215

До 264

преди 1 година

Тук в България няма ли майки с деца!!! Има и майките им ходят на работа от сутрин до вечер за да ги отглеждат.Не се печат и разхождат 7 месеца.Колко време ще им трябва за да си потърсят работа!!! До кога ще лежат на наш гръб.Никога няма да работят и да плащат ток и вода и данъци.като всички нас

214

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е,, бежанците '' да почнат да си плащат за престоя както ги накараха да направят в други страни. На който не му изнася да пали джапанките обратно към Украйна.

213

Анонимен

преди 1 година

До 60 Христо Христов . . . . От канибали ли си роден? Нямаш ли дядо или баба? Ако те нареча хиена ще обидя горките животни! Ако не бяха мародерствали руските малцинства нямаше да има повод за Русия - виж речите на Порошенко от 2016 какво още искат да правят с руското малцинство, има ги в интернет!

212

Анонимен

преди 1 година

В Киев нямало ток и вода,ами тогава що не разкарахте оня "победител" наркоман от власта и да си решите проблемите ами хукнахте немили-недраги по света?

211

Анонимен

преди 1 година

Я, не пишете глуупоости, 90% от украинците са майки с деца. Вие ако бяхте на тяхно място бихте ли живели с децата си в град, без ток, вода, топло през зимата и бомбандиране почти всеки ден?

210

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Я покажете "бежанците", които от февруари не намериха никакъв начин да се интегрират в обществото! Но пък за сметка нан това харчат в моловете стотици хиляди левове! Я покажете мъжете им и обяснете как така не са на фронта за да защитават Какаина? Щот тук можете да пишете слъзливи истории, но ние по черноморието ги виждаме и търпим! Щот бежанка се обърна към българка днес с думите: Това за вас българите е много съшо и не можете да си го позволите!

209

Анонимен

преди 1 година

Цялата истерия покраи украинците е организирана от мутрохотелиерите.Първо чрез украйнските туроператори на които плаща бежанецът, а и хотелиерите цакат на туроператора за всеки доставен бежанец.После се правят драми пред медийте, и правителството клека пред исканията на мутрохотелиерите по Черноморието.Сега зорта е да напълнят хотелите за зимата и държавата да им плаща, по възможност 30-40лв.за бежанец.Без да имат разходи за камериерки и обслужване като за хотел.

208

Анонимен

преди 1 година

Какво ги дондуркате и глезите тия? Днес в магазина пред мене на една баба не й стигаха стотинките за хляб и кисело мляко. И едно момче на около 20-тина години каза "анулуирайте покупката. Бабо, идваш с мене да си избереш какво ти трябва." И какво купи? Хляб, кисело мляко, някакъв салам. Момчето я уговаряше каквото и да иска да си избере. Та мисълта ми е друга. Тия украински навлеци какво искат? Шампанско и хайвер ли? Ще бухаш фасул чорба като всички нас! Иначе - лодка, весла и приятно гребане!

207

Пенсионер

преди 1 година

Евроатлантиците да си ги прибират у тях.....

206

Анонимен

преди 1 година

още ли не сте ги разкарали бе. Отвратителни са. И не само в България. Поне ще се научите да правите разлика между украйнци и други рускоговорящи.

205

Анонимен

преди 1 година

Има много изоставени села, да ги настанят там. Хем ще помагат на възрастните хора, хем могат да си отглеждат храна.

204

Само питам

преди 1 година

Да ги удавим в черно море?

203

Анонимен

преди 1 година

Абе дайте да изтеглим някой друг милиард дълг и да продължим да си ги отглеждаме по хотелите,все пак сме хора,нищо че един милион пенсионери(наши родители и деди) преживяват с доход под прага на бедност,важното е да бъдем солидарни с укрите и най вече с дрогираният им вожд-реенегат!

202

Анонимен

преди 1 година

Държавата да им раздаде български паспорти - бежанците сами ще си тръгнат, кой към Франция, кой към Англия или Германия.

201

Деса - умната

преди 1 година

А аз си джиткам по моловете с мерцедес на НСО

200

Анонимен

преди 1 година

Не минава и седмица без да видя някаква дарителска кампания за лечението на болно българско дете! На което родителите работят и плащат данъцино държавата не може да субсидира лечението му! Иначе сме похарчили за тези наглеци до сега 600 милиона лева! За да се печат по плажовете!

199

sd

преди 1 година

няма проблем - ще им помагаме колкото е нужно, хора сме, близки сме; но защо по най-луксозните и скъпи хотели, айде моля

198

Извода

преди 1 година

Горките хора. Страдат в една разбита държава. Дръжте Мууунчо, там е заровено кучето. Да излезе и да размаха юмрука. Венсеремус

197

Анонимен

преди 1 година

Няма парееее бре не разбрахте ли,лицемерите които ви подпалиха чергата се правят на улави и не дават,досега разходите на България за бежанците от Украйна са над 600 милиона лева при отпуснати от Европа едва 280 милиона лева,лапачката на корем свърши,алтернативата е,или се връщате в Украйна или отивате в бежанските лагери!

196

Някой

преди 1 година

ЕС се превърна в Украйнски съюз.