165

Анонимен

преди 1 година

Само в пост-съвтското пространство (източна Европа и бившите СССР) са останали около 6 милиона и-диоти които вярват на запада само заради външната му опаковка. Никъде другаде по-света вече няма такива rлyпаци..

164

Реалист

преди 1 година

Русия загуби и тази война.Приключила е. Следва предсказаноят и разпад по модел на СССР разпада.

163

Анонимен

преди 1 година

Даа, рашистите започват да разбират, че губят войната

162

Зимата

преди 1 година

Борба за оцеляване.

161

Анонимен

преди 1 година

Драги рашистанци, колкото и отчаяно да натискате минуси на всички коментари, няма да спрете взривовете в авиобазите си.

160

Анонимен

преди 1 година

Орбан: "След края на войната в Украйна ЕС ще бъде по-слаб отколкото преди войната. Първо - западът не може да спечели войната в Украйна. Второ - санкциите никак не успяха да дестабилизират Русия. Трето - щетите за ЕС са огромни. Четвърто - светът не застана зад САЩ и Украйна. По голямата част на света демонстративно не подкрепя Украйна. Напълно е възможно тази война да сложи край на господството на Запада".

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 183 - я го покажи тоя устав, където някой, освен рашистан е признал ДНР и ЛНР

158

Просто

преди 1 година

Един млад руснак се опитва да спаси живота си като останалите 80 милиона руснаци

157

Анонимен

преди 1 година

Щом руските щурмовите части срещнат съпротива, веднага отстъпват, окопават се, след което се нанася масиран удар с оръдия и реактивна артилерия. Извършва се и авиационна поддръжка. И едва след това продължават отново напред. Това отнема време, но минимизира загубите. И не струва скъпо. Украинската армия постепенно бива унищожавана - бавно, но сигурно.

156

Анонимен

преди 1 година

Дали на руския войник ръждав шмайзер и ръждавава каска от 1941г. Това е истината друзя. Руската армия е потънала в корупция както цялата федерация

155

Анонимен

преди 1 година

В Дания се проведе митинг с изкане за легализиране на зоофилията.

154

Анонимен

преди 1 година

40 50000 убити от едната страна и 40 50000 убити от другата страна. За какво?

153

Анонимен

преди 1 година

Според устава на ООН Донецк и Луганск са международно признати независими държави които се обърнаха към Русия с молба за военна помощ срещу нацистката окупация на фашисткия режим в Киев. Украинските войски на тази територия са окупационни войски. Нацистките окупатори имат само две възможности - или да се предадат както фашистите от Азов, или да бъдат ликвидирани.

152

Руски лайна

преди 1 година

Литно мита за руската армия като раздухана пепел от урна. Днес ръководството на крим е избягало след поредния украински обстрел.

151

С

преди 1 година

Шопската дивизия като минала Дунава към Букурещ първата световна и шопите казали - Ааа,тука не е наше, нема да се биеме.

150

Анонимен

преди 1 година

Айде, след Керч и Белбек, и Старий Оскол до Белгород са го подпукали. Голямата армия, голямото чудо, а всички боеприпаси гърмят като на нова година и тази вечер.

149

С

преди 1 година

Уж военна операция, пък снарядите бият все едно е война. Кой знае кво са ги лъгали руските войничета шапкарите-Ей тук само малко ще минем границата с Украйна и няма проблеми

148

иво

преди 1 година

вие сте невероятни палавници...ти пропаганда то чудо.. лъскате ли малките буби,като ви нареждат ,какво да пишете или пъхате кактуси в дуп.етата?

147

Сега

преди 1 година

...руските таракани ще почнат да ни обясняват, как този не бил никой , и това изобщо не било вярно . Руските танкове и руските варвари са просто на едно турне с танкове из територията на Украйна, и фашистите само ги провокирали! Кремълски цинизъм!

146

Анонимен

преди 1 година

Айде, рашистанци, и Белбек го вдигнаха във въздуха. Дека ви е ПВО-то бря? На дъното при Масква?