88

Анонимен

преди 1 година

Рекламираната РНК ваксина, създадена от две американски корпорации (сега Файзер и Модерна се борят в съда кой пръв е измислил лекарство със съмнителна ефективност с куп "странични ефекти"), не доведе и, както експертите казаха, не можеше да доведе до изчезване на коронавируса, но успя да събере пари. Само ЕС е закупил дози от превантивното лекарство за десетки милиарди евро.

87

Анонимен

преди 1 година

До Боби: Я кажи за ЕС как е?

86

Математика

преди 1 година

Украйна с 14 танка срещу Русия с 23000 танка! Кой ли ще спечели? Наистина не знаам! Не мога да броя до 23000..

85

Боби

преди 1 година

До Анонимен "До сега виждам , че Русия губи." КАКВО И КАК ГУБИ? Промишлеността и миналата СВРЪХ САНКЦИОННА ГОДИНА има прираст от 0.5%. Производството на Електроенергия Чупи рекорди(повече от целокупния СССР в най-добрите му времена). Рекорди в селското стопанство. Рекорди в строеж на нови домове като 60% са извън градовете. Рекорди при пускане на нови пътища и магистрали(пак в сравнение с Целокупния СССР) Военната промишленост работи вкл и за износ - имат капацитет да изнасят оръжия...

84

Анонимен

преди 1 година

До Математика - Русия има над 23 хиляди танка.

83

А чии е Соледар?

преди 1 година

Щото дажи Британското Разузнаване, пише че е руски! Само Зеленски се прави на луд и не говори за това вече!!

82

Анонимен

преди 1 година

Той отдавна е късал с действителността.

81

Поправка

преди 1 година

До Анонимен: Запада е убеден , че Русия губи.Само че Путин е ЗНАЕ истината, че печели.

80

Математика

преди 1 година

Украйна с 14 танка срещу Русия с 3000 танка! Кой ли ще спечели? Наистина не знаам! Не мога да броя до 3000..

79

Анонимен

преди 1 година

Русия е убедена , че губи.Само Путин е убеден , че печели.

78

До Ре Ми

преди 1 година

До До 72: Според социологично проучване, 1% са троляци но и те харесват Путин ама се праят!

77

Да

преди 1 година

Колкото по скоро толкова по добре за всички хора.

76

Ракетите свършиха

преди 1 година

"Мы, например, ракет ПВО, которые производит ваш Обуховский завод, выпускаем в год больше чем в три раза, чем США. А в целом наша оборонка производит за год ракет ПВО, различного назначения, примерно столько же, сколько производят все военно-промышленные предприятия мира. Наше производство сопоставимо с мировым производством, поэтому нам есть на что опереться. Все это не может не вселять уверенность нас в том, что Победа будет за нами" t . me/youlistenedmayak/25112.

75

Що да не ?

преди 1 година

Утилизацията на нацисти тече с пълна сила. Укропитеците - макар и не умни стават за войнци. Обаче свършват. Меките китки от европа ли ще държат фронта?

74

До 72

преди 1 година

Според социологично проучване, 99% от троляците харесват Путин. Странно...

73

Анонимен

преди 1 година

До сега виждам , че Русия губи.А какво е казал другаря Путин...Видя се , че до сега се е лъгал.А може би и сега се лъже.А по скоро докторите от психодиспансера ще кажат какво му е.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - виж края на "Белый Тигр" на Карен Шахназаров, има го в ютюб.

71

ЖАЛКО ДЖ..ДЖЕ

преди 1 година

скоро ще легне до Сталин и Ленин а държавата му ще се върне в средновековието.

70

Анонимен

преди 1 година

Целта на Русия е същата както на САЩ във Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Югославия... оффф забравих вече всички останали, не мога да броя до толкова много. А разликата е, че САЩ никога не е бил изключван от всички спортни събития, за разлика от Русия, САЩ не са изключени и от всички бизнес мероприятия, както целият свят изключи Русия. Абе "няма двоен аршин", ама хич даже!!!

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 Зеленски като каза че сърцето му се късало от мъка да не би днес да не изпрати поредните 600-700 украйнци да бъдат застреляни,взривени и с разкъсани вътрешности от термобарични заряди.Да не би да не знае че в ук армията 3 месеца убитите не се водят " безследно" изчезнали за да не плащат обезщетения на старите им трепрещи майки и бащи? Дали като излезе с крокодилските сълзи след това не брои дебелите пачки и не купува къщурки в САЩ ? Това не е ли психопат ?