44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 ".Някои не схващат,че и Русия е капиталистическа държава от четвърт век." Русия е нацистка диктатура, управлявана от КГБ, с олигархичен модел на икономиката.

43

Анонимен

преди 1 година

Чета и се удивлявам уж "могъщата" Русия, колко жалка държавица в същност е, с малко човече отпред.

42

Анонимен

преди 1 година

Ане, АнонимеН, да не би да недовиждаш, та пишеш с този едър шрифт....или пък имаш проблем с поведението си.Споко...и без да "крещиш" се вижда що за стока си.

41

Анонимен

преди 1 година

По същия начин сега САЩ и ЕС измамиха и България с Македония.

40

Анонимен

преди 1 година

Има много неяснота по проблема с капитализма.Вече има два вида капитализъм и нито един вид социализъм.Някои не схващат,че и Русия е капиталистическа държава от четвърт век.И че третата световна ще е империалистическа война.Свтът се раздели на две.Частен капитализъм с определен агресивен Империализъм и държавен капитализъм без имперски амбиции т.е.без желание за чужди територии и съответните териториални богатства.Кой ще просъществува през следващите години ще стане ясно до средата на този век

39

Анонимен

преди 1 година

Колко дни остават преди да ни запукат и нас след гаврата с 70-те от премиера в изгнанническа оставка ?!

38

Анонимен

преди 1 година

Демагог, лъжец, пoдлец и масов убиец...

37

Пълни олигофрени

преди 1 година

Тотално опpoстачване на медиите в България. Неграмотни *** превеждат намерени бoклyци в нета с автоматичния преводач на Гугъл и впиянчени злoбни дъpтаци се вживяват на соpoсоиди.

36

Анонимен

преди 1 година

Страхотен израз. Някой му бил казал / имена не се посочват /. Първо : Украйна не е поканена в НАТО, а сама е сондирала подаването на молба за членство. Когато имаш съсед толкова злобен и нагъл, редно е да се погрижиш за територията и населението си. Видя се какво струва съседа и колко може да се вярва на подписа на Русия за ненакърнимост на границите. Нашенските комунопитеци си дрънкат ли дрънкат. Само това което Путин направи като действие е достатъчно да прати руснаците в ерата на Николай II

35

Истукан

преди 1 година

Ще ядете дървото на *** след изгонването на руските дипломати.

34

АнонимеН

преди 1 година

ПРОКЛЕТИЯ ПУТЕЕН И ПАРТИЯТА МАЙКА ОПРЕДЕЛЕНО ЗАКОПАХА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ЩЕ ИМ ПРИСЕДНЕ И ОТКРАДНАТИЯ КРИМ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДОНБАС И ИЗМИСЛЕНИТЕ РЕПУБЛИКИ ТАМ! НО СЕГА НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СЕ ИЗБИЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПЛАТЕНИ ПУТАНИСТИ В УКРАЙНА, ЗАЩОТО ТЕ СА ОРДАТА НА ЗЛОТО

33

Анонимен

преди 1 година

Грешиш. Американската ракета падна на тавана на къщата, която остана невредима. Така че, вероятно е имало и намеса на форс мажор. И ДОБРЕ, ЧЕ НАТО СПРЯ ВОЙНАТА В ЮГОСЛАВИЯ, ЗАЩОТО СЪРБИТЕ ЩЯХА ДА ПОДПАЛЯТ ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ С МАСОВИ ГРОБОВЕ КАТО В СРЕБРЕНИЦА.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 "А на нейсе,кога Русия ни подпука ще се сетят,ама ще е късно." Цялата тая тирада, за да стигнеш до обичайното за русофилите "патриотично" желание господарите им да ги бомбардират. Никак не се различаваш от останалите русофили, а се опитваш да блеснеш.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29: я напиши една "епопея за руската ракета", че много им се възхищаваш, като гледам. Точност 500м, ама важното е да гръмне, пък дали е мол или блок, няма значение, а?

30

Вижте

преди 1 година

Всеки с възгледите си. Но САЩ искат послушни кученца държави. Те направиха целия ЕС послушен. Най-малките държави са най-големите послушковци. Такъв беше и плана за Русия. Да се използва слабия Елцин. Да се поставят слаби президенти. Да, но се появи Путин. САЩ вместо да си стоят в тяхното пространство, продължаваха да натискат Русия да е послушна. Сега и Китай послушен искат да направят. Да, ама има такива, които не искат да слушкат и това води само до едно. Война.

29

Анонимен

преди 1 година

Стават грешки.По време на войната на НАТО в Югославия една американска крилата си ракета удари къща в Горна Баня и я събори наполовина.Добре че не гръмна,щото половината от квартала щеше да е мъртъв и разрушен.Та мисълта ми беше,че американските точни ракети са "мене целят,тебе удряд".Ами добре че"фишеците"им са изтрещели.А Руската,като удари,цял свят потреперва и ехото и се носи половин век.Много късопаметни се навъдиха напоследък.А на нейсе,кога Русия ни подпука ще се сетят,ама ще е късно.

28

Германец

преди 1 година

На мен ли така ми се струва или тоя наистина мрънка, че Украина не иска да преговаря? Това е защото с терористи не се преговаря. Първо ще поемете няколко HIMARS-a в тила. После ще говорим за репарации :)

27

Анонимен

преди 1 година

Джуджето ще си иде, ама ще завлече със себе си и РФ. Как не го виждат руснаците, не знам.

26

Нов виц

преди 1 година

Заблуден куршум удря Путин и той вече разбира, че няма да го бъде... Последните му думи са: "Операцията върви по план" - и издъхва.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - русия нахлу в суверенна държава, където няма място. ТОЧКА! Всичко останало са жалки опити да се оправдае патологията на рашистанската алчност и злоба към цивилизования свят. Защо никой не емигрира там, а от там всички бягат на запад, а? Е на тоя въпрос отговори.