15

Анонимен

преди 1 година

Скандал в Европарламента. Бурни овации след лекцията на проф. Перон. Урсула отказа да предостави SMS-ите с които е преговаряла за ваксините. Въпреки уверенията, че 1 ваксина е достатъчна и после всичко ще свърши, всеки ще пътува свободно и край с локдауна, Урсула е купила за 71 милиарда ваксини за 10-кратно ваксиниране на цялото население на ЕС, всеки да се ваксинира по 10 пъти. Още от началото е знаела, че ваксините не действат.

14

Анонимен

преди 1 година

не се ли чувствате малко като прехебани бальци, а? Като си прпз и смотан това е завинаги!

13

97753

преди 1 година

Ами тогава да се махнем от ЕС

12

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Добре че са холандците за да ни предпазят и спасят от собствената ни глупостт и безумие.

11

Анонимен

преди 1 година

Как пък не се намери един български политик от 2011 г. насам, който при гласуване на нещо важно в ЕС да го блокира, както тези правят с нас за Шенген. Да каже, че след като ни спират 11 години, а сме изпълнили всички условия, ние пък спираме еди какво си. Как все едни без гръб начни ла кей имаме на високи постове. Даже северомакетата ще пуснем ей така, че да ни плюят и от трибуната в Брюксел и те.

10

Анонимен

преди 1 година

При Тодор Живково нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад, а при европатлантическо имаме тоалетна хартия и банани и можеме свободно да бегаме на запад.

9

Европеец

преди 1 година

Прави са холандците. Българите трябва да разберат, че докато не започнат да мразят Русия като поляците, никакъв Шенген няма да видят. Никой не иска *** русофили.

8

Анонимен

преди 1 година

Да ми анализират дедовия, лицемери и момини сълзи.Пълен блокаж за тия.

7

И ние не ви искаме

преди 1 година

хубава новино, и ние не искаме да идвате в България без проверка на границата. И еврото не искаме, както Дания. Те са монархия и са по богати и от холандците. Ние не сме изтривалки. Ако така се държиш с жена да те е разкарала отдавна. И ние имаме гордост. Някакви смърфове ще бършат пода с нас.

6

Анонимен

преди 1 година

Защо не го поставиха за условие за махане ветото на манкедония? Щеше да стане много лесно, не че ми дреме на рука за шенген де, даже мисля че е по-добре да не сме там, сега навлеците от анадола предпочитат гърция вместо нас

5

Българин

преди 1 година

Ами явно им трябваме само като евтини роби на ЕС. Ако това е така, а вече и не ни дават никакви фондове и помощи ... по-добре да се махаме, преди да е потънал изцяло кораба.

4

Реалист

преди 1 година

Какъв Шенген, какви пет лева? Който не е поискал, той не се е изнесъл към Западна Европа. За Шенген напъва само мафията и крадливите ни политици.

3

Анонимен

преди 1 година

Тези не бяха ли 100% ваксинирани? От фашисти.

2

Анонимен

преди 1 година

България също не трябва да подкрепя участието в този провален джендърски съюз, скоро ще излезем от него!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да влезнем в шенген докато може да сме буфер за мохиканите.