75

До 76

преди 1 година

Би трябвало да ти е ясно, че падайки еврото спрямо долара, износа на Европа става по приемлив. Обратното е с долара, вноса става скъп. Съответно собствените стоки стават по-изгодни. Елементарна икономика. Игрите по борсите са за определен кръг

74

Дружок

преди 1 година

Цивилизованите страни имат газ. Европа няма, защото сама взе решение да се върне в Тъмните векове.

73

Пешев

преди 1 година

ДЕПМ рашисти...предпочитам 5 по скъп каз отколкото да ви хеаним ДВМ гнилоч и помийна яма

72

Като не дават газ

преди 1 година

Руснаците да си го заврат, където им е удобно.

71

Боби

преди 1 година

До анонимен "Захарова, при вас винаги е както в оная украинска поговорка "хто всрався - невистка", т.е. винаги за всичко, и в миналото и сега, са ви виновни Щатите." Хронологично погледни какво стана? 1. САЩ обявиха РФ за по-църни от дявола и и наложиха сумата ограничения и това много много преди 24022022. 2. САЩ и ВБ наложиха санкции толкова подготвени и толкова еднакви още преди ЕС да преспи с идеята за Военни действия в Украйна. После се почна с истерия на санкциите но САЩ ИЗКЛЮЧИ от санккци

70

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на САЩ задмина ЕС, благодарение и с помоща на Русия.. Търговския обмен между Русия и САЩ се е увеличил с 40%. САЩ не са наложили санкции на Русия! САЩ не подпомагат Украйна!

69

Светът не е ЕС и САЩ

преди 1 година

До Светът срещу Русия: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

68

БАНко

преди 1 година

ОТ КЪДЕ Е ГАЗА В ПЪЛНИТЕ ХРАНИЛИЩА НА УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО ???? ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ ????

67

Слава на Русия

преди 1 година

Никакъв руски газ за тарикатите от ЕС. Когато свалят санкциите, тогава. Да купуват скъп газ откъдето могат. Това заслужават.

66

1000 години стигат

преди 1 година

Ще викат руснаците към края на санкциите на Цивилизования свят срещу тях.

65

Анонимен

преди 1 година

От конфликта САЩ - Русия големия губещ е Европа. А може би това е била целта? Американския долар задмина еврото, скоро и Руската рубла ще го направи. Въпроса е дали пък Русия и САЩ не са в един отбор срещу Русия?

64

Светът срещу Русия

преди 1 година

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

63

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има САЩ със СП1? Знаехме, че оказват натиск върху строежа на СП2, но никога не са били против СП1.

62

Малко за политика

преди 1 година

До D "руската дума не струва колкото хартията на която е написана? А американската колко струва? Обещаваха ли на Горбачов, че НАТО няма да се разширява "нито на дюйм" на изток? И той, наивникът, взе, че им повярва.

61

what the f*ck

преди 1 година

Дайте и нобелова награда за мир на тази кифлa, че да миряса малко.

60

анонимен

преди 1 година

Захарова, при вас винаги е както в оная украинска поговорка "хто всрався - невистка", т.е. винаги за всичко, и в миналото и сега, са ви виновни Щатите. Чудя се дали си вярвате самите или с подобни твърдения работите на публика. Невъзможността да поемеш отговорност за действията или бездействията си е много сериозен психологически, и не само, проблем.

59

Аген сър Хари

преди 1 година

Не стоят я седят. Да не са гюру Михайлов в щатите

58

D

преди 1 година

руската дума не струва колкото хартията на която е написана

57

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Русия като партньори смазаха общия си враг ЕС!! Сега САЩ искат да припишат вината за това на Русия и да се измъкнат сухи от конфликта. Както винаги. Но Риусия се усети навреме.

56

истината

преди 1 година

да така е,за 2020год по износ на стоки на първо място са Китай,Евросъюза,САЩ са трето място ,това са милиарди долари загуба и за това с платените си клики предизвикват колабс в Европа до пълното разрушаване на Евросъюза,след това ще бъдат втори по износ,по техен план трябва да рухне Родния и Китай но тук ще ударят на камък