12

Кортизол

преди 1 година

Някой, моля, да каже на Киро, че се казва "истински" с корен на думата "истина", а не "истЕнски" както човека постоянно казва. От друга страна, обаче, този "приятел на истината" съвсем нормално е да не може да изговори тази дума правилно!

11

Анонимен

преди 1 година

Муньооооооо - съдът може да се произнесе виновен при спазване на определени процедури и изисквания.ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ТОЗИ МОМЕНТ. То вярно,че юридическа грамотност не се предава по полов път, ама поне толкова трябва да си чувал....

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя не трябва да помирисва власт. Ще съсипе окончателно държавата ако пак му се даде шанс.

9

КПКОМПИ

преди 1 година

1. Къде са парите, които вие раздадохте освен праха в очите с пенсиите и градините. 2. Реформа в КПКОМПИ с Рашков начело ,със стари .к.ви нов бардак.. достатъчно и си вярваш че ще имаш 121 + депутата. Излъга ли за делото срещ Борисов за 500 хил.лв. Започнато ли е такова дело и платени ли са 4 % държ такса, т.е. 20 000 лв. Този наистина ни мисли за невменяеми

8

:-)

преди 1 година

Погледнато от друг ъгъл съдът не казва и, че е виновен. Младежа така се е вманиачил да повтаря мантрата за борисов, че вече няма реална оценка на събитията. За съжаление за по-малко от година успя да загуби доверието в себе си.

7

Анонимен

преди 1 година

Главният прокурор заяви, че Бойко Борисов е невинен. ТОЧКА.

6

Анонимен

преди 1 година

Невинен до доказване на противното , няма значение кой си. Кирчо вече и присъди дава , добре е да знаем , като си сложи и той бухалка , какво ни чака.

5

Анонимен

преди 1 година

атеистите не могат да докажат че няма бог, затова продължавам да си вярвам

4

София

преди 1 година

Каква първа политическа сила, бе, момче? Ти знаеш ли за половин година колко народ гласувал за вас се отрича от вас? Първа политическа сила. Да ти имам делюзиите.

3

taschunka witko

преди 1 година

И ти и той в пандиза

2

МВР Перник Убива

преди 1 година

МВР убива Българи със САТЕЛИТНА техника - невероятни изтезания и извращения! Спасявайте се на Запад! Германов

1

Анонимен

преди 1 година

Всичко най-лошо за теб, Кирчо. Разбирай това пожелание до най-лошото. :)