113

факт

преди 1 година

През 70-те години на миналият век в Байконур фирмата Дайкин климатизира комплекса от сгради на космодрума.И оттогава всички официални сгради в СССР са с климатици Дайкин.през 1984 инженерите на Тошиба измислят инверторният климатик.Размислете в кои страни се развиват технологиите-там където няма ресурси!А ако чакахме на Русия още със свещи щеше да си светим!

112

Щирлиц

преди 1 година

Не,все още не сме Осетили разликата.Обаче Европа е задръстена от синьо гориво,значи затова протестират гражданите й.Яко!

111

Анонимен

преди 1 година

Европейските протести са плод на демокрацията. Руското "единодушие" е "плод" на терора и страха. Европейците протестират за по-добър живот, не за оцеляване.

110

Анонимен

преди 1 година

Хората още не са осети ли разликата, цените започнаха да падат преди 2-3 седмици. Малограмотните кремълски клакьорки да отидат и прочетат малко как работи икономиката . Проверете борсовите цени преди да се излагате като кифладжии има ги и са публично достъпни

109

Урсула фон Вурст

преди 1 година

От глупав по-глупав. Западняците сами си го играят тоя филм. Явно са си купили достатъчно палки, електрошокове, сълзотворен газ и други символи на демокрацията за да поддържат реда сред "доволните" граждани през студените зимни месеци.

108

Хм

преди 1 година

Гледах едно предаване за австрийска фирма която за загряване на 10 тона вода всеки ден използвала газ.После на покривите на сградите монтирали соларни инсталации за загряване на вода.Сега само няколко дни в годината използват газ. Намалили са консумацията 71 пъти!Немците винаги са намирали технологични решения на проблемите.Те са родени инженери.Неслучайно бензиновият,дизеловият,ванкеловият и реактивният двигател са немски.САЩ изпратиха хора на Луната благодарение на Вернер фон Браун.Неслучайно

107

Анонимен

преди 1 година

Русия ще умре на светло и на топло, но от глад. А по селата може и на тъмно и студено, но пак от глад. По-скоро няма да умре. Ще поизмре и ще се разпадне. Първо - де факто. После - де юре.

106

НЕудобен въпрос

преди 1 година

Защо хората в цяла Европа протестират все повече срещу хвърчащите цени на газта тока парното храните...? Щом всичко било имало в изобилие защо цените летят ? Кажете честно сега по добре ли живеете от преди година ? И сериозно ли си вярвате че Русия ще се предаде или пък ще умре от глад и студ на тъмно без ток !?!?

105

ZV

преди 1 година

Сега щом има газ вече може ли да се къпят?До колко е разрешено да е температурата по къщите?. До 13градуса ли вече?

104

Хемус

преди 1 година

И това пак си е руския газ,просто схемата е изпипана,като минава през трета страна посредник,и се заобикалят т.нар санкции

103

Анонимен

преди 1 година

До 123:Светът е такъв какъвто си го направят хората.За момента го водят към ядрена война.С пропаганда няма да ни убедите как е различно.Цените са страшни,предстоят фалити.

102

До 125

преди 1 година

Природният газ няма нищо общо с горивата за автомобилите :) там трябва да следиш цените на нефта.

101

Анонимен

преди 1 година

Редовно следя цените на горивата в Сърбия.Е,същите са като у нас.Явно Путин не го слушат там където определят цените на горивата.

100

Анонимен

преди 1 година

Газа няма никакво значение. Важното е хората да живеят с чуството, че имат проблем.

99

до Справедлив

преди 1 година

Я изгледай филма "Падането на Кабала" за любимия ти западен елит. Не е правен от руснаци, споко. За Украйна, изгледай "Донбаска пролет". Филма е български. Доброто винаги идва от изток, а лошото и Сатаната винаги се крият в сенките на запад.

98

А

преди 1 година

Кьор фишек или както сега му се казва - фейк нюз. Да се пренасяне Европа с газ и това да у вярна означава само едно - големите консуматори които са промишлеността са или с ограничени производства или вече са фалирали. А чисто физически няма как да достигне газ колкото е необходима през пунктовете за разтоварване. Този фейк нюз се тиражира с цел натиск върху цената да падне до приемливи нива. Но всеки фейк издържа за малко и после лъсва като червени задни части на ***.

97

ВНИМАНИЕ

преди 1 година

БЕЗ РУСКИЯ ГАЗ НЕ МОЖЕ БЕ НИЕ ДА НЕ СМЕ ИНДИАНЦИ!! САМО ТОЙ Е ПОТЕНТЕН ЗА НУЖДИТЕ ! ТЕЗИ 100% СА ЛЪЖЛИВИ ТЕ СА РАВНИ САМО НА 10% ОТ ПОТЕНТНОСТТА НА РУСКИЯ ГАЗ ! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЛЪЖИ !

96

Анонимен

преди 1 година

До дни, дори до часове цените на газта и на нефта ще паднат както преди 2 години, но русофилите са *** и не могат да го разберат това нещо.

95

Анонимен

преди 1 година

Мали-и-и, колко ги е яд русофилите че има газ...ха ха ха.

94

Анонимен

преди 1 година

Всички само за газ говорят.И то в 21 век.И какво излиза-че използваме горене на газ за основен енергиен източник.Антитехнологично!Ами то и хората в пещерите така са се топлели!