14

Анонимен

преди 1 година

Сиренето е с пари другарю.

13

554433

преди 1 година

Сьсел противен стига ни бута в това солидарно блато тя затова урсулата посяга и на енергетиката ни не промиваи мозьци

12

Асан

преди 1 година

Христо Христов добре че си ти да не съм аз най пpоcту :)))

11

Не така

преди 1 година

Всяка дума за нов договор с гадпром е обидна за нас....не може те да ни спират , когато решат газта,а ние да се унижава и да стоим наведени, като Радев пред мутрофанова. България трябва да има самочувствие и достойни управници,а не *** за 4 000 лв.

10

Анонимен

преди 1 година

Блинкен каза, че те няма да оставят европейските си съюзници на студено. Помощта обаче ще бъде само на думи, защото американските компании за газ и шистов петрол казаха точно обратното че няма да могат да увеличат доставките за Европа тази зима. Не изглежда, че САЩ могат да изпомпват повече. Помощ няма да дойде.Нито от производителите на газ, нито от производителите на петрол, каза Уил Уен Ло, ръководител на групата за дялово инвестиране Куантум Енерджи Партнърс, според Файненшъл Таймс.

9

Анонимен

преди 1 година

За да получиш нещо трябв да го платиш бедни ми комунисте от центъра за изследване на комунизма.

8

мдааа

преди 1 година

Значи и американската е такава, защото - САЩ отказаха да спасяват Европа през зимата --- Скот Шефилд, главен изпълнителен директор на петролната компания Пионер Нечъръл Ресорсес (един от най-големите производители на петрол в САЩ), заема същата позиция. Ние не отваряме нови платформи и не виждам някой друг да го прави, каза той.

7

Анонимен

преди 1 година

Това е все едно да поканив в студиото Кока-Кола да плюе по конкурента си от Пепси. :-) Но да не дадеш възможност на Пепси да изложи своята позиция.

6

Аман

преди 1 година

Айде стига сте канили по студията НПО експерти с хамериканска закваска. Изследвали демокрацията? Платени червеи!

5

Анонимен

преди 1 година

Който не пристига заради продажници като вас затова ще плащаме свсичко по-скъпо.

4

Анонимен

преди 1 година

Гледаx интервю на Тошко по бичивито и там за моя изненадата той каза истината защо газпром отказва турбината. В този момент водещия в тотален шок скочи и той каза истината - "това е руската позиция! не може в нашето демократично общество да показваме друга гледна точка освен тази на власта!"

3

Анонимен

преди 1 година

Тия наложиха санкции после с цялата си наглост искат да им дават газ без пари. Този газ, който ни се предлага е руски с надценка факт, ЕС няма откъде да вземе достатъчно друг газ и то с много, така, че, ако не останем без газ то този газ ще е Руски, нопо-скъп заради тпотиите на ЕС.

2

Анонимен

преди 1 година

"Центъра за изследване на демокрацията" --------- Чао от мен!

1

Xyp

преди 1 година

За Днес. Бг със селските си измислеми новини. Сегабса наред панелистанците да се изявят по темата-Ориенталеца Гани разбира от всичко за това е на дъното по всеки показател