45

Анонимен

преди 1 година

Киев не се интересува от благополучието на украинците, а от запазването на паричния поток от Вашингтон. Украинските власти не се стремят да сложат край на продължаващия конфликт. Това мнение изрази анализаторът Л. Тод Ууд в интервю за Fox News. Според него единственото нещо, което тревожи правителството на Владимир Зеленски и неговите западни покровители, е личното обогатяване.

44

Анонимен

преди 1 година

А кой ще повдигне отново въпроса за бившата премиерка на Украйна - Юлия Тимошенко, която беше ОСЪДЕНА за престъпления свързани с прикрити убийства и мафиотски схеми! Не забравяйте, че по нейно време българите, живеещи в Одеса, бяха измъчвани с разни нейни предупреждения, заплахи и какво ли не.

43

Анонимен

преди 1 година

Путин загуби тази война, още когато я започна. Жалкото е, че ще завлече целия руски народ с него на дъното.

42

Анонимен

преди 1 година

Ти шеф ли си къв си, смешка

41

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЕми ако не бяха украинците, тук щяха да са руснаците. Все някъде трябва да се бяга нали. А като те чета с каква омраза пишеш, че ти си първи палач на щат

40

Анонимен

преди 1 година

Тия не разбраха, че каквото и да се прати става на вторични суровини, а укрофапшистите за пушечно месо и тор на земята.

39

Анонимен

преди 1 година

А ние кога ще си потърсим земите от Сърбия, Македония и Румъния?! Това са български земи! ОКРАДЕНИ още при Санстефанския мирен договор!

38

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Вова, яко мачкай украинската плява.

37

Анонимен

преди 1 година

"Истината е че почето ни оръжия от времето на СССР не са годни за използване и както каза сегашния военен министър - модернизацията в БА е закъсняла много." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ След като по твоите думи "нашите оръжия са от времето на СССР", защо толкова напират украинските наглеци за нашите "нищо ставащи оръжия"?

36

Анонимен

преди 1 година

Батенце, може да сме червени, щом така ни виждаш, ама не сме роби, щото сами си решаваме че не искаме да даваме, дори "пробит патрон", за разлика от теб, който каквото му кажат да прави, и го прави. Да не искаме да продължава нещо, което освен естествената развръзка, а тя е Украйна да е пришита към Русия, а не към Европа, друо не може да се очаква. Аман от геймъри дето само кръв им е пред очите.., научи се да пиеш ракия, стига близъл уиски с редбул+

35

и как да стане

преди 1 година

За един ден в Украйна отива толкова оръжие, колкото бе необходимо за месец в Афганистан, дори повечецитират журналисти от NYT европейски експерт по отбраната.Както високопоставен представител на НАТО заяви пред вестника, пожелал анонимност, това лято украинците са изстреляли 6000-7000 артилерийски снаряда на ден в Донбас, докато руснаците са изстреляли 40 000-50 000 снаряда на ден, в същото време САЩ произвеждат не повече от 15 000 снаряда на месец

34

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше НАТО и ЕС сега България щеше да има територия, колкото поне една Франция. Но заради тях в Първата световна война ни разкъсаха! Ограбиха ни, а във ВСВ пък я заличиха!

33

Анонимен

преди 1 година

"Според Уикипедия, Украйна разполагат с 250 установки на зенитния комплекс С-300" - Абе според Уикипедия е едно, ама реалността е друга. Имаме в бойна готовност само 1 дивизион (12 установки с по 4 ракети всяка). според Уикипедия имаме и 2 дивизиона С-200, които могат да заменят С-300, но реално всичките са за скраб. Истината е че почето ни оръжия от времето на СССР не са годни за използване и както каза сегашния военен министър - модернизацията в БА е закъсняла много.

32

Анонимен

преди 1 година

Естествено Европа се е хванала на хорото.Сега ще дава пари в тази черна дупка Украйна.Няма никакво измъкване.Европейците ако трябва на студено ще стоят но за Украйна трябва да има.Освен това след войната всички пари трябва да отиват във Украйна за да се модернизира и стане европейска страна а не сметището което е сега.

31

Анонимен

преди 1 година

Тоя е сбъркан отвсякъде

30

Анонимен

преди 1 година

Тази Украйна какво главоболия докара на човечеството,откакто е създадена, по-скоро сглобена, това е една сглобена държава - 1/2 руска територия и 1/3 полска. За 100 години само си я меенкаат, ту СССР, ту Запада. Айде, накрая да я взима някой. Ако не я унищожи Русия, то САЩ ще го направят - по техен си начин.

29

Albi

преди 1 година

Достатъчно родни наглеци си имаме, че сега и вашите 9ретенции да търпим.

28

Анонимен

преди 1 година

Ако има дявол/сатана назначен/а за територията на Украйна то той/тя е от грузински произход. Грузинците - Сталин, Сукашвили и Арестович за последния век са избили повече украинци от колкото Хитлер евреи и от колкото Мао китайци. Четириочкото да се обърне към Грузия за оръжия не към нас.

27

Анонимен

преди 1 година

Що не турят Зеленски да управлява НАТО, ЕС и САЩ та всичко да се оправи?

26

Ей го е другия клоун

преди 1 година

Каква по-точно се явява Украйна за НАТО и ЕС? Не членува в нито едно от двете. Швейцария обяви неутралитет - както трябваше и ние да направим. От какво недоволства тоя? Сега де що има оръжие по света да го дадат на Украйна, така ли? Да не говорим, че страните, които имат съветско въоръжение, вероятно не поддържат дипломатически отношения с Украйна от разпадането на СССР. Не разбирам от какво се оплаква тоя? САЩ нали казаха, че тука до 5-6 години ще произведат достатъчно оръжие?