26

Пламен

преди 1 година

До АнонименПак питам, какво ще си купят с тези милиарди които ги трупат? От какво има нужда Русия? Аз бях останал с впечатлението че всичко си има, храна, вода, газ, нефт, метали, газове... всичко... ЗА КАКВО СА ИМ ПАРИ? Има ли логичкеска мисъл в печеленето на пари без да може да ги харчиш? Никоя развита държава не искам да им продава технологии вече, но те имат ли нужда въобще? Сещам се за вица:- "Защо Русия не изнася велосипеди?"- "Защото няма природни залежи на велосипеди и не ги добива

25

Анонимен

преди 1 година

На зЕЛЕНСКИ явно здравата му плащат.На път е да затрие собствения си народВече има над 450 000 загинали украински войници.Това безумие трябва да спре.

24

Самоувереност

преди 1 година

Джудж.етата все още са самоуверени, само защото Пентагонът още не ги и подгонил, и това ще стане, нека само натиснат ядрения бутон, за да изчезнат от лицето на Земята...

23

Анонимен

преди 1 година

те ги бият кат' маче у диирек, ама тоя им иска капиталация:)

22

Анонимен

преди 1 година

Путин немое сбере армия! Дърпа буряти, чеченци, затворници, комбайнери, ама ората бегат! Не му стига пипето да пусне една обява "" ТЪРСЯТ СЕ МАРОДЕРИ! ""

21

?!?

преди 1 година

Положението не е добре Медведев и ви личи.

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя не става и за водкочерпец щот ще яизкъркаа за нула време.

19

шмайзера

преди 1 година

Нали укрофашагите с дрогирания си военноначалник с контранастъпленията си щяха да победят руснаците.Нещо пак запецнаха.Рус Иван от снощи пак ги започна.

18

Така е ..

преди 1 година

Последната абсурдна причина за войната от Путин : Украйна се готвеше да ни нападне.Гнома Медведев няма да коментирам. Натяга се горкия Путин да го извади от седма глуха.

17

Мунчо

преди 1 година

И аз искам от това, което тоя пуши.

16

Ямуксиклилята

преди 1 година

Как да не му го удариш у челото на тоя !

15

Анонимен

преди 1 година

Кремълският шyт отново е пиян...

14

Анонимен

преди 1 година

Комуномутричките / съветските еничари / още ли се кефят на новините от войната? Интересно след половин година когато украинците стигнат до всички граници с Русия какъв ще бъде воят? Всеки изминат ден Русия харчи повече от приходите си /цените на горивата са високи, но продадените количества с 30% по малко, заради санкциите купуват технологичните продукти необходими за производствата на двойна цена и всеки по изявен специалист си търси работа на Запад. Та радвайте се - максимум половин година

13

Popa ot razgrad

преди 1 година

Тоя май си размени ролите със Зеленски...Зеленски се превърна в истински лидер, а тоя стана ***...

12

Анонимен

преди 1 година

Кой не може да си купи нищо бе глyпак. Могат да си купят каквото искат и го правят. Такива диванни експерти като теб не могат да съберат едно и едно , а си тръгнал и мнения да даваш.

11

Анонимен

преди 1 година

Шансовете Укрия да преживее зимата са към 10%.

10

Анонимен

преди 1 година

Този шушляк пак се е наквасил, Путин да издаде запушваща му устатаа заповед.

9

Пахахах

преди 1 година

Джудже, не могат да ви насмогнат да ви перат *** ***.

8

Анонимен

преди 1 година

До някой. Викаш на далавера са руснаците от цялата работа? Вж хубаво е да си обективен и да гледаш нещата от всички страни. Чети малко и западни медии. Чудя ви се защо не заминавате към Русия, там е рай, няма грижа за парно, за ток и пшеница има. Що си седите в залязващия ЕС и то във възможно най-неразвитата му страна?

7

Пламен

преди 1 година

До НякойКакво като печелят "луди пари от енергоносителите" като нищо не могат да си купят с тях? Нали всичко си имат и си произвеждат, защо са им пари въобще? Какво ще си купят с тези пари? Нещо от Северна Корея, Киргистан или Монголия?Парите без да има какво да си купис тях са просто цифри.