187

Анонимен

преди 1 година

По време на Ковида четох за българин убит в Америка на входа на жили щето си от черрна полицайка и никой нищо дори разследване няма. Негов служител беше написал това и нищичко.

186

президент мечта

преди 1 година

Г-н Зеленски е истински лидер на украинския героичен народ.. а и народа го обича . Той е световен лидер.Направи Путин на клоун.

185

До 201

преди 1 година

И това и репресиите срещу руснаците в Украйна, но да не се лъжем, утопия е да мислим че със съсед имаш право на избор, ние едно време просто бяхме разпределени от СССР към САЩ и Европа, и пак история, какво направи САЩ с КУБА, блокада и ембарго, е УКРАЙНА не е остров и блокада не става, но причинете са сходни, никоя суперсила няма да допусне чужд военен блок близо, Полша и Прибалтика са максимума, представи си какво ще стане с Канада или Мексико ако решат да вземат линия различна от удобната на.

184

Истината

преди 1 година

Зеленски дойде на власт с обещанието да спази Минският договор,да спре геноцидът и убииствата в Донбас,ако го бе направил сега война нямаше да има.Вместо това той се продаде на сащ и обрече народа си на мъки и смърт.

183

Анонимен

преди 1 година

Абе с тая Украйна е свършено.

182

Анонимен

преди 1 година

Две години ходихме маскирани и дрогирани каква свобода за какво говориш ти. Примерно ди велт пусна тая статия за Кирчо и сие че са били инициатори на санкциите само защото има среща в рамщаин и Запада да вземе акъл от кирчо да даде оръжия и нафта на у.

181

Ужас

преди 1 година

Да обясни как заради Зеленски, в Соледар загинаха 5 бригади Украински войници.

180

Анонимен

преди 1 година

До Хемус -"сътрудничил с немците " не е аргумент .1 000 000 Власовци воюваха на страната на Хитлер и сегашният флаг на РФ е техният флаг .Нещо друго може ли да роди празното ти черепче .

179

Анонимен

преди 1 година

Долния колега твърди че в Америка имало свобода на словото. Там никой не смее нищо да каже срещу афроамериканците както и тука никой не смее нищо да каже срещу ромите или ваксините и в САЩ и в ЕС.

178

Анонимен

преди 1 година

Правилно е да се обяснява защо се стигна до тук.Според мене това са искали Кремълските крадци на природните богатства на страната си.След разпада на СССР. всичко бе разпределено по между им под вещото ръководство на КГБ.Сега тази престъпна шайка от крадци въздигнаха един представител от КГБ за да не се карат по между си.Войната с друга държава или държави е необходимост за този престъпен режим.За да отклонява народа от истинските им проблеми.И да прикрие колосалните кражби .

177

До 186

преди 1 година

Е точно заради тези движения, и един дефект на демокрацията, че общественото мнение може да бъде против интереса на страната в по далечен план, САЩ водят войни с проксита като Украйна.., малко история, войната във Виетнам свършва в момента който мобилизацията хваща децата на средната класа, свършват бедните и трябва да умират студенти и колежани, това изкарва майките по улиците и мира е постигнат, сега просто САЩ се бият до последния украинец, по изгодно е

176

Българин

преди 1 година

Новини от последните секунди. Село Клещеевка, което е основния останал опорен пункт около Бахмут е вече освободен от руската армия, което реално означава поемането на оперативен контрол над всички пътища водещи към Бахмут.

175

отец Нафърфорий

преди 1 година

Свобода за Волжските българи !!!!

174

Хемус

преди 1 година

Украинците щом казвате,че са католици,масово притежават и втори син паспорт,с надписи на "клингонски"!Да същите юдео-хазари са,които избиха милиони православни християни,по-време на болшевишката революция,в "Голодомора",сътрудничили са в лагерите на немците и т.н!Зелю е юдео-хазарин

173

Анонимен

преди 1 година

Зелениа усеща как скоро ще го любат страстно. Чао чао Украйна

172

Анонимен

преди 1 година

Фашизъм в превод означава сноп т.е.съюз. Русия не е съюз. Някои други, които забраняват руския бизнес, култура, музика, картини, спорт са фашистите и те са същите, които през 1939г. забраниха еврейската куртура и етнос.

171

Никой

преди 1 година

Да бе кой вярва на наркомана нацист продал страната си за пушечно месо на сащ?

170

Факт

преди 1 година

Патово е за Укрофашагите,мрът с стотици на ден.

169

Юда

преди 1 година

Това че падна хеликоптера организирано от Кремъл. Там са доказани специалисти по нехххщастните случаи а и доста не безизвестни руснаци също последно поокапаха. Все при нехххщастни случаи.А и подчерка на кгб прозира:))

168

???

преди 1 година

Ще ти припомня - само дни, след решението, твоите възлюбени избиха сума ти народ, ама то при тях си си е заложено.