189

Реалист

преди 2 години

Ако северномакедонците /наистина смешно име/ отхвърлят което е твърдо вероятно френското предложение ние сме се оттървали от тоя проблем ! Да им берат ядовете брюкселските зелки !

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Проектът на ДБ предвижда първо..." - ----- а оправянето на историята "им" дето е крадена от нас кога и в какъв срок???? ... или викаш да забравим за това?

187

Анонимен

преди 2 години

Някой чел ли го е това предложение?

186

Анонимен

преди 2 години

Т ъ паците как повтарят в един с глас с Рундю, че приемането на предложението на Франция би било национално предателство. Вие четохте ли въобще предложението. Изключително изгодно е за България, буквално първа точка е Македония да признае Самуил за български цар. Неслучайно в Македония има такива вълнение СРЕЩУ това предложение.

185

Зозо

преди 2 години

Хахаа, е ся вече Кирю няма да се върне с празна торба от Брюксел. Ще пуснат милиардите от ЕС,....ама Киро вече не е премиер......, аууууууу а Корни как се беше наточила да гепи :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

184

Анонимен

преди 2 години

Честито на гласувалите за ПП = ГРОБ

183

До 193

преди 2 години

Ти чел ли си целия документ?

182

Я , ДА СЕ УТОЧНИМ:

преди 2 години

..ЗА КАКВО ТОЧНО "ПРЕДАТЕЛСТВО" ГОВОРИМ -----ЗА ТОВА ЛИ... ЧЕ НЯКОИ ХОРА ИСКАТ ДА СЕ НАЛАГАТ ВЪВ ВЪТРЕШ6НИТЕ РАБОТИ НА ЕДНА СУВЕРЕННА СТРАНА , КАКВАТО Е РС-МАКЕДОНИЯ , ВЪПРЕКИ ЧЕ ----И "БЪЛГАРИЯ Я Е ПРИЗНАЛА ПЪРВА" ---ЗА НЕЗАВИСИМА И СУВЕРЕННА ХА,ХА,ХААААААА....??!!!--КОЙ ВИ ДАВА ТОВА ПРАВО ....?????????!ТОВА ---НЕ Е ЛИ РУСКО-ФАШИСТКИЯ МОДЕЛ , С КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПОДЧИНЯТ И ПОРОБЯТ ДНЕШНА ГЕРОИЧНА И НЕЗАВИСИМА УКРАЙНА...??!....Я , У ЛЕВОООООООО.....

181

Анонимен

преди 2 години

Проектът на ДБ предвижда първо двата документа да се прецизират така, че да гарантират вписването на българите в конституцията на РСМ, където са споменати други народи и на равна основа с тези народи. В двата документа да стане ясно, че нищо в процеса на присъединяване на РСМ в ЕС не може да бъде тълкувано като признание от Република България на съществуването на "македонски език".Я да видим изобщо кой е прочел статията, а си пише наизуст за национално предателство?

180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "някой може ли да ми обясни защо и точно по какъв начин френското предложение е предателство на България?" - ------- предателство е че ни обещават някакви неща, които никой с нищо не гарантира! бабоева е пътник така чеможе да обещава квото си иска. предателство е, че ще си дадем единственият коз а после ще получим един гол вмирисан македонски х!

179

Сега

преди 2 години

Нали искахте ЕС какво палачите ще им варвите по водата иначе средства през крив макарон

178

Анонимен

преди 2 години

Днес се доказа, че киро и на бибитко имат един и същ началник.

177

Наблюдател

преди 2 години

Показа се кои партии са дерижиранини от Голямия вечно гладен за територии Брат.Ето Вижте ги Те са за това да има вечна вражда между нас и Македония и остане за следващите поколения.Надявам се че народа на следващите избори няма да гласува за чалга бабаитките,Копейкини,и други ново появили се анти Европейски партийки.Е плащат им те не искат Рубли искат пари

176

Анонимен

преди 2 години

Благодаря на Всевишния, че тия хора не са били родени и в управлението на България през 1886 г. Ако бяха, днес щяхме да гласуваме вдигане на ветото от Източна Румелия за кандидат членка на ЕС. И да изпращаме на Ердоган благодарности, че е такъв благосклонен суверен.

175

ЧАПАЕВ

преди 2 години

И СЕГА ЩЕ ВИДИМ ЛИ ПЕДЕСЕТЯХТО МИЛЯРДА?

174

Анонимен

преди 2 години

И какво сега? Видяхме къде и кои са предателите на българските интереси! Сега предадоха България, за да се харесат на Микрон. Преди това предадоха българските граждани, за да се харесат на УСА и посолството им! Предатели, ще ги запомним!

173

Анонимен

преди 2 години

До toti "Пълен срам-Тошко прочете СМС на дългия," - --- абе клооун, избирателите на итн, възраждане, герб и т.н. лидерски партии закой са гласували???? за лидера или за някой бай х дето самосиндикално да прави квот си иска??? кожато някой е избран като независим или мажоритарно тогава сам да си решава. когато си избран простоо като пръст дето гласува ще изпълняваш решенията на лидера. ако не те кефи оставката и следващия да влиза!

172

ДО МОРЕТО И НАЗАД.

преди 2 години

ЩО МЕ БОЛИ ЗА МАКЕДОНИЯ КЪДЕ ЩЕ Е? НАФТАТА УДАРИ 4.00 ЛВ!

171

Анонимен

преди 2 години

А някой може ли да ми обясни защо и точно по какъв начин френското предложение е предателство на България? Спрете да живеете в миналото, Македония не е в пределите на България от векове и вероятно никога повече няма да бъде. Те явно (или поне огромното мнозинство от тях) не искат да са българи. Какво можем да направим за това, освен влизайки в ЕС поне да има още няколко институции, които поне ги санкционират за език на омразата.

170

До Сега

преди 2 години

Как "кой управлява?" - УСА и ЕК управляват назначенците си, а последните ни натрисат на нас господарските им мераци!