301

Анонимен

преди 1 година

Руските *** знаете ли кво ги правеше ЦАр Борис? Питайте близките на Вапцаров... Да не му последвате жалката съдба...

300

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 351 Доставка на по евтина газ за Китай в замяна на Сибир. Ох мамоо, мамице..!

299

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте мужиците да дразните лъва... После да не викате що не съм девствена... Предупредих де. А тоия *** тука като го вкарат в зандана като при Борис 3, ще му пръснат...

298

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизован свят храчи срещу мужиците! Айде бе, направете реципрочна декларация! Ще ви подкрепят Сирия, иран, Никарагуа и Беларус! Даже Таджикистан няма да ви подкрепи хахаа

297

Дядо Соци

преди 1 година

От две седмици Путин го няма. От Хага питат къде е ?Шойгу и Лавров не знаят къде е .

296

Анонимен

преди 1 година

алоу, и 10 минуса да ми цъкаш, пак съм наясно, че си самотна копейка тука!

295

Анонимен

преди 1 година

В западната преса показаха документ издаден от американските власти на принца на Саудитска Арабия, че го освобождават от съдебно преследване за поръчка на убийството на американския журналист от саудитски произход Хашогги, в посолството на Саудитска Арабия в Анкара, Турция. Тази и подобни новини прислужниците няма да позволят да бъдат съобщени в българските медии.

294

Анонимен

преди 1 година

До 347...Не е така договора за доставка на газ с Китай беше подписан преди няколко дни.

293

Анонимен

преди 1 година

Аз обявявям ЕС за спонсор и авторнанеофашизма!Не може да сеприписват всичките им мръсотии на Русия!Тяхната демокрация е тероризъм, защотослед толкова години членство, не можем да свържем двата края, мрем като мухи, изпростяваме и много други неща като лишаване от перспектива.Това е фаш.изъм!

292

До 344

преди 1 година

По правилно е името- Европейска задокеанска колония на САЩ! САЩ иска ако може всички европейски държави да са под контрола на ЕС ( който е техен инструмент в Европа), защото едно централно командване е много по практично! Така не трябва да диктуват на всяко едно правителство ( 27 правителства) по отделно!

291

ГРЕШКА

преди 1 година

ГРУБА ГРЕШКА, КАКТО С ХИТЛЕР!!!

290

До 346

преди 1 година

Катар отказа на ЕС защото има договори със Азия и Китай до 2025! Това е морал в бизнеса, а не шведски бюфет ще си търгувам с когото искам и който дойдес повече пари!!

289

Анонимен

преди 1 година

Странно,но факт.Катар решава да продава газ на Китай,а не на ЕС,може би са разбрали,че ЕС има много високи морални ценности и тайния газ не им е нужен.

288

Анонимен

преди 1 година

Бай дън е казал на американските банкери -- "комуникирайте с руските банки, не прекъсвайте връзката" -- защото знае, че сащ е на ръба в момента, с наполовина източен петролен резерв и загубено влияние върху саудитска арабия и опек.

287

Анонимен

преди 1 година

Вчера прочетох че представители на ес отишли в казахстан и им предложили някаква помощ, ако откажат да си сътрудничат с Русия -- ха-ха, хи-хи ! В брюксел царуват много неграмотни хора, които даже не са избирани за постовете, а са спуснати като парашутисти. Името европейски съюз също е неправилно, ако в него не могат свободно да членуват всички европейски страни. Може да го нарекат брюкселски съюз или нещо подобно.

286

Европа

преди 1 година

Е спонсор на нео нацизъм и ядрен тероризъм в украинската армия!

285

До 339

преди 1 година

ЕС е спонсор на ядрен тероризъм!Те въоражават Украйна да стреля месеци наред по АЕЦ!! КолкоТъпи може да са в ЕС да даспонсорират ядрена катастрофа в Европа???

284

Анонимен

преди 1 година

Истинското име на америка е амарука -- няма никакво отношение към Америго -- това е малко име, не фамилия. Амарука е трансформирано, нарочно или не -- неясно, на америка. Означава "страна на пернатата змия" -- амару -- перната (или крилата) змия + ка -- страна.

283

САЩ

преди 1 година

Изсмукват ресурсите на Европа за да си оправят собствената затъваща икономика! Защото това точно прави една империя с колониите си! Европа или щесеосвободи или ще потъне в бедност! Но уви, европейските лидери всички са слаби и продадени!!

282

Анонимен

преди 1 година

За ударите по ЗАЕЦ се сетиха да кажат, но не и кой стреля по нея. Щото вече няма съмнение, нали? А не върви да обявиш Украйна за терорист, по-лесно е да обявиш за терорист онзи, който пречи на цитираните удари да взривят централата.