просто неним дадем Гоце и да се мирне цялата работа. От междусъседски проблеми печелят само рашистите. Те реално за това наливат масло в огъня.

3

ПП

преди 1 година

Кирил Петков харесва това!

2

Свидетел на капачки

преди 1 година

Този е като онзи Рядков капачки за бъдеще за чужди всичко за наши нищо .Факт