94

Коко

преди 1 година

Хора нека свалим очилата. За 1000 лв. заплата кой би стоял на работа в МВР за пагона. На тази само пластичните й са по толкова на операция. Убеден съм, че всички там са корумпирани- иначе нямаше да стоят там. Кой източва нафта, кой актове оправя, кой 20 лв. на магистралта взема, кой глобява баби на пазара- всички докарват с корупция допълнителен доход. И това е с одобрение на началници, политически кабинети и т. н. Борбата с корупцията с МВР ще е успешна тогава, когато напуснат, че няма папане.

93

Мето

преди 1 година

Те трябва да уволнят цялото министерство! И не казват имената на уволнените. Тоест може накрая двама души да уволнят. България е малко копие на Русия - надежда всяка тука забравете!

92

Анонимен

преди 1 година

Всеки съучастник се наказва в едно престъпление, било то като извършител, било то като подбудител, било то като помагача. Прецедент е това да остане ненаказана -ЗАТВОР! Законът значи не важи за някои

91

Гневен българин

преди 1 година

А нещо затвор за това к.у.ч.е.??? Щом е помагала, значи е съучастник в убийстовото на двете момичета...

90

Анонимен

преди 1 година

Оставки на ръковдни кадри на въпросните полицайчета защо няма? Както и министъра на вътрешните работи. 40 полицаи в една схема за помагане на някаква криминална у*айка. Уважаеми господа, това не показва ли тотално сриване в доверието на институция МВР в очите на граждани питам аз?

89

СРАМ за МВР

преди 1 година

Полицаите да се съберат и да я арестуват. Тази хвърли огромно петно върху МВР. Има ли свестни полицаи???????

88

Анонимен

преди 1 година

Безкрайно тъпa, но за сметка на това ***.

87

Състудент

преди 1 година

До до състудент. Криминалистиката винаги е била задължителна дисциплина в ЮФ на СУ. И изискват много. Устно изпитваха,а я Симона си глътна направо граматиката кар изтегли и прочете въпроса.

86

Коко

преди 1 година

Симона може да продължи да изпълнява задълженията си да помага на обществото. Мисля, че масажите с освободаване биха били подходящи за специалността й, а разлика от текущите задължения няма да усети.

85

Анонимен

преди 1 година

Тя много се пенеше във Фейса, че истината щяла да излезе на яве. ЛОЛ! Май излезе, ама кирливото бельо.

84

Пайнературата

преди 1 година

Близначка на чернокосата говорителка на Прокуратурата. Същата прическа, същите очила.

83

Анонимен

преди 1 година

Само 40 полицаи помагали на наркоманчето, браво. В една нормална държава моментално щяха да хвърчат поне толкова глави от ръководните постове в МВР както и други служби, министри, зам.министри и прочие. Тая на снимката сега ще събере цялата попара, не че и тя не е виновна де.

82

Видими Резултати

преди 1 година

ГЕРБ

81

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да и направят защото ако се празприказва много глави ще трябва да хвърчат. Маафията си пази своите. Наркотрафика е бизнес за милиарди.

80

Лошо

преди 1 година

Доверието ми в МВР намалява. Колко ли подобни "кадри" има там????? От днес нататъка, ако видя стоп-палка, ще ги подминавам.

79

до състудент

преди 1 година

Криминалистиката не е ли избираема дисциплина? Верно ли са я скъсали

78

Дайте да си го кажем

преди 1 година

Не е ироничен, напълно сериозно смятам, че Боко Тиквата е виновен за това. Както и за наводнението в Карлово. Както и за много други неща. Той трябва да влиза в затвора. Веднага.

77

хаха

преди 1 година

40 полицаи ?! Че това си е цяло районно. Е, няма такъв к****. После макетата що не искали да имат нищо общо с нас.

76

Номенклатурник

преди 1 година

Давайте да и изчистим реномето.

75

Състудент

преди 1 година

Със Симона сме в един курс в Юридическия факултет в СУ "Св. Климент Охридски". Не е никак умна, просто е подмазвачка, на асистентите и лекторите. По Криминалистика я скъсаха първия път, защото изтегли въпрос свързан с тактика на разпит на свидетели. Първо, че не можа да даде определение за свидетел, второ не знаеше кои са характеристиките на разпита и я скъсаха. После дали го е взела, нямам инфо. Но натегачеството й е пресилено.