42

Анонимен

преди 1 година

На Зелето мозъка определено не удържа позициите...изпържил се в от белото.

41

Един от многото

преди 1 година

Като допълнение на предишния си пост искам само да попитам укрофилите един въпрос с ясното съзнание, че много от вас не умеят да онговарят на логични въпроси. Това ли е държавата, която е символ на свободния свят за вас? Забравих да добавя и за ликвидирането на всички украинци заподозрени в "колаборация". А как ще коментирате блокираните сметки на Тимошчук, само защото не бил коментирал войната? Това е Украйна и това са вашите герои!

40

Анонимен

преди 1 година

Пригожин и въобще руската страна, да са излъгали? Нима е възможно? :)

39

Един от многото

преди 1 година

Както и в Мариупол нали. Както и най-мазно излъга че падналата ракета в Полша е руска, но разбира се след като беше опроверган никой не му потърси отговорност. Да не забравяме и мистериозната смърт на двама от преговарящия му екип от март. Случайно се сещам и за факта, че именно Украйна първа вербува затворници на фронта. Нека не забравяме и че превърнаха в затворници на държавата си всички мъже между 18 и 60 години. А сещате ли се и за видеото с избитите руски невъоръжени военнопленници?

38

До 58

преди 1 година

Тоя не беше ли херсонския бегач?

37

Анонимен

преди 1 година

Щом зеления казва, че удържат позициите, значи вече са ги загубили.

36

сем

преди 1 година

В изказването си -вчера беше публикувано-синът на Шарл дьо Гол-казва,че наскоро украинското правителство е публикувало списък от почти 1000 страници с оръжие,предназначено да бъде продадено от тях в Южна Америка,Африка,арабският свят,което да захрани тероризма по света!!!!!!За това ли нашите хубавци искат да изпращаме и ние????

35

Анонимен

преди 1 година

Русия, Белорус и Иран не могат да превземат някакво украинско село вече толкова време. Десетки хиляди жертви за нищо.

34

Българин

преди 1 година

Този телевизионен шут няма никакво значение какво говори. Той е назначен точно на такава позиция и това му е работата. Украинската отбрана беше пробита на няколко места и е въпрос на седмица две да тръгнат да отстъпват към Крематорск.

33

До 43

преди 1 година

Плава ли крайцера Москва, плава ли ми в окото?

32

До 21

преди 1 година

Там е въпроса,че не са в покрайнините,а в центъра и са обкръжени. Има интервю с Украински войник по CNN, който казва, че са изоставени там и от 3 дена нямат връзка с командването, а заповедта им е да се държат до край, без вода и храна.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ЗЕленски е светец, ореол и др. Така ти се струва, защото на всичкото зор, е успял да си боядиса косата и брадата.

30

До 42

преди 1 година

Светец едва ли е, но излезе голям мъж и лидер.

29

Христо Христов

преди 1 година

Те и граничапите от Змийския остров бяха мъртви. Няма по-големи лъжци от *** на ЦРУ.

28

До този на снимката

преди 1 година

Верваш ли си ? Нацистите удържат позициите си.....вече на запад от града ! Соледар отново е руски и повече никога няма да бъде украински. Следва Артьомовск (това е истинското име) или Бахмут според укрите.

27

Анонимен

преди 1 година

След всички грешки, ЕС и САЩ не могат да допуснат победа на Русия. Но не могат да осигурят победа за Украйна. войната реално ще свърши, когато повечето днешни политици бъдат сменени. Трудно е да очакваме днес някой просто да каже, че е сгрешил. Значи, още 2-3 години. Горко й на Украйна.

26

Истинският Някой

преди 1 година

Нито една държава няма да изпрати най- новото си оръжие в Украйна (независимо танкове, самолети или ПВО). Дори 1 образец да попадне в руски ръце (а това неминуемо ще се случи) - Край. Например САЩ (по искане на Израел) изтеглиха всички полски МИГ- ове в Германия, защото са снабдени с най- новата израелска авионика. А по- старите оръжия - Колкото и да пращат в Украйна... Все тая. Така че това е театър. Може и да отложат края на Украйна с някоя друга седмица, но нищо повече няма да се случи.

25

Martin

преди 1 година

Боже чета коментарите и не вярвам на ушите си колко прости хора пишат тук!

24

...

преди 1 година

ми трябва да се каже, че едни 16 HIMARS системи така ритнаха мечката, че сега не е ясно мечка ли е гарга ли е цръв ли е! Нека САЩ да почне да изпраща по-точни и по -нови оръжия на Украйна и не 2-ра ми и трета и четвърта мобилизация ше се наложи да прави путин!

23

Анонимен

преди 1 година

До 32: Това е същата тази зелена тениска, малко *** вече )))