331

Анонимен

преди 1 година

Няма такова име в Русия Дмитриева. Има на руски Дмитриевна. Веднага схванах че е измислено. Също и Мария рядко се среща там. Освен това те се водят по презимена а не по фамилия преигравате...

330

Анонимен

преди 1 година

,,укро-фашистите "са измислен повод за да нападне Путин съседа си.Така е постъпил и Хитлер.Обвинявайки съседа си в терор.И оправдавайки се , че е Освободител.

329

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби половината си черноморски флот от дръжава без флот с която води война по суша :)))) Представям си ако влезе в реална война с НАТО :))))))

328

Гражданин

преди 1 година

Роzzия отдавна няма печеливш изход от войната. Вече е на ръба на собственото си съществуване- демографско, икономическо и политическоВече е въпрос на бавното й самоубийство като нация и държавна структура.

327

До пуйката

преди 1 година

Какви дузина войни ще води? С какво? :)

326

Анонимен

преди 1 година

До 432...украинците патриоти нямат нужда да пишат по форумите Те го доказват на фронта с оръжие , че са на правата страна.А тия ,,украинци" , дето се подвизават тука като пишещи са руски агенти и слуги.Друго освен подривна и лъжлива пропаганда не им остава след като губят на всички фронтове.

325

до 437

преди 1 година

Не знам какво трябва да означава това? :))) че Крим е Руски сигурно :) не виждам това какво ви радва толкова при положение, че сега като падне Херсон, Крим е следващия :)

324

пуйката

преди 1 година

И кой е противникът на Русия,че да загуби войната?Русия е в състояние да води още дузина войни като тази едновременно.Била загубена,ха-ха-ха.В реалния живот агресорите побеждават по-често от нападнатите и затова има нападения.

323

Бесарабски Българи

преди 1 година

са похитявани и държани като заложници от Азов, Айдар и другите нео-нацисти. Карат ги да пишат коментари във всякакви Български сайтове и да заблуждават за ситуацията! Дезинформацията е страшна!

322

Анонимен

преди 1 година

Нямам търпение да стане време за парада :) да покажат пак "безаналогови" оръжия :)))))))))))))

321

Анонимен

преди 1 година

До Дори Русия...Прав си и добре че признаваш че в Крим бяха посрещнати с хляб и сол което си е така.

320

Анонимен

преди 1 година

"Великата" червена армия става само за паради. Вече разбирам защо дадоха милиони жертви втората световна... за нищо не стават.

319

Анонимен

преди 1 година

До 422....Ти не си от България.Пишеш като запознат и очевидец за църквите в Украйна.Не лъжеш ли с коментарите си.

318

до 430

преди 1 година

Най-голямата глупост е че руснаците си мислят, че така ще демотивират украинците :))) правят точно обратното.

317

Анонимен

преди 1 година

До Виждам...украинци пишат отдавна във форумите а също така отнемат и достъпите на хората до сайтовете. Пречат всячески. Ти сега ли го разбра. Ние сме Разграден двор под НПО контрол.

316

do 427

преди 1 година

Дори Русия няма идея какво прави в Украйна :) те решиха, че като влязат ще стане като в Крим и ще ги посрещнат с хляб и сол. Русия няма печеливш изход от цялата работа. Дори Армията и за нищо не става реално.

315

Анонимен

преди 1 година

Лошооо,до вчера Украйна беше като дискотека,тука им,тука няма(ток)от днес вече е като пещера а идва дълга и студена зима!

314

Анонимен

преди 1 година

До 425...Ти щом си толкоз запознат за тия църкви в Лвов и другаде...Кой си?.От къде пишеш?

313

Анонимен

преди 1 година

руснаци се борят за независимост от Русия.голяма държава, големи проблеми.

312

Анонимен

преди 1 година

В този сайт се пишат невероятни глупости! Коя война е изгубена? Каква война? Тази, която ви рисуват медиите ли? Да не би Русия да иска да "превзема" Украйна?? Путин ги прави тези работи, нали? Украйна е територия, където великите сили правят ходове. Една велика сила слиза от сцената на световен хегемон! Светът става многополюсен! Това се случва! Как ще изгуби Русия "война"?! Ядрена сила не може да изгуби война! Не го ли схващате писачи?? Как ще победиш ядрена сила (която и да е тя)???