66

999

преди 1 година

Явно трябва да си ходим от тази територия. Не мога да бъда горд българин с такава предатели и угодници

65

САМО РУСИЯ

преди 1 година

Пълен неутралитет за Украйна. Ние сме си с Русия, който каквото и да направи, ние сме си с Русия. Това е! България и Русия ВЕЧНА ДРУЖБА!

64

Анонимен

преди 1 година

Вие ще разберете ли че Русия е империяра на теряра, която завладява и подчинява други народи? Ако някой влезне в дома на ваш съсед, вие селфите ли ще си правите на гърба на неговото страдание? Затова ли една част от българите издеватеслтват над останалите си съграждани? Затова ли има такива огромни неравенства? Затова ли? Питам ви! Неразумни юроде, кой те научи да воюваш срещу собственото си племе? Като онази Гурунчева, която призоваваше България да бъде удряна с вражеки руски ракети?

63

Анонимен

преди 1 година

До 59 :Бегай бе,продажен *** такъв!Ти същия обясняваше как не е имало турско робство.Бегай се скрий преди да са се вдигнали духовете на нашите деди да те унищожат!На ония свят всичките са заедно.Няма фашисти,няма комунисти.Сърдят се,че искате да повторите историята и да умрат невинни.

62

......

преди 1 година

Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! -- ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ

61

Случаен минувач

преди 1 година

До Истина 59Извинявай не мога да включа - на кого викате Мравояд?

60

Анонимен

преди 1 година

Тея каиши бюджет не са гласували, тръгнали за Оркайна да мислят. То пък бива бива антибългарщина, но това на нищо не прилича!

59

мравояда

преди 1 година

Тоя мравояд ако го вида някъде ще го смачкам.

58

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е, че съм българка! Унижение след унижение. Ту от чужди, ту от свои.

57

Бонго Бонго

преди 1 година

Светът реагира, защото тия милиони бежанци отиват там.

56

Анонимен

преди 1 година

Да не се допу,скала антиевропейска риторика? Абе тея няма ли кой да ги подпука на излизане от тая коч чина?

55

Живял-видял

преди 1 година

Прадядо ми, който почина през 1964 г. и имам само смътен спомен за него е изтрепал доста мужици на Северния фронт при р. Прут по време на Първата световна война. Щом е било за интересите на отечеството ни нашите прадеди са наритвали и здраво и безмилостно т.нар. освободители.

54

истина

преди 1 година

Мои познат се познава с Мравояда. Каза ми, че до 2010г. е живеел доста оскъдно. В последно време обаче започва доста да парадира с богатсво. Купил е няколко апартамента, макар и не лично той, но всички знаят откъде са парите. Екскурзийки, нови коли, а у. Изглежда че антибългарската политика добре се заплаща. Мравояда доста се е оял!

53

Анонимен

преди 1 година

Келемета продажни!Парцали!!!Чуждестранни изтривалки,които са си продали родата!

52

Анонимен

преди 1 година

Да го товарят това НС на белите автобуси и да го пращата в Украйна, после да ходим на нови избори. Украйна та Украйна, пъповете им са хвърлени в тая Украйна.

51

Анонимен

преди 1 година

България трябва да обяви пълен неутралитет и да не участва по никакъв начин в конфликта в Украйна. Защо да участваме там? Нито Украйна, нито Русия са в НАТО. Кой крив, кой прав между Русия и Украйна не ме интересува. Да се оправят помежду си. Все пак са един народ. Няма причина България да се намесват в този конфликт.

50

Анонимен

преди 1 година

Март ще се види Христо къде е ...4.5%, кикито е 8%

49

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго Светът пък кога станал толкова сърцат, че да взима отношение по всеки проблем? Верно ли си се хванал на такава въдица?

48

до 21

преди 1 година

Вовата вече се е поразходил върху теб. Няколко пъти.

47

Сусо

преди 1 година

Жалки същества, продали се за жалтици!