70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 Господин рaшист никой не се хваща на лъжите ви. Така че ги запази за клубовете по интереси на БКП-БСП и руската партия Възраждане.

69

Анонимен

преди 1 година

В "освободения" Херсон е въведен постоянен комендантски час, започнала е масова мобилизация и разстрели от националистите по доноси, без да си правят труда да проверяват истиноста на доносите. Телеграм Канал е пълен с насилието царящо в Херсон от укронацистите, дори не го крият, напротив абсолютно и открито го демонстрират, но нашите и западните *** срамежливо си мълчат! Мнозина вече съжеляват, че са останали, но вече е твърде късно... Жалко, по човешки жалко за невините хора!

68

АНГЕЛ

преди 1 година

Сега на тъ.пи.я Българин ще му се внушава от сутрин до вече ,че Укрия печели. И той разбирашли ще вярва. Фактите естествено са без значение а те са 178 хил кв/км анексирани от Украйна, 9 пъти повече жертви са дали отколкото Русия. Западната пропаганда ще внушава ,че Русия е загубила за да се чувстват Европейците ,че са в добри ръце.Че побеждават.Факта че ЕС се превръща в *** не е на дневен ред .Важно е електората да е се баламосва ,че да не вземе да захвърли на *** цялата Европейска шайка

67

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

Ленд лиизЪ е на другата страна на барикадата.....свиквайте, или палете джапанките заПриматская.

66

Анонимен

преди 1 година

Начинът и радостта с която населението на Херсон посрещна ВСУ достатъчно красноречиво говори за т.н. руски свят, по същество руско иго и за измислените предлози на мошеника Путин за един народ, за рускоезични за някакво освобождение, все руски лъжи и долни и мpъсни московски измишльотини и провокации. Поведението и действията на кремълската шайка предизвиква единствено презрение и омраза към Русия. Всякакво оставане на руски войски в Украйна може само да засили омлазата и презлението към Русия.

65

Украйна печели?

преди 1 година

Украйна печели една зелена поляна на която да зимува. А икономическия двигател на ЕС е запкъл буталата без руско гориво и е за капитален ремонт! Краварите се канят да го придобият по сена за скрап.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Много лъжеш. Украинците са тези, които убиваха собственото си население. "массированным ракетным ударомв стране уничтожаются объекты инфраструктуры. В настоящее время известно о попаданиив два объекта инфраструктуры в Днепропетровске: об этом сообщил замглавы администрации Зеленского Кирилл Тимошенко. Источник: https://rusvesna.su/news/1668670125"

63

anonimen

преди 1 година

До До 15: Ti go priemi ( poemi go celia ) - balgaria ne e nacinalsocialisti4eska, no ako reshi da bade, shte bade zali4ena kato darjava.

62

ПУТИН

преди 1 година

Ние да си вземем половината им територия пък нека да печелят

61

Зелените тролчета

преди 1 година

сте се увъртели! Експеримент (или екс кре мент) Украйна е на затваряне. Запада явно няма да устиска още една година и се готви за отстъпление! Което прави сега е прикриващ информационен огън.

60

Анонимен

преди 1 година

Кво стаа ве русофили.....Украинците стрелят по руски командни центрове и боеприпаси.Руснаците стрелят по цивилни обекти и граждани .Подлетци сте вие и страхливци.Като вашия Путин. Който се крие не толкова от бомбите.Бомби. Защото бомби в Русия не падат.А ако падаха , немой го откри....Но както и да е.....Монголската практика на Джужа е ...избивай колкото може повече население.Така да демотивира украинските бойци.Монголски нашественици под руското знаме извършват издевателства над мирното населе

59

Анонимен

преди 1 година

Става още по-опасно ако махнат Зеленски и сложат нацисти, тогава ще стане твърде опасно за Европа, "Грядт очередная революция: Зеленский будет повешен наКрещатике украинскими националистами"

58

Анонимен

преди 1 година

Зеленски се превърна в рекетьор номер едно на Европа, отвориледна голяма уста - "дай,дай,дай". ... "Европа прозревает. Вашингтон встревожен отходом ЕС от санкций ......... Сдержанность европейских партнеров насчет дальнейшего витка санкций не уходит от внимания США. Как сообщает американская пресса, официальные лица в Вашингтоне все больше обеспокоены тем, что союзники в ЕС отклоняются от некогда единого курса."

57

Анонимен

преди 1 година

До Ммм Убиха хора от Русия, играе се много *** и подла игра срещу Русия, първо, един голям октопод , праща оръжия през Полша да налива масло в огъня на Украйна, второ, убиха важни хора вътре в Русия и явно руснаците или са се договорили или са решили да се изтеглят временно или постоянно, по-добре да е временно, защото Украйна трябва на всяка цена да се върне при родината си Русия, украинците, нямат друг по-добър избор, друг избор, ще ги обрече на затриване!

56

Анонимен

преди 1 година

Си чака отговора на Пу на ултиматома за слагане на край на войната. На Китай му писна и изглежда ще замени временно Острова с Езерото. В Езерото има много вода, а на Острова - не. Единствено остава, ако на китайците им дойде прекалено много апетит, някак да бъдат спрени по хребета на Урал.

55

Не на наркотиците!

преди 1 година

Русия губи войната... и един мармот нагряваше кристали във фолио.

54

Анонимен

преди 1 година

ДОЛУ ПУТИНСКАТА КРИМИНАЛНА СБИРЩИНА !!! СЛАВА НА УКРАЙНА !!!

53

Мишо

преди 1 година

Ха, ха, ха! Ко рячи?!

52

Анонимен

преди 1 година

Русия сама отстъпи от Херсон, защото на армията така са й заповядали... Сега са дали заповед на руската армия да се отстъпи от Донецк, Луганск и Крим... Ама това става защото руснаците така искат... Да не мислите, че Украйна печели войната...

51

Анонимен

преди 1 година

Украйна печели срещу Полша.