39

Васил

преди 1 година

Един малоуменидиот си ти!

38

Анонимен

преди 1 година

Русия ще плати за всички зверства, изнасилвания, разстрели и мъчене на цивилни като се разпадне на няколко мижави републики. Скоро.

37

Влади-Мир

преди 1 година

Нито една избомбена подстанция, нито една избомбена язовирна стена, нито една избомбена важна транспортна артерия..., да направим сравнение с Ирак с милион и половина жертви убити от говедарските бомбардировки

36

Анонимен

преди 1 година

Има клипове в нета , как укрите разполагат камиони с ракети между жилищни блокове , ама според Зеленски не било вярно .

35

До 33

преди 1 година

Освен десетките хиляди загинали в руско-турската война...

34

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда е всепоглъщаща. Навремето са купували западни "интелектуалци" като Уелс и Сартр, за да им хвалят режима. Стари номера. Замазват руските грехове, както СЗО замаза китайският гаф с ковида.

33

Анонимен

преди 1 година

Евреинът Зелщайн искал оръжие. Ами купи си бе, Зелю. Недей само да просиш. За да получиш, трябва да си дал. Какво си дал ти на България, че да искаш от нас оръжие или някаква помощ? Нищо не си дал на България. Тогава нищо не искай.

32

Bai Dun

преди 1 година

Хохлите не им харесва истината ....дано скоро ги съдят за военни престъпления !!!

31

До Василев

преди 1 година

За тва кат имаш такъв съсед мислиш какво правиш и спазваш договорите, а не слушаш какво ти казах щтарите, щото боя ще е при теб а не при тях, хвърли го тоя именик с агенти на цру, че си смешен

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 Време беше някой да изръси и тази глупост - " Амнести била проруска" , защото хората казали истината , обаче не се харесва на Зеленски и компания.

29

Анонимен

преди 1 година

василев, да си купят, бе. Като всички останали.. Ами защо не дадат и на Сирия тежки оръжия за да изравнят силите..

28

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Амнести е добре позната с привързаността към русия и съвеЦкия съюз. Всъщност не е изненада че има доклади в полза на агресора. Лефтисткият уклон на членовете и симпатизантите й е добра хранителна среда за КГБ, ФСБ и другите подобни организации и явно е използван успешно от русия за имперската й политика.

27

Само питам

преди 1 година

DW какво казва по темата?

26

Анонимен

преди 1 година

Украйна е някакво подобие на държава. 1 000 000 пъти са по-зле от нас. Супер деградирало и злобно племе са укрите. Много много по-зле даже и от нас.

25

Анонимен

преди 1 година

Реакциите само потвърждават истинността на доклада..

24

Василев

преди 1 година

А Амнести интернешънъл какво казва ако слон и кутре се изправят на една гола поляна , дали е равностойна и справедлива войната!Дайте на украинците тежко оръжие,ракети,самолети,ПВО да се изправят срешу агресора-шовинист-фашист Руската Шовинистична ***!Такава е ситуацията, ако не се бяха крили сега нищо нямаше да остане от украинската армия!Каквото и да са направили украинските военни извършиха геройство и се изправиха като Давид срещу Голиат!Агент Марла Гибс!ЦРУ!!!

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Укропитеците и умнокрасивитета са в паника защото Запада вече отсвирва Кокаински и цялата укрофашистка п а с тмина. Понеже санкциите наложени над Русия засягат най-вече Запада, с наближаването на отоплителният сезон и пред реалната опастост от глад и студ все по-често си задават въпроса - А сега какво? И стигат до простичкият логичен отговор - Преговори с Русия, Украйна е излишна.

22

Анонимен

преди 1 година

Същата история и с АЕЦ-а, дето уж руснаците го обстрелвали. Немат си друга работа, по себе си гърмят. Не е сигурно и Зельо дали си вЕрва вече. Бълва каквото му падне човекът, нали е свикнал на сцена да е.

21

Анонимен

преди 1 година

Укри, поне си признайте престъпленията. Признат грях, половин грях. Макар че за такова нещо, каквото сте направили прошка няма. Вие реално сте убили хиляди деца, жени и беззащитни хора.

20

Анонимен

преди 1 година

Включително видеа как граждани гонят танкове от жилищните сгради