32

Анонимен

преди 1 година

Навремето Уолстрийт се опита да превземе Русия с Ленин. Сталин развали плана, като обяви, че няма да се съобразява с никой и ще управлява сам. Сатанизираха го. Сега пробват да откъснат една част от Руската империя (Украйна) чрез Зеленски. Дали ще се получи?

31

Анонимен

преди 1 година

Наркомана загубва повече от 20% от държавата и сега блещи глупости.

30

Калинов

преди 1 година

Русия и без друго не зачита никакви международни норми и документи и затова е по-хуба во да я няма сред човешките организации !!!

29

Укропитек

преди 1 година

За съжаление на друсарчето и западните диктатори Русия е фактор, а покрайна е една измислена държава, която не е фактор и скоро може да изчезне от политическата карта

28

Анонимен

преди 1 година

Зелето пак се надруса

27

от дойче веле 2014 г

преди 1 година

Тъкмо по онова време се роди тезата, че САЩ дърпат конците в Украйна. В британския вестник Гардиън журналистът Иън Трейнър отправи обвинението, че цялата предизборна кампания на Юшченко била американско производство. Трейнър привеждаше доказателства, свързани с електорални наблюдатели и протестни групи, които били платени с американски пари. Говореше и за прогнозни резултати от изборите, също финансирани от Америка.

26

Анонимен

преди 1 година

Украински кореком - ще е зареден с тоблерони нагъъчкани с ГМО, а шоколадът ще е от района на Чернобил. Едно детенце оня ден във Варна украинче вика като въртоглаво: "Мама, мама, европейский союз!" Нещо го впечатли явно. Смятай какви мишоци са - разбиха си държавата, за евтини западни дрънкулки. Няма по-проосто племе от укрите!

25

Зелйо

преди 1 година

Ще ви освободя дори на не иккатееееее!

24

Генерал Майтапчийски

преди 1 година

Седнали Кадиров и Зеленски да играят сантасе...

23

Анонимен

преди 1 година

Съвсем скоро всички от тези региони ще ходят на екскурзия до Украйна и като нас едно време с Корекомите само ще гледат какво има по магазините понеже няма да могат с рубли да си купят нищо.

22

Анонимен

преди 1 година

Укрите наистна са безбоожно проости! Продадоха си душичките на западняците за жълти стотинки. Дадоха им всичко - заводи, пристанища, пътища, предприятия, инфраструктура. Тия оръжия не са им харизани. Плащат си всичко с лихвите. А можеха тъъпаците да си запазят държавата - просто да изтеглят войските си от Донбас и да им дадат широка автономия. Путин беше съгласен на този вариант. И всичко приключваше мирно.

21

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е сила е мощ. Бог/Уолстрийт/ го изпрати да унищожи Русия.

20

Анонимен

преди 1 година

Абе преди Зеленски да стане президент Украйна сякаш беше по-голяма на картата ??

19

Анонимен

преди 1 година

Диалог с терористична държава, няма начин. Само това от което разбират за руснаците - бой до откат.

18

Здрасти, опоркаджии

преди 1 година

Както винаги кремълските изтривалки нямат какво да кажат - как да оправдаят фашистка агресия? Затова продължават като папагалчета със слабоумни лични нападки. Много се повтаряте бе, още ли ви кихат за все същото хонорарчетата за кебапчета и бира?

17

Star

преди 1 година

Не само от всички организации,но и от ,,Гугъл-Мап".

16

Анонимен

преди 1 година

Капутинн трябва да е агент на ЦРУ, никой не би могъл така успешно да разпадне Русия, както той ще успее.

15

Анонимен

преди 1 година

Убеден съм под управлението на Путлера и Русия всеки един превзет регион ще бъде и пребъде, направо ще надминат западна европа мигновенно и за пример ще ги дават до месеци.

14

Анонимен

преди 1 година

Господин зеленски, да изселим руснаците на друга планета. Не е възможно, нали? Без диалог не може! Преговаряйте за прекратяване на бойните действия и сключване на мир!

13

Анонимен

преди 1 година

И кой си ти,та да се опитваш да командваш цял свят бре еврейче?Маа ти!