37

Анонимен

преди 1 година

Сега само чакам да чуя Бърнабич и Вучич, да повтарят заучените си речи, как Сърбия била за мир, за претлговори...за ЕС. Бла,бла, на което само наивните европейци все още вярват.

36

Анонимен

преди 1 година

49 Болшевиките са в Северна Корея, Русия, Венецуела, дори в Китай не са. Пошьол вон!

35

ща радите бре?

преди 1 година

Тия тАпоумници и нас ще въвлекат в техните мизерии.Иначе със сърбите сме близки народи сигурно най-близките след македонците, обаче заради техния национализъм и шовинистична политика страдаве векове. Жалко дано не направят нкоя нова простотия от Белград. От тях абсолюто всичко може да се очаква.

34

Анонимен

преди 1 година

Аз проблем със сърбите нямам,имам проблем със някои ненормалниЦци,които апропо имаме и тук бол.Вие се побърках те тука,та чак от плескавиците се от рекохте,колко малко ви трябва да запалите моторетката.хахха

33

Анонимен

преди 1 година

Като прибавим и изявлението на шефката на сръбския СЕМ, че българите били сърби и че няма български език, а сръбски...става ясно, кокво цели Сърбия, подстрекавана от Русия. Нови територии и война. Сърбия трябва да получи санкции от ЕС и САЩ, заради това.

32

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда, националшовинизъм, македонизъм, сепаратизъм, подкрепа на агресора Путин, в разрез с европейската политика. Дрънчене на оръжие. Така ли, мислят сърбите, ЕС и САЩ да им дават пари и достъп до пазари? То е ясно, че за европейско членство неможе да става дума.

31

Космонавт

преди 1 година

Само 60 хиляди? Да напишат за хърватите и за великото им изобретение "сърбосек" :)) Няма да се спрат тези руснаци, постоянно ровят в балканската кал и ще заседнат.

30

Анонимен

преди 1 година

Изложението имало за цел да разкрие хърватския геноцид пък нас ни намесват? Що за тъпотия? Тези освен да създават проблеми на региона друго не могат. Пълни пропадняци.

29

Калеко Алеко

преди 1 година

Най-големите врагове които България някога е имала са Сърбия и путинова раша, няма други нации които през годините са водили по враждебен антибългаризъм и го правят и сега, като зомбират и тровят душите на много българи, а и сънародниците ни от Македония под тяхно влияние станаха най-заклетите българофоби

28

Анонимен

преди 1 година

Сърбия отново води самоубийствена политика. Т.е. пак си простреля крака. По традиция.

27

Анонимен

преди 1 година

Аз не се сещам що се нервите,някое НПО са финансирали този,то е ясно,че искат да запалят Балканите.Малко им е Украйна.

26

Анонимен

преди 1 година

2/3 българско население във Вардарска Македония към 1Балканска война, 400 000 емигрирали в България след 1 СВ от Македония все българи, "Войната се завръща" на Анри Пози съвременник на събитията около 1 СВ, французин от съюзническа Франция осъден от Сърбия ЗАРАДИ ИСТИНАТА в книгата му. Тези гадняри ни предават от 1396г битката при Никопол, когато са на страната на Османската империя. Пфу!

25

Някой до 26

преди 1 година

Докараха ни до всякакъв разпад, ето им войни мизерия и разпад. Да им е честито на всички.

24

Лекар

преди 1 година

После как да не подкрепиш албанците

23

Анонимен

преди 1 година

26 Няма пленено българско знаме. Докато всички сръбски генерали са осъдени в Хага, за престъпление към човечеството. Сръбският лидер Милошевич, умря окаяно в килията на Шевенинген, със същите обвинения. Сърбия бе бомбардирана от НАТО, за да бъдат спрени кланетата над несърби, извършени от сърбите. Бе поставена под санкции. Е, кой сега е зрият на Балканите?

22

Анонимен

преди 1 година

Като отидеш в Сърбия и разбираш колко велика е България. Защото разбираш колко ни имат страха, защото сме ги били винаги. Колко е странно това, че сърбите, а и всичките ни съседи ни имат страха, което означава, че нашите деди са били велики хора, а в нас също я има тази сила и величие на българския ген. Умишлено ни карат да се чувстваме малки, но нашите съседи знаят, че българинът е велик човек и затова е тая омраза към нас.

21

Някой към 17

преди 1 година

Винаги ще има омраза към по-доброто, а знаят и историята, а са не само злобни, но и алчни и неблагодарни и надменни. Не са само те, а е масова и на запад. Е факт е, че всичките са яли яко бой от където и когато да напад. Това не могат да преглътнат. Сега предстой на доста държави който отстрани и далече са ни играли мръсно да видят ние какъв път сме минали и с какво нещо сме сблъсквали. Както казвах ние от където сме минали другите тепърва започват да минават....

20

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е най-големият любимец на Русия. Съответно там са и най-големите п0дл0ги на руснаците. Събитията в Косово не са случайни, не е случайна и тази изложба.

19

Анонимен

преди 1 година

18 Не е нужно да си свидетел на историята, за да я знаеш. Стига да четеш от документите, които я освидетелстват. Иначе горе-долу, добре си схванал, колко силна и страшна за нападателите, може да бъде българската войска.

18

Сандо

преди 1 година

Да зверове са били нашите прадеди и затова я има тази България! нашата армия я знаят всички в Европа и затова ни докараха до това положение, да нямаме такава. Плащаме по 1 милярд всяка година на НАТО да ни пази и за 20 години или за 20 милярда стигнахме до там да нямаме армия.