55

Ronnie

преди 15 години

Абе вие сте болни хора, я идете да се прегледате

54

преди 15 години

ти май имаш някакви комплекси за избиване, като например такива, че никой не те чува, та си седнал да ми казваш аз какво да пиша тука:)))) айде на лекар и ти:)

53

преди 15 години

abe kolko i da e mi e jal za choveka

52

ДЕДО ПОП

преди 15 години

Незнам на някой от вас имал ли е разправия с поземлената комисия ама тва си егати майтапа да ти върнат два пъти повече нещо което не е твое и всичко е законно при това другаря ЦАР моралист си мълчи а неговата сестра си иска резиденцията която никога не е била нейна ????????? ама те всичките само исакат да лапат бе?!!!!!С ДВЕ РЪЦЕ!!!!никъде не чух тия *** с СИНЯ ПЪПКАда са дарили пари за лечение на болни деца и стари хора????ЗАЩО????защото са свикнали да ВЗИМАТ А НЕ ДА ДАВАТ!???А ТИЯ тука дето ги защитава ЯВНО И ТЕ СА СЪЩИТЕ ***

51

Гаврил Хлътев

преди 15 години

Дано цялата крадлива пасмина,начело с дъртия,въшлив комарджия гушне букета скоро.....И Да им даде Господ тежка и болезнена смърт, и на малкото *** кръстено на ебача на Мони -крал Хасан!!

50

преди 15 години

Няма злоба, това е Народна обич.Защо ли не го долюбват Симо, да не би , да е згазил лука? Бих рекъл, че това е омраза.Всички знаят защо.Тези около него също знаят, но го подкрепят заради лапачката, но Господ вижда всичко.

49

fade to black

преди 15 години

47. - 18:14 - Дафинке!От: Анонимен, ти нямаш ли с кого другиго да разговаряш? Това е публична дискусия, а не личен чат!!!!

48

fade to black

преди 15 години

За 800 дена идва истината право в очите на умрелия крадлив лъжен СИМЕОН и неговите царедворци дето лапаха и крадяха щастливи че са недосегаеми!!!!Дедо Мони е щастлив особенно когато синът му си гушна 30 милиона евро комисионна от продажбата на БТК без да си мърда пръста !!!*** много умни тия бе!????що гора ограбиха и отсекоха ви е бедна фантазията !!!!СПОМНЯМ СИ КОГАТО МОНИ РАЗПРАВЯШЕ ЧЕ Е РОД С НЕКЪВ САУДИТСКИ ПРИНЦ И ТОЙ ЩЯЛ ДА ИНВЕСТИРА ТУКА МИЛИАРДИ ДОЛАРИ !?!?ДА АМА НЕ!!!!никой няма доверие на тоя плешив СИМЕОН КОБУРГОТСКИ !!!!

47

преди 15 години

Вземи си лекарствата и марш да готвиш:))))

46

преди 15 години

Дано се възстанови човека! Пожелавам му пълно и бързо възстановяване!А до тия, които кълнат и злобеят - не сте вие тези, които ще съдите хората! И не пожелавайте на другите това, което не искате да сполети и вас...

45

Дафинка

преди 15 години

Задейства се хан Крумовия закон за крадците:"Който краде му се режат ръцете" !!!

44

преди 15 години

ти си обаче типаж! за непрокопсаник!

43

bg.post

преди 15 години

Не ми е ясно защо ми изтрихте коментара? От 2-ри отивате на 4-ти, може би ви харесват само негативите.

42

lops

преди 15 години

щом всеки може да си купи ЯГУАР -то значи всеки може да си купи и фосфаген,ти предполагам имаш 2 ягуара в гаража си~!!!и бащати е продал БТК за некви смешни пари който само сгрудите струват 5 пъти повече и си гушнал 30 милиона евро комисионна????ГОЛЕМИ ЗАЩИТНИЦИ НА ХАЗАРТНИЯ КРАДЕЦ СЕ ИЗВЪДИХА ТУКА !?!!!!!!!1111111

41

преди 15 години

38 6to ne se grymne6?Boje pazi balgariq ot tezi kradci!

40

преди 15 години

Накзаната от господа като гледам си ти, болен мозък! Именно с това меслене те е наказъл. Айде отивай да готвиш в кухнята:))))

39

ооо

преди 15 години

36 i 32 sa edin i sa6ti 4ovek,nali?

38

monarhist

преди 15 години

Boje pazi bylgarskiq prestolonaslednik!!!

37

Dafinka

преди 15 години

ДО 32- я си бери лайката! Ти ли ще кажеш, че хората са злобни.Това е истината.Народа масово не харесва и не обича Козелко с козлетата. Какво има толкова да се офлянква.В природата винаги настава хармония. След като човеците не могат да противодействат на крадците, Господ ще им приложи закота на хан Крум.Древен като Българската държава.Всяко нещо е до време. Точно това е божието провидение. Да се спре с кражбите.

36

преди 15 години

Прави ми впечатление, че гадните коментари са все едно от един човек писани... Знам, че не са, но това е типажа на неуспялия и мършав българин, който вини всички останали за собствената си мизерия. Хванете се бе, мизерници, и си намерете работа или поне по-добре платена, за да не бълвате простотии за да си начешите крастите. Но мързела и непрекъснатото недоволстване е типична нашенска черта.