59

Бай Х

преди 1 година

Ах тази *** украинска ***.

58

ЦИПСО

преди 1 година

Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.

57

ЦИПСО

преди 1 година

ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.

56

ГНЕВЕН

преди 1 година

Долните и подли укрофашаги трябва да бъдат изтребени до крак.Всички, които хранят тези фашисти по родните ни хотели ,са техни съучастници.Оссрайна трябва да изчезне.

55

Анонимен

преди 1 година

Заради безброй зверства като това Владимир Путин започна Специалната военна операция по денацификация и демилитаризация на фашистка Украйна и трябва да я продължи докато обезоръжи последния украински нацист! Украинските фашисти изгориха 50 човека живи в Одеса и още безброй престъпления срещу човечеството!

54

Селянин

преди 1 година

Украинците могат да убиват само по този начин ,легнали ХОРА без оръжие и искате от мен да съчувствам на такива *** ли?Без морал и достоинство са тези укри.

53

Анонимен

преди 1 година

До r3v0lv3r ЦИПСО, а?!?! Хехехехехе!!! СЛАВА ЦИПСО!!!!!

52

Анонимен

преди 1 година

Прав си беше Путин - това са фашисти, срещу които си трябва борба.

51

анонимен келеш

преди 1 година

Англия3-0Иран на полувремето,стадионът фраш:):):)А тези баламурници се трепят в Украйна на ишлеме:):):)Досега 100К руски трупа и още толкова,че и повече Украински:):):)

50

Анонимен

преди 1 година

На друго видео, както се казва, вече се вижда, че руските войници са мъртви. Значи има и първо видео, където се вижда, че руските войници са живи. А самият акт на стрелбата заснет ли е? Това не се казва в статията. Тогава аз откъде да зная какво реално е станало? Но и двата видеоматериала са правени от украинци - дронът е също украински. Защо украинската армия прави публично достояние материали, които я компрометират. Също гробно мълчание.

49

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби Видяхме я руската конвенция, умрали от глад и не излекувани. За това и руснаците не пускат червяният кръст до военнопленниците, за да не им видят условията.

48

Анонимен

преди 1 година

Е нали нямало война? Значи не е военно престъпление. Специални операции провеждат и ал каида и ислямска държава и москва. "Бойците" в такива операции обикновено ги разстрелват спец.частите, защото с терористи не се преговаря. Сам другаря путин ни е учил на това. А сега се сърди, що така станало.

47

Анонимен

преди 1 година

Закривайте ги и двете държави и да се приключва с тая *** история

46

Гиб Мелсън

преди 1 година

Бай дъ уей, разстреляните военнопленници са украинци от Източна Украйна от Донбас от новата република. Това е гражданска война. Западните украинци и източните украинци се бият. Едните искат по-добър живот като се присъединят към Русия. Другите си заработват парите, които американците им плащат.

45

Анонимен

преди 1 година

Поредния неуспешен опит на фашистите в Кремъл да се изкарват ''жертви''. Ама отново греда.

44

Мхмм...

преди 1 година

Руснаците са ги избили, най-вероятно са отказали да се сражават или са ги заподозрели в опит да се предадат. Тоя Суровкин му се носи славата на изключително безскрупулен. Нищо чудно да е заповядал разстрели на свои за назидание и да се прехвърля вината на украинците. А в Русия са започнали арести на мобилизирани, които отказват да заминат да се бият в Украйна.

43

Анонимен

преди 1 година

"Музикантите" от Вагнер бързо изпратиха при Бандера укропите, извършили това гнусно престъпление. И така трябва!

42

Анонимен

преди 1 година

Всяка война свършва рано , или късно.. тогава остават най-вече тези, които най-много говорят, ама нищо не могат да свършат. Жалко за човешките жертви, било от от украинска, или руска страна. Срам ме е от хора, които се радват на насилствената смърт. На дали имате половинки, случайно и да имате , на дали ги правите щастливи.

41

Анонимен

преди 1 година

Good!

40

Анонимен

преди 1 година

Тоя накрая дето стреля с автомата и той ли се беше предал :)