118

ма#как

преди 2 години

"хуманитарната област и вътрешната сигурност" -ко? Мерак за война нямаме, аме не е като ЕС да го започнаха това. ФАЩ имат пръст в цялата работа. Този трябва някой да ми припомни кой наръши пръв "съществуващите договоерености", като си неспособен да играш играта прибягваш до физическа саморазправа и после цял свят ти е крив.

117

Да бе да

преди 2 години

Нема по-нагло същество от руснака.Тия са вече абсолютно безочливи и нагли хорица.Даже не заслужават да се причисляват към хората.

116

Анонимен

преди 2 години

До много остроумно, но на теб ти убягва факта че Украйна води гражданска война с руското население на нейната територия и Русия се видя принуденена да го защити. Не всички народи са бездушни като нас българите които не си защитаваме хората до нас.

115

Анонимен

преди 2 години

Умрялата цивилизацийка наричаща себе си ЕС. Просто и лаконично бройлербургери на хранилка у Макдоналдс кемикъл и Сие.

114

Асан

преди 2 години

Аз съм пас :)))

113

Траян

преди 2 години

До Германец Радвам се че ти харесва, то важи и за нас но ние сме само 50 години в ляво. 50 год. даваме в дясно и сме на правата за СТОТЕ. Поздрави

112

Анонимен

преди 2 години

Траяне защо лъжеш. Бил ли си там. Не. Но лъжеш. По името ти си личи че си лъжец защото който има странно име е троль. По това име му се плаща. А да се пишат лъжи за пари е много долно.

111

Анонимен

преди 2 години

Много остроумно. Германия нападна СССР, но Русия нападна Украйна. Това сравнение му убягва. Даже Русия нападна Украйна по подобен начин на този при който Германия нападна СССР - лидерът изговори един час разни исторически глупости и ги атакува подло на сутринта.

110

руската простотия

преди 2 години

и наглост не си заслужава да се коментира..

109

Червената Армия

преди 2 години

ИДВАМЕ! Пригответе хляб и сол!

108

Анонимен

преди 2 години

Много ми е чудно на русофобите каква им е ползата от файдата като няма келипир. Дори филантропите и глобалистите да завземат ресурсите на Русия русофобите какво печелите. Инфлация войни болести мизерия глад ваксини терор това са те...

107

Condios

преди 2 години

When you don't know your history, you should not make such comments.Even though I have been able to travel freely, I was never allowed to visit Russia on my own.So, Russia, who is actually blocking ocean-2-ocean freedom??

106

ПЕШЕВ

преди 2 години

Много е смешно когато неофашистите говорят за закон и право :)))

105

Анонимен

преди 2 години

Ааа без България.Другите да си се жертват колкото искат.

104

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще е жертва на от НАТО и ЕС както и България вероятно защото в противен случай Англия и САЩ ще бъдат унищожени.

103

Германец

преди 2 години

"Русия е 100 години назад и още 100 години в ляво. Първо трябва да върви 100 год. в дясно за да може да дръпне по правата." -- Това ми хареса. Ще го открада :)

102

Анонимен

преди 2 години

Пети фронт примитивен асоциал, но дали ще издържиш ве многознаяк.

101

Анонимен

преди 2 години

В Англия онзи ден маршируваха за намаляване на войната. За намаляване?! Войната,значи, е неизбежна. Отвратителен, алчен, злобен, див капитализъм... Колко хора ще умрат, колко домове ще бъдат разрушени, даваме ли си сметка, че и ние участваме в пъкленото зло? Войната е чисто, неподправено зло - нещастие и смърт, организирано от шепа международни алчни престъпници, изживяващи се като богове. Океания, Евразия - глобалфашизъм. Невъзможният Оруелов свят е реалност...

100

Траян

преди 2 години

От 150 милиона руснаци в Москва и Санкт Петербург има средна класа, скована от страх. Останалите хора живеят в пълна мизерия. 2-3 хиляди са милионери и милиардери и то всички са хора на диктатора. 130 милиона народ ядат картофи и едвам свързват двата края. На тоя му е виновна Европа и НАТО. Русия е 100 години назад и още 100 години в ляво. Първо трябва да върви 100 год. в дясно за да може да дръпне по правата.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 "Той иска да не формират ли ?" Е, сигурно иска, но не си спомням някога Запада да се е съобразявал доброволно с исканията на нацистки режими.