44

дедо пенционер

преди 1 година

Те изолираните държави вече станаха повече от изолиращите, че вече взеха да си продават ракетки, дрончета, муниции - някак си не върви така май - не е димУкратично

43

Анонимен

преди 1 година

Уникален реактор ще осигури енергийното бъдеще на Русия. Новият ядрен реактор на бързи неутрони с охлаждане на олово ще се превърне в демонстратор на уникална технология - напълно затворен ядрен горивен цикъл.

42

Глупости пишете

преди 1 година

"Превръща ли Байдън САЩ в Северна Корея"? - не по малка глупост. Пропагандата съвсем испростя

41

в ЕС и НАТО

преди 1 година

За 30 години западно партньорство, ЕС и НАТО в 9 милионна България измряха 2 милиона от мизерен живот и болести - 1/4 от населението. Други два милиона отидоха на запад да мият rъзовете и да слугуват на западняците защото в България няма работа и ги чака гладна смърт. България намаля с 4 милиона - най-бързо изчезващата нация, най-висока смъртност в света.

40

Анонимен

преди 1 година

Русия е газифицирана едва на 40%...

39

Анонимен

преди 1 година

"Вагнер"са на 2 километра от центъра на Бахмут.---не очаквах да пробягат такова разстояние за толкова късо време в посока матушьката.

38

До плюещите Русия

преди 1 година

Понеже давате пример със заплатите в Русия, дайте и пример със цените на газта тока бензина дървата лекарствата храните и парното в Русия ? Ето малко помощ: месечната сметка за средно голям апартамент в Москва е около 80лв. (40?) за газ ток парно вода, внимание...Общо !!! А бензина е 1 (левче) ! А сега още ли ви е смешно ?

37

Анонимен

преди 1 година

За автора: Хем му е направило впечатление театралността на празника, хем продължава да се плаши и публикува, за да плаши всички останали. А такива анализатори като проф. Галеоти има много по света. Как ще се въздържи Путин да не ги уплаши и утре?

36

Тошо

преди 1 година

Когато руснакът реши, ще промени статуквото, явно още е рано!

35

11

преди 1 година

"на всеки един от 300 000 мъже, призовани на оръжие, двама избягаха" ------- Алллоу, имате ли връзка с главния мозък? Излиза, че са мобилизирани 900 000 души, 600 000 са избягали. Вече съвсем се оплитате в пошлата пропаганда!

34

Анонимен

преди 1 година

Русия взе 20% от територията на Украйна, където са природните богатства и над 95% от БВП. До сега държаха фронтовата линия 1200 километра със 100 хил. военни, което е истинско постижение. След мобилизацията Путин дори не е изпратил всичките 340 хил мобилизирани, изпратени са само 80 хиляди, и то няма да участват в настъпления, само ще държат фронта. Руските части вече с лекота отблъскват набезите на укрофашистите. Колко време - колкото трябва - докато ЕС напълно фалира и се разпадне.

33

Анонимен

преди 1 година

ЕК одобри консумацията на насекоми. Още през 2019 г. около 9 милиона европейци са яли насекоми. До 2030 г. се планира техният брой да достигне 390 милиона. "Децата ще бъдат хранени с насекоми като част от план за принуждаване на следващото поколение да премине от месо към насекоми и да убеди родителите си да последват примера. На учениците от четири основни училища в Уелс ще бъде предложена храна от насекоми като част от проект за измерване на апетита на децата към "алтернативни протеини" като щурци, скакалци, копринени буби и червеи.

32

Анонимен

преди 1 година

А какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори, какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори? Защо не пишете за успешното контранастъпление на успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори?

31

Анонимен

преди 1 година

Путин ни спаси от корона вируса и насилствената имунизация с експериментални отрови ....кой е северна корея

30

Анонимен

преди 1 година

120 000 рубли са 4 хиляди лева.

29

Путлер

преди 1 година

Целия свят ще плаща скъпо за проблемите ми от детството! Всички биеха и се подиграваха на Вова...Но сега Вова си има две куфарчета. Едното с екстременти, другото с червени бутони. Въпросът е кое куфарче ще му подадат руските генерали?

28

Анонимен

преди 1 година

Гледахте си *** и не я мислете Русия

27

АнонимеН

преди 1 година

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО И СЕВЕРНА КОРЕЯ Е САМО ЕДНА !! И ТЯ Е ,ЧЕ ШОКОЛАДА ОЩЕ НЕ Е ЗАБРАНЕН ВЪВ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО ! В СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ЗАБРАНЕН ЗА ДА НЕ СЕ ПОЧУВСТВАТ ХОРАТА ЩАСТЛИВИ ОТ КОЕТО МОЖЕ ДА ИМ ДОЙДАТ ИДЕИ ДА СЕ РАЗБУНТУВАТ СРЕЩУ РЕЖИМА!

26

Статия пропаганда

преди 1 година

Цял ден се чудихте каква измислица (поредна) да сътворите оплюваща Русия и...накрая авторката заработи няколко пробити долара от Козяк. Защо не споменавате за положението на Източния фронт или не ви изнася ? Какво става със "мащабното" контранастъпление на нацистите към Херсон, стигнаха ли до Москва ? А в Бахмут май е доста топло 1200 градуса на хохлите от Солнцепека. А Интернета на Мъск нещо спря, освен че вече няма ток вода и парно. А изборите в САЩ предвещават края на демократите...и войната

25

Гошо

преди 1 година

До Анонимен23---- Не,, не се превръща в С.К. а в Сомалия