92

Случаен минувач

преди 1 година

Изслушах го записа. Дай България са най-вредната партия в момента. Те по никакъв начин не могат да обяснят на избирателите си защо влизат в коалиция с БСП. Христо е един некадърен юрист, завършил с тройки, по втория начин. Сега си показва истинското лице. Дано избирателите им, т. нар. "тръшкащи се седесари" (крайните антикомунисти) да не гласуват повече за тях и Христо и ген. Атанасов (Гнома) да паднат под четирите процента. Изпаднат ли веднъж от парламента, повече няма да влязат!Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2022/07/22/panev-za-zapisa-podoziram-che-gerb-stoi-zad-tova.537830

91

гошу салама

преди 1 година

цирк буш пасти да яде!!!!бил бил изтекъл запис и той миличкия пинокио не бил знаел че микрофоните били включни?!?!....и оооо чудо излиза изведнъж сензационно скандален запис...и се появява изневиделица в национален ефир клоуна който веселеше и баламосваше стадото 25 години по тАлавизора излиза на преден план кой кой кой е как кой златната ноздра естествено най доверената гейша на сокола!!!и стадото го слуша в захлас....и неее изобщо ама изобщо този еФтин театър не беше режисиран Ъпсурт не е!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Червена Порнография се оказа Промяната

89

Анонимен

преди 1 година

Еврогейскияя съюз няма бляскаво бъдеще справка Британия.

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 "Не видях нищо скандално в записа. Бяха казани истини, които не се нравят на учидолския селянин." Най-наглото е, че се направи на морален, когато в записа се обсъжда опита му (ДА НЕГОВИЯ) да овладее КПКОНПИ и да го превърне в бухалка, ако КПКОНПИ ще се трансформира в такава. Любопитно е, че форумите масово са заляни от "възмущение", за "сакндалното" видео, а не се коментира че ТОВА е скандала в него. Масивна комбинирана атака на ДС мафията и на мутренската мафия. Случайност?

87

Анонимен

преди 1 година

Кой нормален е искал соросоиддите да съставят нов кабинети и инфлацията от 50% да стане 100%?

86

Ленин

преди 1 година

Добре че промяната не успя да овладее силовия държавен Апарат

85

Анонимен

преди 1 година

Тя си беше убита преди да започнат. Много малко бяха наивните да вярват, че щеше да се случи. Освен това те предлагат от същото, което правиха 7 месеца. Дори 7 месеца управляваха без програма и когато се самосвалиха от власт заради некадърност, некомпетентност и наглост изведнъж сега се сетиха да пишат програма. Айнщайн: "Лудостта е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат."

84

Анонимен

преди 1 година

За политик не ставаш Бойкикев, ти си адв. без лиценз!С манталитет да си на хранилката, нямаш никакъв ценз!Ще трябва да работиш извън парламента,а нямаш спечелено дело за момента!

83

От лайфа

преди 1 година

От лайфа ясно се разбира, че Пп, Дб и Бсп много държат да имат собствена бухалка в лицето на БРашков!!! Тоест Нняма принципи!!! Не може съдбата на БГ да зависи от назначението на един единствен определен човек! Това е смешно и жалко!

82

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

81

едно на ум!

преди 1 година

ПП и по-специално К. Петрков са комунисти под прикритие! Менторът им, който ги лансира, президентът е известен с веруюто си. Разиграват ни с бсп много нагло скалъпен, но съшит с бели конци скеч, с цел протакане да прецакат всички останали! Силно желателно е да не мине този плосък номер!

80

Анонимен

преди 1 година

От записа който току що гледах стават ясни три неща - искат да върнат комунистическата мафия като назначат бухалка Рашков за шев на КП КОНПИ - ИТН и ДБ искат това да стане след избора на правителство за да не попаднат под удара на червената тояга.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 "Ама ме намериха.." Още чакаме Тиквата да даде показания коя е Мата Хари и каква е връзката между снимките и нея. Предполагам, че в някое друго хилядолетие.

78

Съвет

преди 1 година

Надежда всяка оставете. На есен пред машинките са наредете и властта на Бойко да дадете.

77

Анонимен

преди 1 година

Не видях нищо скандално в записа. Бяха казани истини, които не се нравят на учидолския селянин.

76

Анонимен

преди 1 година

Липсата на достатъчно и качествено сиво вещество в кратуните на много българи-русофили се отрази пагубно на много поколения от нацията ни. Затова сега нормалните хора тук са 5 пъти по-малко от глyпаците, а държавата ни копае дъното.

75

баба мара

преди 1 година

махаите се от нс какво чакате траншовете от ес те ще се разпределят от ппрадев още в понеделник да определя датата на изборите и да внимава кого щеназначава в служ кабинет

74

Анонимен

преди 1 година

И кое е скандалното в записа? Скандално е, че е позволено да има такъв. Скандално е поведението на Тошко Африкански. Писма ни от Тошовци в политиката. Скандално било, че се казва право куме та у очи.

73

БайХ

преди 1 година

Пасквили от новата българска история. С чалга привкус. Аз мислех че Слави джегъркаше ГЕРБ хаха