21

Анонимен

преди 1 година

"Хората, които са загубили възможността да отидат на църква, са жалки. Но прасетата нямат вяра и вродено чувство на благодарност. Те разбират само груба сила и скърцащо изискват ядене от собствениците. На това се основава дресурата. И тя ще бъде продължена от Западните свинарници", заключи Медведев в своя Telegram канал.

20

Анонимен

преди 1 година

Рашистите да предложат и спиране на огъня няколко пъти на ден, да може войската да вади килимчетата и да се моли за девиците.

19

карачанаков

преди 1 година

Тази ,,ЕЛХА,, на снимката е подарък за украинските деца от дядя им ПУТИн

18

Анонимен

преди 1 година

Ама нападнал, убивал, разрушавал, сега иска - дайте ми малко почивка. И сега ще обвини Украйна, че не спазва примирието и пак ще се зъби. Тия филми са много познати.

17

Боби

преди 1 година

До Айде .... ПОРЕДНИЯ *** - кажи ми УМНИКО знаеш ли какво е това ПОЛК? Първата световна война основна единица беше Дивизията. ВСВ пак но самата дивизия беше 1/4 по численост от тази на ПСВ. След това основа на планирането стана ПОЛКА с увеличвавне на огневата мощ на армията. След 2000г Основно се говори за Батальонни Бойни Групи... Ако два полка са се "предали" Ъкрите няма да могат да ги изхранят това са над 10-12000 човека. НАУЧЕТЕ СИ ТЕОРИЯТА ПРЕДИ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ

16

Глупости

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ НЕ СА ХРИСТИАНИ ....А , ГАДОВЕ!

15

Нео

преди 1 година

Някаква газета пише глупост, след глупост. Лъжливият диктатор мисли само за себе си и това 36 часово примирие е дълбоко извратен акт. Примирие се прави за преговори, за транспортиране на ранени и т.н., а не дай да не се избиваме дивашки взаимно, да почетем рождението на нашият миролюбив бог и като свършат тези 36 часа отново ще се гърмим и колим. Това е изключително извратено и няма нищо общо с християнството! Това е бълнуване на болни хора!

14

Анонимен

преди 1 година

За ра6истите няма нищо свято. Тероризираха Украйна на 25 декември, на нова година, да не говорим за излишната война като цяло. Това "примирие" е оперативна пауза с цел да поемат въздух от мачкането на което са подложени.

13

Анонимен

преди 1 година

Каин предлага примирие на Авел

12

Българин

преди 1 година

Пишете за това примирие повече отколкото ще продължи като време. Става въпрос за Коледа по юлианския календар. Един ден. И двете държави честват тогава. Ние също сме православни християни. Нищо лошо няма в това да има примирие на този светъл празник.

11

Анонимен

преди 1 година

"Основният подарък за Нова година с боекомплекта на ракетите "Циркон" тръгна вчера към бреговете на страните от НАТО. 1000 км от техния обсег с хиперзвукови 9 Маха и възможността за използване на всеки заряд с гаранция преодоляват всяка противоракетна отбрана. Нека стои някъде на 100 мили от бреговете, по-близо до река Потомак. Така че радвайте се! Ще съживи всеки, който представлява пряка заплаха за Русия и нашите съюзници"

10

Анонимен

преди 1 година

На последното примирие руснаците извършиха клането в Буча, а в навечерито на нова година проведохха най-интезивната атака на Киев. Някой вярва ли им изобщо?

9

Боби

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ Кажи това на почитащите Лунния календар, Кажи това на почитащите Китайската нова Година и т.н. Всеки е свободен да определя коа и какви са неговите празници. Ако не ги уважаваш за това значи си НЕТОЛЕРАНТЕН - което пряко противоречи на това да си ДЕМОКРАТ - демокрацията ИЗИСКВА Толерантност и ТЪРПИМОСТ. Какъв си Ти Ямболия? ***???

8

InformNapalm, а?

преди 1 година

Доста демократично и по миротворски ми звучи това име :D Всички тези словесни диарии от украинска страна са цел предварително да оправдаят нарушаването на 36 часовото примирие. Дори е написано точно какво смятат да направят - да обстрелват църкви - какъв християнски акт, а? Не били сатанисти, а? Който е на страна украйнските сатанисти има нужда се прегледа при психиатър.

7

Чнг

преди 1 година

Руските войски са пробили отбраната на гр.Соледар.

6

Анонимен

преди 1 година

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев каза, че на украинците е била протягана ръката на християнската милост на Коледа, но Киев отхвърли това.

5

Като беше прос

преди 1 година

Хитлер не се сетил да иска Великденско примирие. Още щеше да си живее в Берлин, ама на!

4

Факт

преди 1 година

До 6, Ти си куку лъжец.

3

Анонимен

преди 1 година

Няма да има

2

Айде ....

преди 1 година

ЧЕСТИТА КОЛЕДА/ по руски/ ...2-полка на РФ, са се предали на ВСУ заедно с 54-танка!!!...СЛАВАУКРАИНЕ!!!!!!