52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Те украинците си го казаха, че от 8 изстреляни крилати ракети на руснаците (уж супер модерни и "схвръхточни") само 1 достига целта си... Какво да говорим повече. С тази точност тези ракети за нищо не стават." ----- ахахахахахаха... да, това е голямо успокоение за онези колко беха.. 300? изпарени наемници до границата с полша. И това е само един от малкото примери.

51

да

преди 1 година

сега ли го разбрахте! те даже не са пуснали във войната редовната си армия, да не говорим за супер оръжията които имат....

50

Анонимен

преди 1 година

П.сихо, пак ли си ти, бе, дедовото? -))) Тресе ли тъ руската треска, ми пий си лекарствата дето ти ги преписа доктора, удари му една креватна гимнастика с някоя ромка за 20 лв., то друга едва ли ще ти пусне! Споко, бе, млад си още. -)))

49

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, Русия със старите и неефективни оръжия страхливо настъпва а Украйна с модерните и супер ефективни оръжия храбро отстъпва.

48

Анонимен

преди 1 година

Ватенки, за да осъзнаете колко голям е руския провал, трябва да си представите все едно Хитлер да беше зациклил така в Полша през 1939г., както циклят вашите путиновци в Украйна днес! Естествено че няма как много по-слабата държава Украйна, да превземе руска територия, а и те не са окупатори като вас! Важното е, че целия свят разбра че Русия е колос на глинени крака, и ще бъде извадена от голямата световна политика поне за няколко десетилетия

47

Статия пропаганда

преди 1 година

Целяща да очерни Русия. А всъщност положението за нацистите на Източния фронт е отчайващо. Украйна продължава да губи територии.

46

Анонимен

преди 1 година

"Високоточните" калибри са с точност 30%. Това се видя още 2018 година когато по случай рождения ден на Путин Щойгу изстреля 20 ракети Калибр от Каспийско море по Сирия, от тях 5 стигнаха до Сирия другите изпопадаха по пътя си в Иран където нанесоха поражения по овчарници, кокшканици и телчарници.

45

ха ха

преди 1 година

ИСТИНАТА БОЛИ

44

РУСКОТО ОРЪЖИЕ

преди 1 година

СТАРО ЖЕЛЯЗО ЗА УКРАИНСКАТА МЕТАЛУРГИЯ !!!

43

R.A.T.M

преди 1 година

То и немската техника е превъзхождала съветската, но резултата го знаем. Когато Жуков е казал на Сталин да превземат цяла Европа, Сталин му е казал няма да можем да ги изхраним. Мразете, обиждайте руснаците, но историята си е запазила място за тях.

42

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХА Укрите изгубиха територия доста по голяма от България над 200 000 убити, над 90% от танковете и авиацията си и продължават да бълват глупости. И само да спомена в момента съотношението на силите в жива сила е 1/3 в полза на Укрофашистите и въпреки това ядат бой до спукване. И последно сащ няма да изпращат повече HIMERS изпратените 16 били достатъчни да променят хода на операцията но както се вижда няма никакъв ефект. Впрочем 10 са вече унищожени от "неефективното" руско оръжие.

41

Анонимен

преди 1 година

Инак, НИКОЙ не е крив на руснаците, че жертват войниците си, вместо да смажат украинците с тежко оръжие.

40

Анонимен

преди 1 година

Е те сами го хвалят като самолет 5 поколение Су-57. Ама нещо не им се удава производството. Индия се отдръпна от проекта като видя какво става. По едно време руснците бяха произвели само 1 летяю прототип и то с някакви мъки. И Индия се изтегли от този проект. Сега имат според тяхната укипедия само 6 самолета Су-57... Но може и да лъжат. Никой не е виждал летящи 6 самолета Су-57.

39

Анонимен

преди 1 година

няма лошо. Хубавото е, че руснаците ще имат време да се пооправят. Инак, украинците и учителите им от САЩ много лъжат!

38

Анонимен

преди 1 година

А бе, победа за Русия! Укри, ФАЩ, НАТО - да се факат!

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Пресилено е Су57 да се нарича самолет от 5 поколение. Той е самолет от поколение 4+++. Това е причината изобщо да не го вадят в Украйна защото ще последва съдбата на 24те самолета Су35 поколение 4++ свалени до момента в Украйна.

36

Ъъъъъъ

преди 1 година

Рашкитe ще ядат какарашките

35

Левски Вековен

преди 1 година

А Рашистан умре, але але але Рашистан умре але але але

34

Анонимен

преди 1 година

Те украинците си го казаха, че от 8 изстреляни крилати ракети на руснаците (уж супер модерни и "схвръхточни") само 1 достига целта си... Какво да говорим повече. С тази точност тези ракети за нищо не стават.

33

Анонимен

преди 1 година

Укрите отнеха първото място по лъжи и дезинформация от макетата