70

Анонимен

преди 1 година

Досега мълчаха, сега като ги мобилизираха се усетиха, че са сгрешили и не няма ние да ги оттървем от Путлера, да си го махат сами.

69

Анонимен

преди 1 година

САЩ защитават интересите си във всяка точка на земното кълбо. Въпросът е кой властва в САЩ? Кой властва в света? Чували ли сте за програмата Херкулес на ЕК за уеднаквяване на културния ландшафт на ЕС?

68

Тони

преди 1 година

До Анонимен 141На мен-нищо.Най-вероятно и на теб.Дай да не почваме да си мерим идеологиите и да правим кефа на тт-р-0л-ове-те.Ти си имаш твоята а аз моята.

67

Великата отечествена

преди 1 година

Само през първата година на Великата отечствена 1941 е имало 750 хиляди, близо милион, руснаци които са избягали от мобилизацията и не са искали да убиват хитлеристи заради лудия Сталин. Днес нямат и хиляда, няколко стотин само.

66

Анонимен

преди 1 година

Руснаците просто си искаха Русия, но Русия отдавна не е на руснаците. Земята е кофти място за живеене-има хора на нея.

65

Анонимен

преди 1 година

Руснаците нямат нищо общо с тази планирана зад граница и изпълнена в името на Кабала война освен, че са въвлечени в нея.

64

Анонимен

преди 1 година

до 120 Надали имаш 25 години... защото така като гледам, слабо развитото ти познание по история е ..гола вода..

63

Анонимен

преди 1 година

Русия не трябваше да приема тази война, но Путин като евреин има поръчението да разтреби земята на бивша Хазария за да се построи Небесния Йерусалим. Така стадото овце от Украйна и Русия беше въвлечено в кръвнината на войната.

62

Анонимен

преди 1 година

А Блумбърг е евреин. Евреите не разбират, че хората не стават за скот. Оскотяването на човека заличава същността му на Творец. Не е случайно, че еврейската нация стара като света по претенциите на въпросната, не е оставила НИКАКВИ произведения на изкуството. Тази нация трябва да се извинява на човечеството до другия край на света за цялата си подлост и лицемерие в човешката история.

61

Анонимен

преди 1 година

Защитаващите Русия изглеждат все по нелепи. Също като вожда си не им издържат нервите и правят само глупости.

60

Анонимен

преди 1 година

Европейските мъже не могат да си опазят рода. Ако руските мъже не са в състояние да защитят своя род и те отиват в канала на историята. България Е в канала на историята-доказано изчезва. България е пълна с ялови жени, старци, *** да ли и недорасли полу и ди оти, ЕС-също.

59

Анонимен

преди 1 година

Не ми пука, но много добре виждам как измисления евролиберализъм води до Велик халифат, защото силата на мъжете е в корена, а европейските мъже са със слаб корен. Евроатлантическата цивилизация трябва да умре за да се зароди нова, по-здрава.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Някъде четох,че и бабата на путин е еврейка :) Това с евреите и нацитата отдавна НЕ фърфи. Както и това,че някой е пушил на кораба москва :)

57

Freedom

преди 1 година

До Анонимен: Около 25 хиляди са. Дали са 23485 или 26341 е все тази. Казва се средното число за да го ЗАПОМНИШ :)

56

Анонимен

преди 1 година

То САЩ, ЕС и Украйна изобщо не се управляват от евреи!?

55

Българин

преди 1 година

Добре, де! България се освободи от червените кътили! На вас лошо ли ви е да пътувате на Запад, да работите, да правите реални пари, да живеете свободно, да си гледате семействата и да бъдете щастливи. Питай руснаците на какъв хал са с онези сатрапи. Това ли искате да ви се случи и на вас, за да се радвате на подобна диктатура?!

54

Анонимен

преди 1 година

Краварски, г*зо-лигавищи маргинали - когато господарите ви демократизираха суверенни държави като Ирак и Либия по предтекст, че имали ядрени бомби и други разтеглени лукуми от филмите, държави богати на ресурси и даващи работа дори на европейски работници - избиха хиляди цивилни, опожариха всичко и заграбиха останалото, та и в момента. Там има само разруха. Сега когато Русия брани подкоремието си и то с мека сила, защото Путин е умерен, а не радикален американски пъпет на всички знаем кои елити.

53

Анонимен

преди 1 година

Защо православните сме чужди на англосаксонците? Защото срещу наивното желание на православието да помага на нуждаещия се ближен, за англосаксонците животът е ИГРА на живот и смърт, има печеливш, има губещ. Православните трябва да са пределно наясно с тези взаимоотношения. Украйна беше пожертвана като пешка на шахматна дъска за да падне офицерът Русия. Кое е добро и кое е лошо? Някой от оялоте се съвременници знае ли?

52

Yes

преди 1 година

Те вече ги пречупиха.Остава да приключим с джуджетата и Русия ще тръгне нормално по пътя на демокрацията, но само, ако новите управляващи се променят коренно.

51

Дали?

преди 1 година

До Тираджията Z Не са страхливци, просто имат съвест! Ясно им е, че нямат никаква работа в Украйна, и да ходят да умират за да начешат егото на самозабравилото се джудже! Но ти като си куражлия и мислиш че майка русия е нападната, отивай се записвай доброволец, няма да те върнат!