232

Анонимен

преди 2 години

Руската Федерация като се разпадне, след това ще видим московците колко са големи.

231

мдам

преди 2 години

Една държава щяла да изчезне от света ама Русия не била виновна. Били виновни демоните от отвъдното.

230

Натовеца

преди 2 години

ФАЩ и нато провокираха тази криза и каша ,както и всички досегашни !Това е повече от ясно ,колкото и да се опитва западната пропаганда да извърта истината много хора се събуждат и това ги дразни ,американските лъжци!

229

Анонимен

преди 2 години

И той каза "изолираха Русия и света потъна". На три. Едно, две, три ах хах аах ахх ахах аххахахахах аха ах хаха ха хахаха хахха ахх ахахаха ххаха. ххахах аххахахах ахха хах ах хахах аха ха ха хаха ах аха ха аха ха аха аха ха аха ха ах ахахх ахах ха хаха ха хаха хаха

228

Анонимен

преди 2 години

До до 220, Виетнам е съюзник на САЩ и по-конкретно развиват военни взаимоотношения по желание на виетнамците, които са силно обезпокоени от експанзионистичните стремежи на Китай. Ми то го пише в Уикипедия дори, трудно е да се обясни колко сте проссти. Други азиатски партньори на САЩ да изброявам ли?

227

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 227 "Предвид движението на нещата, препоръчвам на евроатлантиците да измислят нещо ново. Защото тези "мисли" сега предизвикват присмех, но на зима могат да докарат бой на притежателите им." Интересното е, че много били добре руснаците, ама нещо бегат с милиони оттам В МОМЕНТА. Що така бе? :))) И мани, че бегат с милиони, ами ако могат, баш в "закъсващата" Европа се нанасят. Абе, бой определено ше има, но ще е за рашките, защото зимата ще мине и тогава ще се види, че без тях може :))

226

Анонимен

преди 2 години

Ей Факт ако мислиш че БВП е фактор за нещо много се лъжеш. Е нали са толкова нищожни по БВП, а като ги изолираха защо целия свят потъва. Как ще го обясниш, робска особо?

225

Гледна точка

преди 2 години

До Брикс. И да си чул тези нещо сериозно да са постигнали? Ама щял и иран да се присъедини - хи-хи-хи. А нали уж ***...кин говореше, че не трябвало да има блокове, щото пречели на развитието на света. Само че този долен лицемер с две ръце ще приветства ако пак се върне СИВ и Варшавския договор и русия им е вожд.

224

руските орки

преди 2 години

що ли реват че "врагът " Европа и САЩ ще мръзнат и гърчат..ха.ха Защо ли не си видят техния колхоз..ха.ха

223

Анонимен

преди 2 години

Преди да плюе по запада и хамериканците, защо тоя *** не си погледне първо в собствената си паничка и да дивид реално реалността в русия каква е? И останалите тук 20-30тима рашистки списвачки от тоя сайт, хайде да се изнесат в братската им русия. Щом толкова много го възхваляват, значи у ръша е адски готино да се живее. кво си губят времето тук само не е ясно.

222

IQ 3.14

преди 2 години

До Война можеше да няма то кацапите вечно някой ги атакува. саакашвили с вратовръзката, украинците с БИО лабораториите, великите сили, международното положение. а от 200 години бият и крадат от съседите си, карат бело с дипломатическа поща и спонсорират терористични клетки

221

Анонимен

преди 2 години

БРИКС e толкова важен, че даже не се събират вече. Последните няколко са виртуални.

220

Анонимен

преди 2 години

Малотелесни рушки жендари да се кротнат, че са смешни.

219

читалище заря

преди 2 години

последните 200 години кацапите постоянно освобождават някой. на каскетите обаче им пречат американците.

218

Война можеше да няма

преди 2 години

До Империя на злото: Пак ли по старата опорка Грузия? Мислиш че хората са забравили и ще изл'ъжеш някого? През 2008 грузинската армия нахлу в Южна Осетия за да възстанови "конституционният ред" в тази сепаратистка област. Имаше руски наблюдатели които бяха избити. Двадесет и пета руска армия натири грузинците обратно и Южна Осетия влезе в Руската Федерация, а Саакашвили стана Наакашвили. И Русия не е обвинявала ЕС в нищо. Накрая и от ЕС неохотно признаха, че Грузия е започнала първа.

217

Реалист

преди 2 години

До малко за политика. Светът никога не е бил еднополюсен, спри с тази комплексарска кремълска пропаганда. И стига с тези смешни съюзници от третия свят.

216

Анонимен

преди 2 години

Медведев и Путин ще се самоизядат от злоба два демона са хванати в кадър на снимката Вече нито ги чета нито ме интересуват за мен Русия е едно бунище дано по скоро да се занулят сами който каквото сам си направи и бог не може да му помогне

215

IQ 3.14

преди 2 години

китай имат 20% зелена енергия. до 2030 ще са независими енергийно от съседите си. тогава ще има сибирнаш владивостокнаш, а хипстърите по питер и москвабад ще се чудят петрола може ли да се яде, леба като стане 100 гривни ;)

214

Анонимен

преди 2 години

До Край.... Това да причиниш световна продоволствена криза е вследствие на силна икономика ли? Това е само вследствие на силна армия и атомните бомби в джоба.

213

Анонимен

преди 2 години

А с руските злодеи какво ще стане...