84

Анонимен

преди 1 година

Големи сценаристи тия.Споко Путин е болен от рак,а Русия ще фалира,защото няма на кой да продава петрол. Европейския съюз ще мине на слънчева енергия и фотосинтеза и ще чака сценария да се сбъдне.

83

Анонимен

преди 1 година

Сега като 20 държави дадат по 15 танка на Украйна - Леопард-2, Чалинджер-2, Меркава, Ейбрамс около 300 броя и ще видите какво ще стане с Русия

82

Съветски олигофрен

преди 1 година

До ВъZраждане на СССР - Да, стигнаха до Берлин. А я ги виж сега къде са. Германия (BRD) се оправи за 7 години след войната и дръпна яко напред, а рашкистанците и досега са гола вода - нито технически напредък, нито икономически възход, нито политически нормални.

81

Анонимен

преди 1 година

Без енергии и суровини с икономиката на ЕС е свършено. Това не е сценарий, това е факт.

80

Фактите

преди 1 година

Идва тука във България гост от елита на Италия и съобщава:"Първоначално нищо не знаехме за Червените бригади а после ги изловихме всичките и се оказаха изцяло италианска вътрешна работа нямаща нищо общо с чужди държави".......................Западната ФРГ и до сега не може да си излови терористите от "Фракция Червена Армия" които доказано се появяваха и в щаба на Барак Обама........Защо толкова дълго Партията на Европейските Социалисти Сер.Станишев роден на рождения ден на ЦСКА от София????

79

Бигот

преди 1 година

Поговорката "бедна ти е фантазията" има много буквален смисъл отнесена към авторката

78

Анонимен

преди 1 година

Риши Сунак е дал добро първите 12 тежки танка Челенджър 2 да тръгнат на бой срещу Русия. В понеделник същото ще направи и Германия. Обещаните 300 тежки танка и 700 леки танка ще пристигнат в Украйна най-късно до средата на март.

77

Оркистан - капyт

преди 1 година

Международен съд и доживотен затвор за caтpaпа Путин.

76

Анонимен

преди 1 година

Евросъюзът без следващо ограбване на Русия физически не може да оцелее. Сега има потенциал да преживее още няколко години, все още са богати, но ако Русия на бъде унищожена и разграбена ЕС е мъртвец икономически. ЕС загуби трилиони и може да си позволи да загуби още трилиони, да, икономиката да пострада сериозно, но когато Русия бъде разрушена тези трилиони ще се възвърнат десетократно - на това се надяват.

75

Анонимен

преди 1 година

Русия се топи, всяка година умират по 2 милиона а се раждат по 1 милион + 1 милион миграция, за 40 години няма да остане никой. Вече 30г са минали

74

Анонимен

преди 1 година

Ох колко русофилска мъка им по таз земя :(

73

Анонимен

преди 1 година

Русия ще съществува като федерация още 10 години и край

72

Съветски олигофрен

преди 1 година

До С Русия в сърцето -- То и Алън Грийнспен предвещаваше края на СеСеСеРе още през 1974 пред Общото събрание на Обединените нации (ООН па руский), като "прогнозира", че икономическият модел на соца ще колабира до 1990 и взе, че позна. Само напомням: СССР го няма, СИВ - колабира, Варшавский дагаворь отиде на майната си. Толкоз. Когато фактите са на лице и Ботоксът мълчи.

71

Анонимен

преди 1 година

Русия с чистосърдечие се присъединяваше постепенно и интегрираше с ЕС и НАТО, но вината не е в Русия, че ви обърна гръб, защото изплискахте легена с агресията и русофобията си , след като я лъгахте многократно, ограбвахте, заграбихте дори руски територии и откъснахте от плътта на Русия и дори хората и, след като асимилирахте и руско население, създавайки нови изкуствени нации, отнехте им дори хората, вината не е в Русия, а в агресията към Русия, както казват "каквото повикало, такова се обадило"

70

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето на Русия ще се нарича украинско робство.

69

Анонимен

преди 1 година

Руснаците преживяха периода на тоталиризма, предстои колапс и разпад

68

Съветски олигофрен

преди 1 година

До Анонимен - 61. А ти знаеш ли, че ако границите по време на Бай Тодор беше отворена, сиреч даваха паспорти - не 30, а 90% от народните граждани щяха да вазират на Запад. В България щяха да останат членовете на ПолЮтбюро на ЦК на БКП и превъртялите русофили. Нормалните *** щяха тожэ да се изнесат от НРБ.

67

Анонимен

преди 1 година

След 10 години, Русия ще стане Република с граница до Урал и ще е кандидат член за ЕС и НАТО

66

С Русия в сърцето

преди 1 година

Хитлер също предвещаваше края на Руснаците. Дори е казал че до 1950 година Русия и руската нация няма да съществува нито като държава, нито като народ. Написал го е в книгата си "Моята борба". Сега има нови последователи на Адолф, който повтарят неговите думи... И грешки..

65

Анонимен

преди 1 година

От 5 години руснаците живеят в тоталитарна държава. Доказателство за това е Навални и избитите стотици журналисти и политици