160

Стоян

преди 1 година

Ами като армията му е въздух под налягане му остават два варианта. Или да се изтегли, да загуби властта си, да поеме отговорност и да изгние по затворите, заедно с цялото му семейство или да играе ва банк. Няма кураж за първото и е съвсем нормално да опита второто. Тогава неговите слуги ще му отворят черепа да видят какво има вътре.

159

Анонимен

преди 1 година

До пецата Ама, ти мислиш, че ако има пуцане ще оцелееш ли? :)))) Да ви имам и "мечтите": да се изпарите във въздуха както си пиете кафето.

158

Анонимен

преди 1 година

До Адмирации Нямаш си и идея за какво говориш, господин кандидат оцеляващ. Личи си, че познанията ти по темата ядрени оръжия са нищожни.

157

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До Анонимен 165 "На запад тоопки са мръсни дума!" Е нали масово били хомота, как така? :)))) Или от опорки главата ти се е подпалила и вече не отлепваш изобщо? :)))))" ----------- честито, успя да иползваш думата "опорки" в пост и печелиш бонус - 10цента. А сега се върни и прочети коментара до край.. ако имаш умствения капацитет да го направиш.

156

русия е обречена

преди 1 година

Ако използва ядрено оръжие русия е обречена. До сега видяха няколко ХИМАРСа и няколко дрона. Русия още не е изправила опърпаната си войска срещу модерни танкове и авиация. Няма как да се изправят със 6 СУ-57 срещу 300 Ф-35-ки.

155

Адмирации

преди 1 година

Ако ще правите бункер, гледайте да е добре зареден с храна, това което ще се случи с Европа, ще са нужни много години, за да се изчисти радиоактивните отпадъци във въздуха и водата

154

Georgiev

преди 1 година

До тези, които твърдят в коментари, че няма такава държава Украйна и е създадена от СССР. Неуважаеми, необразовани, светът не е започнал със създаването на СССР. Прочетете малко повече и се информирайте. И това не е спор, това са си исторически факти. Там няма какво да се спори и коментира.

153

до 164

преди 1 година

И ти какво си мислиш, че като паднат по два кинжала и се изтриват държавите ли? Ще изгубят по два града и толкова. После вендетата ще е страшна и от всички страни. Великобритания, Франция, САЩ, Япония, Израел, Китай и Индия ще ги сринат отвсякъде. Азиатска русия се подели между последните две. Европейската - между останалите. Руския народ ще строи с по един комат хляб на ден, докато не възстанови всичко.

152

Аксиома

преди 1 година

До Адмирации Русофилите живеят и се чувстват добре само във фантасмагориите си :)))))

151

Юда

преди 1 година

До Путин има ой в гз и се чуди как да си го вади, а вместо да гледаме кой управлява тук и там и има ли топки или нещо др да вземем да видим кой нас ни управлява, а после чак да гледаме другите:))

150

анонимен келеш

преди 1 година

Кими Райконен Севернокорейски има по дълъг ядрен влак от този на кремълския хобит:):):)

149

Анонимен

преди 1 година

До Боби Хората не са неграмотни като русофили, бе Боби. Те са инструктирани кога да ги вземат. Това, че русофилите не могат да следват елементарни указания си е абсолютно само тяхна черта. Това не засяга нормалните хора.

148

Анонимен

преди 1 година

До Путин има топки "Еееех ако на запад имаше поне един способен и умен политик с Toпки," ------ ааа не така! На запад тоопки са мръсни дума! Там даже се тупат в ци... гърдите, че в цялото правителство няма нито един хетееро или бял мъж! И после защо един куп нормални хора се надяват путин да пусне атома и да разкара всичките тия природни грешки!

147

Адмирации

преди 1 година

Сега гледах фашистите от ВВС, европейските ядрени сили Франция и Англия, също подготвяли арсенала си. Абе шматки европейски, от Калининград до Париж и Лондон, кинжалите ще са за 2 минути, до тогава не можете кординати да въведете. Европа е бита карта, тук напролет ще се броят живите

146

Анонимен

преди 1 година

Ядреният крайцер съвсем скоро ще отиде при крайцери масква! Русолизци, не разбрахте ли, че митовете, които са ви втълпявали в червените кратуни имат възприятие само в олигоф.нското ви общество- наследствени айдиоти!

145

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 154 "В очакване сме на обявяване на война и ядрена провокация от полуделия Запад." Единствения, който плаши с ядрено оръжие е побърканяка в Кремъл. Единствения, който започна война, е побърканяка в Кремъл. Вече и не се криете какви лъжи пробутвате.

144

Dev

преди 1 година

Играй си последния коз, джудже и после на пангара.

143

Анонимен

преди 1 година

По-точно наливаш масло, предупреждаваш, че огъня ще гори повече и обвиняваш, че Путин е психопат и убиец. Не подкрепям нито един който е сложил пръст и разгорещява ядрения конфликт, а това далеч не е само Путин и далеч не е почнато само от Путин.

142

Специалист

преди 1 година

Няма да успее, не вярвам Ердоган да му позволи да прецака Черно море.

141

Анонимен

преди 1 година

Все пак гледайки нещата през Американска гледна точка, погледнете, че конфликта тук се пада в най-идеален план и изглед за Америка. Достатъчно далече от Източната и Западната й част. Идеално място за ядрени опити които няма да засегнат Америка и ще продължи функционирането й без проблеми. Дори и самите Американци не правят нищо съществено за възпиране на конфликта, а дори напротив. Дават оръжие, разгорещяват конфликта и само предупреждават. Наливаш масло и предушреждаваш че огъня гори повече...