105

Анонимен

преди 1 година

Рашагите добре си живееха до 2014г, имаше денги, проекти, по телевизията имаше руски рап, интересни предавания, интересни сериали, кеф си беше. Сега пак са тръгнали посока 18 век, защо не се опълчат, а се оставят да гиКлецат юнашката?! Не народ, а мрша!

104

До келявия

преди 1 година

Правете като мен братя българи тръгвайте на лов за русофили това е нашето най опасно зло като хванете русофил карате го да пее и марширува в момента в който спре трябва и той да спре да трови нашию живот .Ние обичаме Америка и Европа И свободата да живеем свободно от руска пропаганда и от русофили ,колко повече минуси толкова повече ще трябва да пеят и маршируват

103

Анонимен

преди 1 година

Що триете бе, не ви изнася истината ли? Свобода на словото таратанци. И при бай Тошо не беше чак така.!

102

Обективен

преди 1 година

Харесал съм си балкона и прилежащата стая от на комшията апартамента.Имам арбалет,прашка и нож.Той има само нож...ще го думна...после ще мина с ножа по комшиите да ми подпишат,че този балкон е мой и готово.

101

Анонимен

преди 1 година

Абе верно признавам, Сашко, платиха ми 3 милиона рубли, 3 куфара и сега не знам какво да ги правя.

100

До келявия

преди 1 година

Това е маневра за Отвличане на вниманието джуджето се готви да Атакува тия тактики са от времето на Хитлер тъй че върви на у...... джудже нещастно ти си аут от Цял свят края ти е въпрос на часове.

99

Post Office

преди 1 година

До Артьомовск - Нямам идея откъде ги събират, но колкото и да събират в Русия, все из окопите ги навират и никой не ще да ревне "Напред на нож". Що тъй?

98

Анонимен

преди 1 година

Има нещо странно. Сашко Рубладжийски Попов не пише статии, всички му произведения са заплатени от съответното место. Саше, кажи си, кой плати за тази статия и колко. Защо вмъкна тезата на Лавров, че САЩ и Украйна трябва да признаят руската окупация като легитимна. Колко рубли, Саше?!

97

Анонимен

преди 1 година

Абе мърл.як, Македония държава ли е, Косово, Украйан е същото, западай, западай към техно, нема да се изненадаш, кога ти обявят че Добруджа е румънска, Тракия е гръцка, шопско е сръбско, пиринско македонско, западай, западай.

96

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТо и доста време мина и от заклинанията на наркомана Зеленски, че щял да изгони вече руснаците. А го видяхме вчера оклюмал да лази на колене и да проси пари и оръжие от дядката Байдън.

95

Артьомовск

преди 1 година

Има една мниго интересна снимка. На нея се виждат украински военни от наборна комисия в физкултурния салон едно училище. Трима ученика около 18 годишни се пулят пред военните, явно разбирайки, че сега от тях се очаква да претворят нацистката пропаганда, с която са им тровили мозъците в практика.Украинската армия изпитва остър глад за войници, има данни, че събират младежи и възрастни мъже вече на улицата. Отделно на предните линии се бият цели батальони с наемници, любима цел на руснаците.

94

Новата тройна ос

преди 1 година

Всъщност е петорна! Русия, Северна Корея, Иран, Никарагуа и Еритрея! Те ще определят новия световен ред, нъл тъй русофилофашаги?!

93

Bg izmet

преди 1 година

КРАВАР ИЛИ РУС...ЕДНО И СЬЩО Е. САМО ЧЕ КРАВАРИ НЕ СА НАПАДАЛИ СУВЕРЕННА ДЬРЖАВА.НАПАДНАХА РУСНАЦИТЕ .СВОЛАЧИТЕ...ЗАПЛАШВАЩИ САС ЯДРЕНО ОРЬЖИЕ

92

Анонимен

преди 1 година

"Всички предложения за слагане на край на конфликта трябва да отчитат "днешните реалности"..."===Днешните реалности са, че след 10 месеца след като Русия започна войната, не успя да стигне до никъде. Това са реалностите. Буксувате на едно и също място, местите се от една позиция на друга, въртите в кръг и... нищо.

91

Русия в изолация

преди 1 година

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

90

По тв студията

преди 1 година

пак плъзнаха русофилски шамани, да обясняват новия световен ред!! С водеща роля на Русия....

89

SS

преди 1 година

Когато се разпадне ЕС ,какво ще говорите бе бивши комунисчета ? И деца и внуци на такива ? Кажете безгръбначни?

88

Българин

преди 1 година

Българите категорично подкрепяме братския Украински народ! Дръжте се братушки, ще удържите атаките на руските фашисти! Ще бъдем с вас до окончателната победа! Героям слава!

87

Анонимен

преди 1 година

И $9 трилиона да даватт краварите, щом българите сме заедно до Русия, фея ви вее на бял кон.

86

Анонимен

преди 1 година

До БандераЧе то Азовсталь беше превзет за две седмици от началото на СВО, а в Артьомовск русите са вече в центъра на града. Така е и в Мариинка, откъдето фашистите стрелят по Донецк, така е вече и в Соледар.Впрочем, руското настъпление веъобще не е започнало още!