41

Анонимен

преди 1 година

България си отива, заради националните предатели от всички партии и заради тяхната алчност готови да предадат майка си и баща си за пари. В момента представителите на всички политически палтии без Възраждане са на инструктаж във Вашингтон. Начело с Карадайъ и Стефан Янев. Проклетите американци ще ни затрият по един или друг начин или ще ни вкарат във война с Русия или както си действаха досега с продажните партии ГЕРБ, ДБ, ПП, ДПС.

40

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо на плаката на изборите за президент 2021 "Ние сме с вас господин Президент " бюлетина 6 . И тези ги хвана амнезията .Нормално ,политикът е един слузест чер. вей без значение партията !

39

Анонимен

преди 1 година

*** и Опуленият са една голяма грешка във българската политика,ама основната вина я носи Радев,че в стремежа си да разкара от власта ояденият дебел крадец,взе че ни натресе тая шайка продажни ***!

38

до 22

преди 1 година

Не лъжи. Радев беше избран ПЪРВИЯ път вместо "неизбираемата лелка". Тогава много хора го подкрепиха не заради лелката, а защото ни го представиха като "генерала от НАТО". Виж втория път всички знаем как беше избран - с пълната и истерична подкрепа на ДБ. И тогава като сега те освен да реват докато не си постигнат своето друго не знаят.

37

анонимен

преди 1 година

Вие от Пп сте в дует със сатаната.

36

Анонимен

преди 1 година

Чалга дует Радо Шишарката и Борис Дали ще пеят химна на Чалгария - Месечина, месечина, йой йой! Нашта маса поздравява вашта маса!

35

Анонимен

преди 1 година

Хората лека полека проглеждат все пак. Трябваше да послушаме какво ни каза бившият му ортак - как Асенчо го "изпързалял" с милиони евро . Вероятно ще стане известно по-късно през годините с колко милиони, а защо не и милиарди ни "изпързалял" нас данъкоплатците . А президента директно го нарече шарлатанин (Шарлатаните са измамници и мошеници. Те твърдят, че притежават знания, умения и способности, които в действителност нямат).

34

Анонимен

преди 1 година

"Ако България имаше повече министри като Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин" - Румен Радев 27.10.2021. За какво ни е такъв заблуден президент?

33

Анонимен

преди 1 година

Ще има по 20 години затвор за всеки депутат с над три години стаж в парламента. Няма да имате време за форумите, защото ще се грижите за родителите ви по затворите, още малко

32

Анонимен

преди 1 година

Това нещо на снимката ако ви е в къщата не трябва да заспивате. Това нещо като нищо нощно време може да ви отреже главата докато спите. Това нещо е болен мозък.

31

Бай Иван

преди 1 година

Асен е толкова честен, че чак е наивен. Не става с честност моето момче. С тая честност вълците в политиката веднага ще ти скроят шапката. Приключиха ПП, най-добре да напускат пясъчника

30

Анонимен

преди 1 година

ПП след няколко месеца ще сте история квотп лапахте досега тва ше ви остане . За една година кражба не успяхте много да откраднете защото искахте да затвардите власта си но нещо не ви излезнаха сметките . Единственият доволен е Ленчето която междудругото прави трето поредно околосветско пътешествие . Личи и че е голяма патриотка от както не сте на влас крака и не е стъпил в България а обикаля светът и екзотичните места с еб ча си и харчи на воля лесно изкарани пари

29

Анонимен

преди 1 година

Розобузко ококорен,как ще ти се радват римлянитЕ скоро,че и на онова *** няма да му простят!

28

Радев=Борисов=Доган

преди 1 година

Българи и турци от старо време!

27

Анонимен

преди 1 година

*** ,турчин ,ЛГБТ човечец е гибел за народа !Благодаря

26

Анонимен

преди 1 година

АЛО, В МОМЕНТА УПРАВЛЯВА ГЕРБ+БСП+ДПС+ РАДЕВИЯ ВЪЗХОД+РАДЕВ! КВИ ПРОМЕНИ, ДРУГАРИ?

25

Анонимен

преди 1 година

Оня ден пак се разтрепери тоя на трибуната и погледа му беше същият психясал както когато извика КРИЗА. Чист психопат! Да си взима инфантилника Кирчо, Леночка и мааарш с еднопосочен към Канада!

24

Анонимен

преди 1 година

Още малко и Василев и Петков ще бъркат и в задните части на оядените руски и турски агенти. Още малко и България ще е вече наистина република, а не публика.

23

Адолфо

преди 1 година

Аз също казвам каквото мисля - Асенчо, приличаш на жаба.

22

Анонимен

преди 1 година

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ИМА! РУБЛЕН БЕШЕ ИЗБРАН С ПОДКРЕПАТА НА МЕСИ! ТОЙ ПОСТАВИ НЕИЗБИРАЕМАТА ЛЕЛКА ЗА КАНДИДАТ УМИШЛЕНО!